Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA NIEJADKA

NIEZAWODNE SPOSOBY NA MAŁEGO NIEJADKA

Polecane posty

Gość rogata bestia
do bani te sposoby, prawdziwy niejadek nie nabiera sie na takie numery, tylko rozkapryszone dzieci!

Gość MAMA NIEJADKA
TO POPROSZĘ O INNE SPOSOBY

Gość njalepszym sposbem na niejadka
jest przeglodzenie. dzila na 99 % "niejadkow" na tyuch na kotre nie dziala powinny byc pod opieka lekarza

Gość MAMA NIEJADKA
a inne

krok 1 Dziecko powinno być czymś zajęte. Powinno mieć zajęte ręce, oglądać jakiś ciekawy przedmiot, książeczkę, lub coś robić ciekawego, np. przekładać jakieś klocki lub inne rzeczy. krok 2 Innym sprawdzonym sposobem jest posadzenie dziecka w pokoju na kanapie i włączenie mu bajki, ogląda i je:) krok 3 Następny sprawdzony sposób to karmienie małego podczas kąpieli w wannie, mały się pluska i w miedzy czasie zajada MASAKRA jakaś po prostu. Czas posiłku to czas kiedy sie je a nie robi inne duperele. Dwa dni głodu i czerstwy chleb bedzie wpieprzał

Gość MAMA NIEJADKA
ja nie jestem za głodówką poprosze o inne sposoby......

Gość MAMA NIEJADKA
nadal czekam................

Te sposoby co są w linku to nie ą na prawdziwego niejadka tylko na cwaniaka!! :) Oj ja mam w domu niejadka,i wszystko zostalo wyprobowane, wytestowane, wiec ja sobie powiedzialam,ze nie mam zamiaru wiecej sie uzerac z dzieckiem,na sile nie ma zamiaru wpychac, a siedziec przez talerzem moglaby nawet i 4 godz wiec tez to nie da skutku Poprostu postanoowilismy ze koniec uzalania sie, nie chce to nie je, do widzenia,prosic sie i blagac godzinami nie mam juz zamiaru I tak jest, ile zje,tyle zje, lub jak nie zje, to zegnam od stolu Ma niedowage ale jest zdrowiutka, starsza tak samo niejadek Mimo ze sa niejadkami to są zdrowe,nie chorują, i dlatego w histerie nie wpadam

Gość na bogato
Co to za sposoby? tuczenie na sile bo dzieci maja zjesc jakas okreslona ilosc o okreslonym czasie i wazyc jakas okreslona ilosc kilgoramow bo inaczej jest zle bo sa poza normami?? Je sie po to zeby zyc, oprocz tego jedzenie to przyjemnosc, rytual, celebracja a NIE zmuszanie, wpychanie, szantazowanie To nie wasze dzieci sa niejadkami tylko wy jestescie zdrowo porabani, bo gorzej nie napisze. Nie wierze ze zdrowe dziecko w ogole nic nie chce jesc i skazuje sie na smierc glodowa. Dzieci lepiej wiedza, czuja intuicyjnie (jeszcze!) ze lepiej jest jesc mniej niz wiecej, a nie obzerac sie jak wiekszosc doroslych :o

Gość ludomiła
:D

Gość MAMA NIEJADKA
Czemu zaraz tuczenie?