Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondażysta :D

sonda dla pań :D

Polecane posty

1. Wolicie czuc penisa głębiej w sobie czy zeby Was bardziej rozpychał ? 2. Wolicie zaczynac seks oralny od spoczynku czy od wzwodu penisa ? 3. Czy wielkośc jąder ma dla Was znaczenie ? jak tak to jakie powinny byc? 4. Czy lepszy penis z napletkiem czy bez ? 5. Jak długo jesteście w stanie uprawiac seks oralny jeśli facet nie dochodzi ? 6. Czy zdarzyło sie wam uprawiac seks oralny w gumce ? 7. Czy lubicie zadowalac faceta ustami pod jego nieświadomośc kiedy on śpi ? czy macie z tego satysfakcje ? Mam nadzieje że napisze kilka pań swoje opinie na ten temat, Jesli duzo bedzie odpowiedzi to bede mogł zrobic wyniki z sondy :)

Gość A po co ta sonda
?

Gość ala9292
1. głebiej 2 od wzwodu 3 muszą byc jędrne 4 bez 5 moj rekord to 40 minut 6 tak 7 tak

Gość bo ma dziadek kompleksy
racja co racja

Właśnie :) nie pytajcie po co ta sonda. sonda to sonda :)

co mają komleksy to np robienu loda podczas snu albo pytanie o jeszcze co innego ? nie pytam czy lubi duze czy male zeby sie dowartosciowac.

Gość a ja mysle ze po to
sie pytasz zeby sie dowiedziec czy u was panuje normalność jak u przeciętniaków

w pewnym sensie moze tak. przeciez reaknych kolezanek nie bede pytał o takie rzeczy. ale widze ze tutaj to jest wielkie halo. jakby kazdy widzial publicznie kto sie wypowiada.

1. najlepiej dlugi i gruby - to mit, ze rozmiar nie ma znaczenia! ale jesli musze wybrac to wole grubego, niz dlugiego. 2. wole zaczynac seks oralny od pobudzonego penisa, niz takiego flaczka :P ale lubie tez obserwowac - szczegolnie w pelnym swietle dziennym - jak z takiego korniszonka, zamienia sie w grubego, dlugiego, twardego i rosnie i rosnie... to tez mnie kreci, tylko taki flak w ustach to zadna frajda heh :P 3. wielkosc jajek nie ma wiekszego znaczenia, aczkolwiek te ogromne wygladaja malo estetycznie.... ;) 4. jezeli facet dba o higiene i niczego tam nie "magazynuje" (rzyg) to nie ma znaczenie :D 5. do oralu podchodze ambicjonalnie, - tj. do skutku, chocbym miala pasc! jako z w lozku daje z siebie maks - oczekujac, ze moj facet tez da maks ;) zawszeeee dzialam do konca, chyba, ze to ktorys raz w ciagu dnia i on sam powie, ze na pewno nie dojdzie, bo juz nie da rady, a my gdy tylko mam czas, kochamy sie po 15 razy na dobe, wiec to calkiem realne :D Poza tym on kocha robic minetke, czasami walczy i z 30 minut, wiec nie mialabym serca, zostawic go tak w polowie drogi :) no i czerpie przyjemnosc z dawania mu przyjemnosci :D 6. seks oralny w gumce?? nieeee, ma ona okropny smak (znam od zakladania jej ustami ;) i to takie dziwne... nie nie nie :P 7. ha! mamy umowe z moim narzeczonym, kto pierwszy sie obudzi, ten pierszy budzi... oralem :P a spimy nago, kooooochham to! Nie wiem czy wole budzic, czy byc budzona - bo jego mina jest wtedy bezcenna :P

Gość rudiiii
1. Wolicie czuc penisa głębiej w sobie czy zeby Was bardziej rozpychał ? fajnie, jak jest gruby i roypycha :P nie lubie, gdy jest zbyt duzy. 2. Wolicie zaczynac seks oralny od spoczynku czy od wzwodu penisa ? od wzwodu. Ale czasem tez lubie czuc, jak twardnieje w ustach :P 3. Czy wielkośc jąder ma dla Was znaczenie ? jak tak to jakie powinny byc? nie, nie ma zadnego znaczenia 4. Czy lepszy penis z napletkiem czy bez ? z napletkiem 5. Jak długo jesteście w stanie uprawiac seks oralny jeśli facet nie dochodzi ? do konca, az dojdzie:P 6. Czy zdarzyło sie wam uprawiac seks oralny w gumce ? nie, bo po co? 7. Czy lubicie zadowalac faceta ustami pod jego nieświadomośc kiedy on śpi ? czy macie z tego satysfakcje Uwielbiam wrecz :P a zwlaszcza jego reakcje, kiedy sie budzi i na mnie spoglada :P

Gość nie lubię sond
Oczywiście,że żeby bardziej rozpychał, a nie dziurawił wątrobę ;) Jak seks oralny bez wzwodu? Czyli on śpi? Jak śpi to ok (to chyba pyt.7) to fajne, ale jak facet nie ma wzwodu przy jakichś pierwszych pieszczotach, to ja bym wymiękła i nie robiła nic na siłę, bo widocznie na faceta nie działam. Jądra jakieś wiszące by mnie odstraszyły pewnie, lepiej jędrne. Seks oralny w gumce?..hmm musiałbyś jakiejś przy drodze zapytać, bo nie sądzę że jakaś "normalna" kobieta by to robiła, no chyba że miałbyś prezerwatywy truskawkowe np. a ona by lubiła truskawki :D

Gość dobra ja nic przeciez nie mowi
e działaj sobie

Jesli chodzi o seks w gumce to chodzilo mi o to, ze np byl to przypadkowy seks ( dla bezpieczenstwa ) albo np podczas seksu kiedy to w trakcie nieraz mozna wziąc do buzi ;)

1. Głębiej. 2. Przy wzwodzie. 3. Kwestia marginalna. 4. Z. 5. Nie mierzyłam czasu, ale krótko. :D Strzelam, że jest to ok. 10 minut. 6. Tak 7. Nie miałam okazji. Myślę, że chciałabym, żeby dość szybko się obudził, bo przyjemność drugiej strony jest bardzo podniecająca.

Gość nie lubię sond
Nie mam przypadkowego seksu ;)

Gość nataliciaa
1. zeby rozpychał 2. w trakcie wzwodu 3. lubie duze :) 4. bez 5. moge robic i robic :P 6. tak 7. uwielbiam :) kiedys mi sie udalo zrobic ze nic o tym nie wiedzial a mial wytrysk :P ale pijany byl wiec mogl po prostu nie pamietac :P

Gość diablicaaaaaaa
:D

Gość jak wy to robittttaaa
30 minut minete? ja chyba jakas nienormalna jestem... dochodze po 5-10 maaaaaks minutach