Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakub@@@ !!! ???

Czy Ona może być w ciąży ?????????????????

Polecane posty

Gość Jakub@@@ !!! ???

Witam.Proszę Was o pomoc,ponieważ nie orientuję się w tym temacie.Otóż dziewczyna ma regularne miesiączki(28-29 dni) ale ostatnio była chora i spóźnił jej się okres,bo brała antybiotyki.Po tygodniu okres dostała i nieco się to przeciągnęło i rozregulowało.27 października przyszedł ten spóźniony okres i trwał 5 dni.4 listopada współżyliśmy (późno w nocy ) a 5 zaczęły jej się płodne dni.mówiła,że owulację zaczęła dziś (8.11.12 ) i stąd moje pytanie.Czy jest duże prawdopodobieństwo,że mogła zajść w ciążę ?? czy plemniki przeżyją 3-5 dni ? Dodam,że doszedłem w niej i dopiero z rana spłynęło z niej wszystko :/ Kiedy można wykonać najszybszy test i jaki jest najlepszy ? Proszę jeśli jakieś Panie umieją to obliczyć i napisać mi,czy jest DUŻA szansa na ciążę będę wdzięczny.Pozdrawiam

Gość wieczorne pieszczoty dla ducha
d

Gość skdljf
Test w dniu spodziewanej miesiączki. Prawdopodobieństwo jest duże.

Gość hjguygug
nie niejest w ciazy bo to nie byly dni plodne

Gość nie podpisze sie
plemniki moga nawet zyc 7 dni w sprzyjajacych warunkach test w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość hahah plodne,nieplodne
Haha, te wasze dni plodne i nie plodne, jakby kazdy mial polegac na kalendarzyku to by bylo super gdyby sie sprawdzal! A czy testy ciązowe sa na recepte ze taki prblem sie dowiedziec???

nie miala dni polodnych, ale zaczely sie nastepnego dnia, jesli wspolzyliscie pozno w nocy to po kilku godzinach, plemniki moga przezyc i 7dni, dlatego polecam test beta z krwi

Gość Jakub@@@ !!! ???
a czy są jakieś testy,by sprawdzić to wcześniej ?

Gość hjguygug
plemniki zyja do 72 godzin a nie ze 7 dni o jakich warunkach ty mowisz?chyba w lodowce a test mona robic 6 dni po zaplodnieniu a nie czekac na miesiaczke .

Gość fhnvgu
wystarczylo Panie wyjac i wystrzelic jej na twarz. Nie musial bys sie teraz martwic.

Gość Bananaaa
Dlatego produkują coś takiego jak prezerwatywy.

Gość hjguygug
za tydzien moze zrobic test i wszystko jasne a ale nikt od jednego razu w ciaze nie zachodzi

Gość skdljf
owszem mozna zrobic test 6 dni po zapłodnieniu ale jego wiarygodnosc moze byc taka sobie... tzn jezeli wyjdzie pozytywny to pozamiatane, ale jezeli wyjdzie negatywny to nic nie znaczy.

Gość Jakub@@@ !!! ???
dziękuję za pomoc,a ten test musi być jakiś szczególny ? który pokaże w miarę wiarygodny wynik za tydzień ?

Gość nie podpisze sie
Na powietrzu plemniki są w stanie przeżyć od 0,5 do 4 godzin. Gdy sperma lub preejakulat wyschnie, nie ma w nim żywych plemników. Plemniki w pochwie żyją kilka godzin, ale w jajowodach mogą przetrwać nawet do 5-7 dni.

Gość Jakub@@@ !!! ???
ogólnie z waszych obliczeń prawdopodobieństwo jest duże ??? wiem,że ma dni płodne,ponieważ ma ściągniętą aplikację na telefon i od roku prowadzi kalendarzyk i jest jak byk zaznaczone,że dzień po seksie zaczęła płodne dni czyli w poniedziałek,a dziś jest czwartek i ma owulację .......

Gość Jakub@@@ !!! ???
proszę,niech ktoś pomoże :(

Gość fhnvgu
no to jak wie kiedy ma jaki dzien to po kiego grzyba zlales sie jej w tzipke ?

Gość Jakub@@@ !!! ???
zapomnialem dodac chyba najistotniejszej rzeczy, mianowicie ten sex ktory z nia uprawialem to byl sex analny, dla tego rano wszystko wyplynelo. Chciala chyba sobie po prostu fruknac i wylecialo nasienie... wiec nie wiem juz sam czy moze byc od analnego stosunku w ciazy ?

Gość Jakub@@@ !!! ???
a czy ja mam kalendarz w głowie ? o tym się nie myśli w takich momentach

Gość Jakub@@@ !!! ???
ktoś się podszywa i wypisuje głupoty.proszę odnoście się tylko do wyżej napisanej opcji

Gość skdljf
Autorze... prawda jest taka ze tylko test w dniu spodziewanej miesiączki lub w dniu następnym da ci 100% pewnosci. I jeszcze jedno - Testy domowe z moczu maga wyjsc a moga nie wyjsc. Mnie np tesy domowe wychodziły negatyne w tydzien po termnie miesiaczki a juz wiedziałam ze jestem w ciaży, bo miałąm bete z krwi.

Gość skdljf
test z krwi w dniu spodziewanej miesiączki da co 100% pewnosci. testy z moczu moga wyjsc a moga nie wyjsc.. mnie nie wychodziły do tygodnia po teminie, a juz wiedziałam ze jestem w ciązy własnie dzieki becie z krwi..

Gość Jakub@@@ !!! ???
acha,rozumiem.a takie badanie gdzie może wykonać,ile to kosztuje i ile Pani czekała na wynik ?

Gość skdljf
myslałam, ze poprzedni post się nie dodał. rada - stosuj zasade ograniczonego zaufania do testów domowych :)

Gość Jakub@@@ !!! ???
dobrze.będę to miał na uwadze :) Dziękuję za radę ;)

Gość Jakub@@@ !!! ???
jej siostra urodziła córkę z rozszczepem wargi i podniebienia i musiała brać jakieś witaminy,czy moja kobieta też powinna je brać,nawet jeśli nie wie czy jest w ciąży ?

Gość skdljf
w kazdym laboratorium mozna wykonac. Nie jest drogie, cos ok 20 zł, choc pewnie zalezy od miasta. wynik w wiekszosci przypadków tego samego dnia po południu. Nie trzeba byc na czczo

Gość w.Wysokie_obcasy
współżycie późno w nocy wyklucza ciąże gdyby to było nad ranem ....

Gość Jakub@@@ !!! ???
skdljf Bardzo Ci dziękuję za pomoc i uświadomienie.Dla mnie to trochę nowość