Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: dziękuję za życzenia! ale podobno nie liczy się Miecz tylko Pan Wołodyjowski Kiedyś byłem Maestro, teraz został tylko miecz. Uj by to strzelił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Każdy wie jaką potrafi być żmiją, która gardzi pracującymi ludźmi, nazywając ich motłochem, a ty w niezłe maliny się w...ii.. eś. Żal mi ciebie, ale nie ma sytuacji bez wyjścia ciapku Dziękuję, de.bilko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 178 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: Jeżeli masz na myśli swoją żonę, to uwierz mi, nikt nie będzie za nią płakał. Tylko musisz ją stąd zabrać, ale to chyba jest awykonalne, prawda? I od tego mogłeś zacząć, że chodzi o "wyhejtowanie". Temat, który był kontekstem dla całej sytuacji, zniknął wiele godzin temu, więc właściwie co stoi na przeszkodzie twoim manipulacjom. Masz ponad 60 lat i cały czas walczysz o dominantę na forum. Wcale nie żyjesz forum, w ogóle. I znowu "nikt", "wszyscy", stała strategia. I to stwarzanie wrażenia, że osoby zajęte (przynajmniej te "niewygodne") nie mogą korzystać z forum. Mogą tylka walące konia na cyberkach miecze (a nawet i to już nie). No może coś w tym jest, choć nie sądzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 15 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Lubię cię szarpać za włosy. Jesteś taka nie za mądra. Byłem niegrzeczny i mamy z elcia chwilowy kryzys. Natomiast ja nie lubię ciebie. A teraz pozwolę sobie coś dodać - Per me, sei un fastidio inutile. Addio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 66 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Więc co tutaj robisz? Zmień towarzystwo i przestań chlać Gina może chlac, a ja nie. To nie jest fair. Lubię się czasem odmozdzyc, pośmiać z mitomanow i odklejencow. Nie ma lepszego miejsca do tego. Taka forma rozrywki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Moim zdaniem jej sympatii m.in z Pieprz, Krejzi, Pokraką, Śliwką jest autentyczna. Miejsca macie dość, natomiast pytanie czy potraficie przeżyć bez zaczepek? Wątpię. Najczęściej twoja żona zaczepia, ale najbardziej robi się pewna, kiedy Pieprz jest w zasięgu, nazywając ludzi ku.. rwami. I nie zapominaj ciapku, że wychlapałeś, że z Pieprz jesteś na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Moim zdaniem jej sympatii m.in z Pieprz, Krejzi, Pokraką, Śliwką jest autentyczna. Miejsca macie dość, natomiast pytanie czy potraficie przeżyć bez zaczepek? Wątpię. A kto zaczepia? Nie zauważyłeś, że jej sympatię są bardzo sztuczne, wręcz interesowne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 178 Napisano 1 godzinę temu Czy ta upośledzona hejterka oficjalnie porzuciła wersję, że jest od 17 lat szczęśliwa w małżeństwie? Bo przyznam się, że zgubiłam się w aktualnej wersji. Teraz zamiast "męża" jest Makaron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu Może teraz wpadnie jakas Qwerty, zeby napisać, ze jestem burakiem, bo nazwałem ją de.bilka? Otóż odpowiadam. Gdyby napisała do mnie normalnie, odpowiedziałbym normalnie. To są konsekwencje waszego zachowania. Tak więc czepianie się Ewy i robienie z niej strasznej hejterki jest śmieszne. Dzieki za rozmowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 652 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Ludzie zdroworozsądkowi nie przypisują innym chorób psychicznych z błahych, wręcz absurdalnych powodów. Mam na myśli normalnych rozmówców - nie troli/prowokatorów. To, że Ty nieustannie próbujesz bronić pewnych słabych zachowań, stawiając tutejsze "najniższe" warstwy tudzież troli za jakiś odnośnik czegokolwiek, też jest samo w sobie dość zastanawiające. Z czterech osób które wymieniłeś, Miecz i Iskra nie piszą błaho, chociażby ostatnie ataki <miecza na Pokrakę czy akcje Iskry z Leksiem. Qwerty natomiast też się odwijała równo i to już raczej ferwor walki. Jedynie co do Brum ja nie potrafię obronić sprawy. Sam pewnie jedziesz epitetami po ludziach, sam nick pokazuje naturę twojej działalności tutaj, więc nie wierzę w nagłe oburzenie, sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Dziękuję, de.bilko. Prawdziwy dżentelmen. Było brane coś pod dziąsło? Czy alimenty większe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: I od tego mogłeś zacząć, że chodzi o "wyhejtowanie". Temat, który był kontekstem dla całej sytuacji, zniknął wiele godzin temu, więc właściwie co stoi na przeszkodzie twoim manipulacjom. Masz ponad 60 lat i cały czas walczysz o dominantę na forum. Wcale nie żyjesz forum, w ogóle. I znowu "nikt", "wszyscy", stała strategia. I to stwarzanie wrażenia, że osoby zajęte (przynajmniej te "niewygodne") nie mogą korzystać z forum. Mogą tylka walące konia na cyberkach miecze (a nawet i to już nie). No może coś w tym jest, choć nie sądzę. Gdybyś była normalna to zapewne odpowiedziałbym normalnie. A tak? Bujaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 66 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Natomiast ja nie lubię ciebie. A teraz pozwolę sobie coś dodać - Per me, sei un fastidio inutile. Addio. Domyślać się, ale może to się czasem zmieni. Wspólnej zainteresowania zbliżają do siebie ludzi. Ku de moą. Prowokato publick diskusjo? Znam francuski. 