Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszulinka

Robilam dzisiaj dwa testy! sa POZYTYWNE! jestem w ciazy! DRUGA KRESKA BLADA!!!

Polecane posty

Dziewczyny, przypomnialam sobie , ze jakies ponad 10 dni , po odstawieniu tabletek dostalam silnego krwawienia , ale bylo one bardzo intensywne z ciemnymi skrzepami i trwalo 2 dni. Tydzien po tym zdarzeniu bylam u ginekologa i wlasnie stwierdzil ten płyn w zatoce Douglas'a ( przebyta owulacje). Krwawienie caly czas laczylam z odstawieniem tabletek. Nigdy nie myslalam o tym w kategoriach poronienia.

Gość Ty nie umiesz nic sama zrobić
Czytam bardzo dokładnie.Ostatniej strony nie czytałam bo już nie mogłam.I nie buzuj się tak bo to już jest śmieszne.Każdego wyganiasz ale topik chcesz mieć.Weź się dziewczyno ogarnij trochę!!!Te twoje wywody są śmieszne.Pisałaś że nie ma w necie takich wyników to ci udowodniłam że są jednak.

No tak było pewne że w końcu zejdziesz na temat poronienia!!!Dziewczyno weź ty poczytaj co ty piszesz.

Gość pitulinka
Jesli krwawienie wystapilo 10 dni po odstawieniu tabletek, to jest to praktycznie nie mozliwe abys w tym czasie poronila, no chyba, ze tabletki zazywalas baaaardzo nieregularnie.

Gość Kiedyś byłam w ciąży...
Myszulinka nie chcę abyś się martwiła i panikowała, ale czy to przypadkiem nie jest ciąża pozamaciczna? Ten płyn w zatoce Douglasa... Krwawienie takie ciemne ze skrzepami.Idź szybko do gina!!

Wiesz ile mi razy zdarzyły się takie testy?I za każdym razem miałam myśleć że poroniłam?Takie się zdarzają i tyle.

W pozamacicznej też beta rośnie.Boże dziewczyny co wy tu wypisujecie.Naprawdę takie zacofane jesteście czy tylko udajecie?

Dziewczyny nie ma co gdybac. Beta ujemna , wiec ciazy niestety nie ma.Ginekolog kazal przyjsc za 2 tygodnie i kazal powtorzyc rowniez za 2 tygodnie Bete. Tak zrobie - oczywiscie jesli nie dostane okresu. Dziekuje i tak Wam dziewczyny za szczere rady i pomoc!

Gość asiek82
do Ty nie umiesz nic sama zrobic - powinnas sie w takim razie leczyc bo pozytywne testy nie zdarzaja sie ot tak poporstu! a jesli jak mowisz mialas je wiele razy to juz naprawde cos jest nie tak. a jesli chodzi o poronienie to czy slyszalas o ciazy biochemicznej? moze wlasnie poronilas te kilka razy.

Ty nic sama nie umiesz zrobic - a czy ja powiedzialam , ze to bylo poronienie???!!!!!! juz nie moge czytac tych waszych bzdur!! ktos wyzej napisal , ze moglo byc to poronienie , wiec odpisalam , ze nigdy nie myslalam w tych kategoriach!!!! chyba jednak nie umiesz czytac ze zrozumieniem ;/

Ty nic nie umiesz sama zrobic - mialas wiele razy pozytywne testy i nic z tym nie robilas ? nie interesowalas sie ? Widac jaka jestes odpowiedzialna ;/ brak slow!!

Gość pitulinka
Myszulinka, nie przejmuj sie. Kup kwas foliowy i zacznij lykac, bo to bardzo wazne. Najlepiej zaczac go przyjmowac okolo 3 msc przed planowana ciaza, ale wiekszosc zaczyna dopiero po zajsciu. Dobrze bedzie, tylko organizm musi uregulowac poziom hormonow.

Masz rację u mnie to wynika pewnie z hipreprolaktynemi.I się leczę.

Ciąż bio na pewno nie było bo lekarz mnie badał.

Ciąż bio na pewno nie było bo lekarz mnie badał.

Ciążę pozamaciczną sama przeżyłam... Teraz jak coś jest nie tak to od razu lecę do gina. Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości to idź jak najszybciej na wizytę. Nie czekaj. Tutaj wszyscy będą snuli domysły... A Ty niepotrzebnie denerwujesz się.

Także myszko jak widzisz nie jestem nieodpowiedzialna.Badam się regularnie i wiem co nieco na te tematy bo sama chcę zajść w ciążę.

To nie było do ciebie skierowane tylko do tej co to napisała.

No właśnie tylko ta Twoja beta mi nie pasuje do objawów ciąży pozamacicznej. Tylko lekarz może zinterpretować ten wynik.

kiedys bylam w ciazy - lekarz widzial moj wynik i powiedzial tylko , ze jak na brak ciazy jest za niski , bo powinno byc 1-2. No , wiec raczej nie jest to pozamaciczna.Bo przeciez przy ciazy pozamacicznej Beta powinna byc pozytywna. No chyba , ze sie myle - nie jestem lekarzem ani osoba , co doswiadczyla ciazy pozamacicznej.

Gość asiek82
to czy nie uwazasz, ze podawanie Twojego przypadku jako przyklad w tym temacie jest pomylka skoro masz wyjasnienie swoich pozytywnych testow? Zakladam, ze Myszulinka sie badala i ma wszystki hormony w normie wiec jej pozytywne testy nalezy wyjasnic.

Gość Polecam test
Hm, robiłaś 2 testy... Zrób wiec jeszcze ten. Z resztą polecam ten test wszystkim bo fajny jest:)

same na mnie naskoczyłyście że ja nie jestem odpowiedzialna to wam wyjaśniłam. ''Ty nie umiesz nic sama zrobic - powinnas sie w takim razie leczyc bo pozytywne testy nie zdarzaja sie ot tak poporstu! a jesli jak mowisz mialas je wiele razy to juz naprawde cos jest nie tak. a jesli chodzi o poronienie to czy slyszalas o ciazy biochemicznej? moze wlasnie poronilas te kilka razy'' '' Ty nic nie umiesz sama zrobic - mialas wiele razy pozytywne testy i nic z tym nie robilas ? nie interesowalas sie ? Widac jaka jestes odpowiedzialna ;/ brak slow!!'' żeby znowu nie było że nie umiem czytać.

Poza tym ona świeżo odstawiła tabletki więc pewnie hormony jej wariują.Myszko robiłaś badania hormonalne po skończeniu anty?

Nie robilam , bo lekarz nie zalecal mi ich , ani teraz ani nigdy. Kretynka- znajdz sobie inne forum , bo naprawde bardzo mi tu zasmiecasz. Widac , ze chyba ci sie bardzo nudzi , ale to bardzo...

Kretynka - swoimi wypowiedziami , pokazujesz jak jestes dziecinna. I ty sie starasz o dziecko 6 rok ?! ...