Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszulinka

Robilam dzisiaj dwa testy! sa POZYTYWNE! jestem w ciazy! DRUGA KRESKA BLADA!!!

Polecane posty

Dziewczyny , niedawno tu opisalam moja historie. Jestem w ciazy. Robilam dzisiaj dwa testy, obie kreski bardzo blade , ale sa ! takze zaczynaja sie moje poczatki z ciaza...

Gość oj tammmm
gratuluje:)

Gość kolejna staraczka to ja
Serdecznie ci grautuję :-) i zyczę wszystkiego najlepszego :-)jak długo się staraliście?

Gość kolejna staraczka to ja
gratuluję.

Dziewczyny, my sie wogole nie staralismy. Odlozylam tabletki i zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu. Nawet "normalnej" miesiaczki nie dostalam. Byc moze to szybko , ale moj lekarz ostatnio powiedzial ( przed ciaza jak bylam ) , ze wcale nie trzeba czekac kilku miesiecy .

Gość Ale jak to nie dostalas miesia
miesiaczki normalnej? opisz ten cykl. ja w ostatnim cyklu na tabletkach dostalam krwawienia cztery dni wczesniej ktore trwalo z przerwami i bylo wiele mniej obfite niz zwykle. gdzies wyczytalam ze to mogla byc wpadka i moge byc w ciazy chociaz planowalam zaczac starania dopiero teraz bo skonczylo mi sie to kstatnie plamienie i juz nie zaczynam nowego opakowania.

Zakonczylam opakowanie tabletek i dostalam normalne krwawienie z odstawienia. Kolejnego nie zaczynalam i wspolzylam bez zabezpieczenia juz potem. Miesiaczki normalnej nie dostalam , bo zaszlam w ciaze ( tak wynika z testow ).

aha myslalam ze mialas cos podobnego do mojego przypadku.....

Nie nie. A Ty Mialas jakies zaniedbania w przypadku tabletek ? zapomnialas itp ? bo jesli tak , to moglas dostac wczesniej plamienia, jeszcze przed krwawieniem z odstawienia, wynikajace ze spadku hormonow.

Katlen czuje jakas ironie w twojej wypowiedzi.. Wogole denerwuja mnie pytania typu : ile masz lat ? , masz masz? itp... A przepraszam bardzo , kogo to obchodzi ? ja sie takimi rzeczami nie interesuje.

Gość strachlidełko
gratuluje :* i wszystkiego dobrego =]

Dziekuje bardzo dziewczyny! A moze jest tu ktoras , ktora tez niedawno dowiedziala sie o ciazy ? Moze bedziemy wspolnie sie wymieniac wrazeniami itp . pozdrawiam :*

Gość malinowaaa
Myszulinka być może nie długo do Ciebie dołączę, tylko jeszcze parę dni zostało mi do miesiączki, jeśli jej nie będzie zrobię test. Miałam tylko @ tą z odstawienia i nie biorę już tabletek, a kilka razy zdarzyło nam się zapomnieć:) planowaliśmy ale tak za dwa, trzy miesiące mimo to bardzo sie ucieszę jeśli już teraz okaże się ze jestem w ciąży. Musze jeszcze parę dni cierpliwie poczekać...

Witaj Malinowaa :) Zycze jak najbardziej : II ! No mozliwe , ze wszystko skonczy sie tak jak u mnie. Napisz tutaj potem jak sytuacja sie u Ciebie potoczyla. Chetnie bede tu zagladac , czy ktos do mnie dolaczył :)

Gość ale sie ciesze gratulacje
myszulinka gratuluje my tez sie staramy nigdy sie nie zabezpieczalam ... a od roku sie staramy i nic ... mialas wielkie szczescie :) gratuluje :*

ja mialam taka sytuacje ze zapomnialam tabletki, bylam w podrozy i zupelnie o niej zapomnialam a seks byl, to byla tabletka z pierwszego tygodnia. potem dziwnie sie czulam odrzucilo mnie od miesa bolal mnie brzuch tak jak na okres, piersi no i cztery dni wczesniej niz powinnam dostalam plamienia. z tym ze tez dziwnego bo raz bylo nastepnego dnia nie i tak w kolko. teraz mi sie niby skonczylo. planowalismy zaczac starania od tego cyklu po tym krwawieniu juz nie biore dalej tabsow. ale szczerze przyznam ze dziwnie sie czuje...... jednak testu nie robilam bo nie sadze aby ciaza byla bardzo prawdopodobna, kiedys pekla nam gumka i tez mialam dziwne objawy a w ciazy nie bylam. nie wiem moze sobie wmawiam...a moze ktos mial podobny przypadek i byl w ciazy?

Ale jak to nie dostalas miesia-, zrob test po jakims czasie , bo jako tako ciaza jest mozliwa. Przeciez lekarze i ulotka mowia , ze nie mozna zapominac tabletek w pierwszym tygodniu , bo to grozi ciaza.