15 lat służyłem w legi cudzoziemskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 178 Napisano 1 godzinę temu A, i jeszcze - nie uważam Brum za chorą psychicznie, więc nie pamiętam, żebym ją tak nazwała, nie sądzę. Iskra jest chora psychicznie. Plus chora na zawiść. I tu potwierdzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Może teraz wpadnie jakas Qwerty, zeby napisać, ze jestem burakiem, bo nazwałem ją de.bilka? Otóż odpowiadam. Gdyby napisała do mnie normalnie, odpowiedziałbym normalnie. To są konsekwencje waszego zachowania. Tak więc czepianie się Ewy i robienie z niej strasznej hejterki jest śmieszne. Dzieki za rozmowę A teraz spokojnie poczytaj jej posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A kto zaczepia? Nie zauważyłeś, że jej sympatię są bardzo sztuczne, wręcz interesowne? To samo moge powiedzieć o kazdym. Typu "sympatia" Magdy do Brum, ale ciągle powracanie do tych za ciasnych butów. W stylu- piszę do ciebie głównie po to żeby rozkręcić aferę. Ty tez masz to na sumieniu. Także nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 11 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, murb napisał: Nie ma sensu poważnie tu rozmawiać bo wszystko kasują. Nie ma sensu kupowanie kredensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 178 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Gdybyś była normalna to zapewne odpowiedziałbym normalnie. A tak? Bujaj się. To nie ma znaczenia mieczu. To ty jesteś 60 plus latkiem, który wysyłał ptaka na privy, a teraz nawet i to mu nie zostało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Gina może chlac, a ja nie. To nie jest fair. Lubię się czasem odmozdzyc, pośmiać z mitomanow i odklejencow. Nie ma lepszego miejsca do tego. Taka forma rozrywki. Niesamowite. Wczoraj miałeś okres i widzę, że dziś nie masz. Trzeźwy jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 652 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Miecz napisał: Jeżeli masz na myśli swoją żonę, to uwierz mi, nikt nie będzie za nią płakał. Tylko musisz ją stąd zabrać, ale to chyba jest awykonalne, prawda? Więcej ludzi zapłacze niż za tobą gdy znikałeś w niesławie i robiłeś ewakuację na nastrój, gdzie też odchodziłeś w toskycznej atmsferze. Co to w ogóle za wypowiadanie się za wsystkich na forum? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: A teraz spokojnie poczytaj jej posty. Qwerty? Jest nielogiczne, oskarża o hejt, ktorego nie ma. Jest tylko, moze tylko moim zdaniem, trafna uwaga co do niej. Natomiast Madzi? Tym bardziej nie muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: To nie ma znaczenia mieczu. To ty jesteś 60 plus latkiem, który wysyłał ptaka na privy, a teraz nawet i to mu nie zostało. Ale co to ma niby do rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 66 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Niesamowite. Wczoraj miałeś okres i widzę, że dziś nie masz. Trzeźwy jesteś? Powinnaś pamiętać, że okres trwa dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Qwerty? Jest nielogiczne, oskarża o hejt, ktorego nie ma. Jest tylko, moze tylko moim zdaniem, trafna uwaga co do niej. Natomiast Madzi? Tym bardziej nie muszę. Nie, swojej żony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: To samo moge powiedzieć o kazdym. Typu "sympatia" Magdy do Brum, ale ciągle powracanie do tych za ciasnych butów. W stylu- piszę do ciebie głównie po to żeby rozkręcić aferę. Ty tez masz to na sumieniu. Także nie. Ciasne buty i kabaretki. Zluzuj bokserki ciapku, bo my się z tego śmiejemy Tak samo z tych 40 złotych długu, które Chwila ma komuś oddać.. Czy wy w łóżku gadacie o nickach i tym miejscu?? Pewnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1088 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Domyślać się, ale może to się czasem zmieni. Wspólnej zainteresowania zbliżają do siebie ludzi. Ku de moą. Prowokato publick diskusjo? Znam francuski. 15 lat służyłem w legi cudzoziemskiej. a nie w marynarce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Powinnaś pamiętać, że okres trwa dłużej. Wiem.. Czyli bierzesz jakieś proszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 66 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ale co to ma niby do rzeczy? Wysłałeś flaka na priv? Nic dziwnego, że żadna się nie skusiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Wiesz w czym leży wasz problem? Czesto oceniacie mnie przez pryzmat sympatii czy antypatii do Ewy. Jeśli z kimś trzymasz sztamę to z automatu stajesz się wrogiem Twojego pobratymca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Więcej ludzi zapłacze niż za tobą gdy znikałeś w niesławie i robiłeś ewakuację na nastrój, gdzie też odchodziłeś w toskycznej atmsferze. Co to w ogóle za wypowiadanie się za wsystkich na forum? A czytasz uważnie to forum? Może trzeba zrobić jakiś sondaż? Jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach