Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszulinka

Robilam dzisiaj dwa testy! sa POZYTYWNE! jestem w ciazy! DRUGA KRESKA BLADA!!!

Polecane posty

Gość brzoskwinnnia
Myszulinko ja nie pisze, bo nie mam co :) nadal czekam na okres, wczoraj wzielam ostatni dzien luteine i zobaczymy kiedy sie zjawi

Myszulinko bardzo cię proszę! Musisz się odczepić się od mej osoby. Okej? Zajmij się swoimi sprawami :-) Powodzenia i dużo szczęścia! :-D papa

Gość mata12
Hej, Bardzo zainteresował mnie ten temat , gdyż sama biorę tabletki antykoncepcyjne i już za 4 miesiące chcemy rozpocząć staranka :) Trochę długo , wiem... ale już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę 2 kreski na teście ciążowym... ehhh... A swoją drogą dziewczyny robiłyście jakieś badania przed upragnioną ciążą? Pozdrawiam .

Gość asiek82
troche mnie tu nie bylo bo mialam kilka spraw na glowie no i maluch - istne srebro, wszedzie go pelno. wcale nie czuje sie w ciazy. zero objawow, oprocz tego, ze troche spiaca i zmeczona jestem, ale nie wiem czy to z powodu ciazy czy tego, ze sie nie wysypiam - kompletnie spac nie moge przez mysli o ciazy. w pierwszej ciazy bylo inaczej, czulam sie tak jakos wyjatkowo, inaczej. teraz jakos tak dziwnie jest. w ciagu dnia musze sobie przypominac, ze jestem w ciazy i zeby np maly nie kopal mnie po brzuchu w czasie zabawy. Myszulinka nie skusilo Cie zrobic jeszcze jednego testu ciazowego? Ja bralam luteine w pierwszej ciazy tyle, ze bez odstawiania. Potem bralam duphaston na podtrzymanie ciazy - lekarz wtedy zalecil choc nic sie nie dzialo. Teraz nie biore nic procz witamin z kwasem foliowym. W poprzedniej ciazy bylam przekonana, ze mam niedomoge lutealna (tak wyrokowal lekarz) a teraz bez zadnych lekow i nic sie narazie nie dzieje. W czwartek wyjezdzamy na drugi koniec Polski do moich rodzicow na slub brata i zostaje u nich z malym do swiat. Przynajmniej troche sobie odpoczne jak dziadkowie beda rozpieszczac wnusia :) I tak sie zastanawiam czy nie wybrac sie wczesniej do gina, zeby sprawdzic czy wszystko ok. Jak juz pisalam ten, u ktorego bylam kazal sie pokazac w pierwszym tyg stycznia. Bedzie to juz 11/12 tydzien czyli czas badan prenatalnych. W poprzedniej ciazy chodzilam na kontrole co 2 tygodnie we wczesnej ciazy wiec nie wiem sama, ktore postepowanie lepsze.

Gość hejka, a ja
miałam dostać @ 16 listopada, niestety nie dostałam to zrobiłam w sobotę test- druga kreska blada.....w poniedziałek 19-11-2012 miałam robioną morfologię i przy okazji zrobiłam HCG- wyszło 19,79 , a norma >4. Dziś powtórzyłam test i znowu druga kreska blada. Co o tym sądzicie??

'hejka " -że możesz być w ciąży . No Myszulinko ja czuję się już świetnie , bardzo mi smutno,że tak potoczyły się sprawy ,ale wiesz co ? Temat cały czas jest odwiedzany i ja mam nadzieję,że czym prędzej pochwalisz się radosną nowinką ,wierzę w to :) Może jakaś niespodzianka będzie na święta:>

Gość hejka, a ja
Mysza91- tzn ze mogę być ale nie musze? piersi mnie strasznie bolą i nie mogę się w ogóle do nich dotknąć, cykle mam 28 dniowe a dziś 32 dc i miesiączki brak, a test jak wczesniej pisałam

Zarejestruj sie do lekarza i wtedy będziesz miała 100% pewności :) Ja niestety tego nie wiem co się u Ciebie dzieje:)powodzenia

Pomarańczowe niebo, myszulinka daję ci ostatnie ostrzeżenie, nie powinnaś taka być fałszywa, gonisz tylko brudy do fałszu po trupach, na pewno spotka cię za to kara. Jeśli tego świadoma będziesz, wtedy będziesz w ten sposób grać w swoje chore gierki, uważaj na to co mówisz do innych ludzi. Niepotrzebnie gadałaś złe rzeczy do matki starszej kat. pozdrawiam :-)

Gość pomaranczowe niebo
katlen jesteś boska :-) to jest najlepsze " zajmij się swoimi sprawami a nie psotami, nie rób psotów takich więcej nierób mi ani innym ludziom starszym/mlodym nie rób. B.Proszę :-) świetne :-) myszulinko nie grzeczna z ciebie dziewczynka, bo ciągle psocisz i psocisz :-) katlen wierze ci, że nie pisałaś wcześniej z ironią , ale z troską.Twoj sposob wypowiedzi mnie zmylił. Teraz wiem, że poprostu nie potrafisz napisać poprawnie zdania :-) Ty pewnie nie wiesz co to jest ironia. ps. powodzenia na studiach :-)

Ty jesteś to sama jedna osoba To MYSZUL! Proszę myszul, niemogę komentować waszych takich bzdur/wymysłów/urojeń Bardzo was Wiele razy prosiłam odczep się od mnie, nie rób takich brzydkich/wymyslonych/bzdur, ponieważ nic a nic nieznacie mnie Nie! To po co dalej do mnie piszecie? Nudzicie się? Lepiej zajmijcie się własnymi sprawami, zamiast dokuczać od was starszej matce/studence doktorc (po takich studiach miałam skończone przed 40 stką) polce tak jak wy. Mam własną Gramatykę bo studia ukończyłam, zazdrościsz mi tego pisma? To się ucz na studiach na wielu kierunkach sie ucz dobrze, powodzenia. :-) Każdy człowiek ma prawo do własnej gramatyki/rozumu/myslenia itd. Każdy jest różny w zdaniach to normalne i ciekawe. Przecież każdy człowiek ma prawo do własnych, różnych zdań, jak ty masz prawo do swoich urojeń, to normalnie jesteś taka, ok. Przecież każdy ma prawo do własnych wymiany doświadczeń/zdań/rad/wspierania/otuchy/udzielenia pomocy/ Tego nie chcesz? niewolno? ok. To dobrze, ze mnie słuchasz, żebyś się sama z sobą się uspokoiła, rozumiem żeś młoda niema doświadczeń, to normalnie, bo doświadczenia czekaja cię w przyszłosci, tak każdy ma to normalnie przecież, Nie ma czego ot tak obrażać. Nie chciałam was wogóle obrażać, Nic a nic. Przecież wiele razy tłumaczyłam ci w wielu postach na tym forum, to po co mam do takiej osoby jak ty pisać? Bardzo proszę nie pisz dalej do mnie takich swoich bzdur. okej. Proszę uspokój się! Daj mi spokój tymi hamskimi tekstami. To odczepcie się, odcinajcie się od mnie. Spokojnie zajmij się swoimi sprawami miesiączki/ciążą/porodem/mężem/praca w domu/ zajmij się swoimi sprawami a nie psotami, nie rób psotów takich więcej nierób mi ani innym ludziom starszym/mlodym nie rób. B.Proszę! Powodzenia w starankach o uroczego bobaska! pa pa Żegnam

Gość asgja
Nie wiem o co chodzi. lae że każdy moze miec własną gramatyke to pierwsze słyszę :)

Gość asgja
"hamsko" - widac kazdy może miec też swoja ortografię

Gość moderacja czuwa und nie śpi
tłumaczenie głupiego :D gramatyka polska jest jedna :D

hmmmm ja tez studia skonczylam juz dawno i jakos gramatyke mam taka sama jak reszta Polaków..... ciekawe .....

Gość SaraXXX
Myszulinko- u mnie ok jestem w trakcie 14 tygodnia czuje się dobrze, ani razu nie wymiotowałam. Co prawda 3 razy leżałam w szpitalu ale potem już było ok. W poniedziałek miałam mieć prenatalne ale lekarza nie będzie i będe mieć w piatek to będzie 13t3d. Już się doczekać nie moge:P A jak tam u ciebie? Okres wystąpił?

Gość malinowaaa
Myszulinka u mnie w sumie nic nowego więc nie piszę, okres mi się skończył no i zobaczymy czy następny się pojawi:) A Ty jak? nadal nie dostałaś okresu? Nie skusiło Cię żeby zrobić jeszcze test? Jak w ogóle się czujesz? Pozdrawiam

Gość skyblue_
ciekawa jestem ILE jeszcze moich wypowiedzi zostanie usuniętych i DLACZEGO ;) Pozdrawiam serdecznie Katlen!!! :) :) :) :) :) :) :) :D

Gość malinowaaa
Myszulinka odezwij się. Co u Ciebie?

Witajcie dziewczyny. Przez ostatnie 3 dni bralam Luteine na wywolanie okresu ( dokladnie od poniedzialku do srody ). Dzisiaj dostalam okres , ale jest jakis dziwny ,bo jakis skapy i jest bardzo duzo sluzu. Tak sie zastanawiam czy jest taki przez ta Luteine ? wyglada to tak jakbym miala juz ostatnie dni okresu. A co u Was? Malinowaaa obys nie dostala kolejnego okresu! :) Brzoskwinnia co tam u Ciebie? okres pojawil sie ?

Gość brzoskwinnnia
Hej dziewczyny! U mnie w koncu pojawil sie okres, dokladnie wczoraj. Ja z kolei mam bardzo obfity. W poniedzialek sprobuje wcisnac sie do gin podejrzec co z ta torbiela. Myszulinko u Ciebie byc moze bylo malo progesteronu i dlatego jest taki skapy. Aha i ja tez mam taki jakby sluz

Gość malinowaaa
Myszulinka co u Ciebie?

Gość malinowaaa
brzoskwinnnia a u Ciebie? Byłaś u lekarza? co powiedział?

Gość ghghgh_
W życiu nie widziałam na żadnym topicu takiej cenzury i KASOWANIA postów na taką skalę jak tutaj!!! ŻENADA :D

Gość że, też miałaś
tyle czasu żeby czytać te wszystkie strony:)

Fakt faktem ze duzo postow jest pousuwane. A co u was dziewczyny? Odezwijcie sie :)

Gość Witam was :)
Widze znajomy topik, super! Pisalam tu do was jako witam was i troche ponabijalam sie z tej smiesznej dziewczyny pod jakims nikiem nie wiem jakim nawet, moich postow w wiekszosci nie ma hmmm wulgarne nie byly na stowe bo taka nie jestem, troche przesmiewcze to fakt bo megazabawna z niej osoba byla:D w kazdym razie dostalam niestety okres:( coz chyba mnie pokaralo....?:O Buziaki i piszcie. Mimo wszystko milo sie czyta. Tylko blagam, zadnch katlen i sloneczek!:D