Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveline8w1

Czy usłyszałyście kiedyś, że nie jesteście ładne bądź wprost, że brzydkie?

Polecane posty

Gość Eveline8w1

Od kogo, w jakich okolicznościach i jak to zaważyło na Waszej samoocenie?

bardzo często słysze że jestem bardzo ładna, od wielu różnych ludzi. miło jest coś takiego usłyszeć i tyle :D

Gość do wiiii
przeczytaj jeszcze raz pytanie :O

od braci, ale akurat na ich ocenie mi nie zalezy :classic_cool: zreszta kto normalny powie siostrze/bratu ze jest ladny ? :D za to od innych ludzi slysze ze jestem ladna :)

od braci, ale akurat na ich ocenie mi nie zalezy :classic_cool: zreszta kto normalny powie siostrze/bratu ze jest ladny ? :D za to od innych ludzi slysze ze jestem ladna :)

Gość MłodaPaniDomu
Mi mama często mówi, że jestem za gruba i powinnam schudnąć.... Chociaż według opinii wszelkich lekarzy jestem przykładem BMI i wagi. Bardzo niefajnie to słyszeć, bo to w końcu mama i strasznie przykro się robi.

od braci, ale akurat na ich ocenie mi nie zalezy :classic_cool: zreszta kto normalny powie siostrze/bratu ze jest ladny ? :D

czytam. pytanie brzmi czy usłyszałam od kogoś że nie jestem ładna. ja pisze że często słyszę dokładnie coś przeciwnego, czyli jest to jednoznaczne z tym że nigdy nikt mi nie powiedział ze jestem brzydka. trudno zrozumieć?

Gość ale jesteście żałosne
dziewczyna się pyta, czy usłyszałyście od kogoś czy jesteście brzydkie? (nie ma tu na mysli głupich żartów), a tu same przechwalające się swoją urodą i ciągłymi komplementami baby, co nie umieją czytać ze zrozumieniem :O

Gość ale jesteście żałosne
wiii, ale ona pyta o coś zupełnie innego niż ty odpowiadasz, nawet w formie zaprzeczenia a czesto słyszysz ze jestes inteligentna? 😴

Gość fkgdkjfgkf
wiii czytam. pytanie brzmi czy usłyszałam od kogoś że nie jestem ładna. ja pisze że często słyszę dokładnie coś przeciwnego, czyli jest to jednoznaczne z tym że nigdy nikt mi nie powiedział ze jestem brzydka. trudno zrozumieć? xxxxxx Kolejna zadufana pseudo- pieknośc leczaca komplesky :classic_cool:

Gość Moniczka213123
Nie. nigdy tak nie usłyszalam :)

tak., tylko na kafeterii, w realnym zyciu czesto slysze komplementy, czesciej nie o moja uroda chodzi, ale o czesc, np. jakie masz piekne oczy brwi itd

Usłyszałam kiedyś coś takiego od 4-letniej siostry :D nie chciało mi sie czesać jaj kilkunastu warkoczyków z kolorowymi gumkami na końcach i wkurzyła sie na mnie :p

Gość Milena88022
kciukiem bo oczy widzę chyba masz ładne, tzn kształt:) ale brwi do regulacji, dziwny kształt, za grube na początku.

Gość gh
wprost przeciwnie

Mile, na dziekuje, ale ktos kto ma naturalnie tak mocno czarne, ma tej je ''masywne'' nie bede robila cienszych, bo bede cale dnie spedzala na ich regulowaniu , co i tak musze robic codzienie

Gość ghhcghfhfh
tez od brata slysze ze jestem gruby pasztet ze wstyd mu przynosze ale to mowi w zartach.chyba to u braci normalne po prostu.. a od mamy tez slyszalam i od ojca ze mam schudnac ale to kiedys teraz juz nie bo schudlam

Gość ghhcghfhfh
czesciej niz okreslenia typu jestes ladna jestes brzydka slysze dobrze wygladasz/źle wygladasz

Gość W sumie tylko
W sumie tylko Pindzia odpowiedziala na pytanie a pewnie jest najladniejsza z was wszystkich gwiazdy

Gość ghrrrrrrr
na szczęście nigdy tego nie słyszałam bo znając mnie bardzo wzięłabym to do siebie :P Mam 2 starszych braci i również nigdy mi nic takiego nie mówili za to bracia moich koleżanek często im dokuczali w ten sposób (ty brzydalu, grubasie itd)

Gość ghrrrrrrr
Raz koleżanki mi mówiły, że były na spacerze w parku, z naprzeciwka szła grupka chłopaków, przechodząc powiedzieli "ale brzydkie" Jedna z koleżanek się z tego śmiała a druga się wkurzyła i coś im odkrzyknęła. Jednak powiem wam, że moim zdaniem one wcale nie są brzydkie, ba nawet uważam je za ładne i się zdziwiłam, że ktoś tak powiedział

Gość gmdka
Trzeba być skończonym chamem żeby mówić takie rzeczy