Gość malinowaaa
Myszulinka napiszę na pewno. Powiedz mi jeszcze miałaś juz jakiekolwiek objawy oprócz braku miesiączki? Ja już strasznie sie nakręciłam i ciągle doszukuje sie jakis sygnałów:P ale wiem ze to za szybko. Tak bym chciała juz wiedziec:(

niby wiem ale wiesz jak jest ja chcialabym byc w ciazy wiec napewno nie jestem, zreszta krwawienia z odstawienia dostalam tylko troche wczesniej niz powinnam bo jeszcze jak konczylam opakowanie no ale wazne ze bylo to wyklucza ciaze, zgodnie z ulotka ciaze mozna podejrzewac jak nie bedzie krwawienia

Malinowaaa , mnie od samej owulacji bolaly jajniki - do tej pory mnie bola , ale czesciej cale podbrzusze. No i od jakiegos tygodnia miewam zawroty glowy takie lekki , ale jednak sa. Robilam wczesniej dwa testy - wyszly negatywne. pewnie robilam za szybko. I dzisiaj zrobilam po poludniu jeden - wyszedl pozytywny, a drugi robilam 2 godziny pozniej i tez pozytywny. Kreski byly bardzo blade , ale widac je. Okresu nadal nie mam a brzuch boli. No i od 2 dni bola mnie sutki , wczesniej byly tylko az fioletowe a teraz doszedl ból. Kochana , w biologii wszystko jest mozliwe. Jest mozliwa ciaza w czasie regularnego brania tabletek itp. Oczywiscie nie mowie , zebys sie nastwila na ciaze , ale roznie to bywa. Moze lepiej o tym nie mysl za czesto, a zacznijcie sie starac teraz jak odstawilas tabletki.

Wyzej to co napisalam i drugi watek ( o tych tabletkach ) bylo skierowany do "Ale jak to nie dostalas miesia"

Gość malinowaaa
Myszulinka mnie też kłują jajniki ale kiedyś jak odstawiłam tabletki tez tak miałam - może po prostu tyle czasu byly uspione przez tabletki to teraz pracują nadmiernie. No nie wiem:) nie mogę sie nakręcać choć ciężko:) Jeszcze prę dni i się wyjaśni:) Wyobrażam sobie Twoją radość:) super! Gratuluje :)

Malinowaaa trzymam za Ciebie kciuki! Ja teraz uciekam juz , odezwe sie jutro! malinowaa i inne dziewczyny odzywajcie sie, mam nadzieje , zecktoras do mnie dolaczy :) pozdrawiam i dobranoc!

Witajcie dziewczyny. Od rana mam kiepski nastroj , bo jakos nachodza mnie watpliwosci czy to napewno ciaza , skoro w obu testach druga kreska wyszla bardzo blada , ale byla widoczna... Na zdrowy rozsadek , wszystko wskazuje na ciaze : objawy , testy, brak miesiaczki. Ale ja ciagle mysle , czy to faktycznia maluszek :( Dzisiaj jade do szkoly , bo ucze sie zaocznie , mam zajecia na pracowni kosmetycznej i watpie , czy uda mi sie tam skupic :( Wogole od samego rana boli mnie okropnie glowa ehh ;/ Malinowaaa daj znac jak sie sprawy maja i inne dziewczyny tez sie napisza co i jak. Pozdrawiam i do uslyszenia!

Gość olamamamamamamam
Witam serdecznie, Zapraszam wszystkie Mamy na moją stronę Facebookową https://www.facebook.com/babelek2012 w 100% poświęconą wychowaniu dzieci , ich rozwojowi i wszystkim co związane z macierzyństwem. O ciąży i jej przebiegu także trochę napiszemy !! Im będzie nam więcej tym będzie ciekawiej! ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/babelek2012

Witam wszystkich :) Myszulinka: ja również zaobaczyłam drugą bladą kreskę ( z tym,że we wrześniu juz) mialam wiele obaw ,że może to wina testu i był wadliwy , albo co gorsza może to tylko moje złudzenie i tej drugiej bledszej kreseczki nie ma.Wydaje mi się,że nie ma takiej możliwośći, jesteś raczej na 100% w ciąży.Ja miałam już po owulacji okropne kłucie jednego jajnika, tak działo się przez ponad miesiąc , ból się zmniejszał,ale był wyczuwalny, to normalne;)Jest to moja pierwsza ciąża ,jestem pełna lęków, obaw , ale również radości:)

Gość malinowaaa
Witam. Myszulinka najlepszym rozwiązaniem na Twoje wątpliwości będzie jeszcze jeden test. Zrób go jutro rano, wynik z porannego moczu będzie najpewniejszy. Widzę, że szkołę też mamy podobną tzn. ja już skończyłam ale również jestem kosmetyczką - bo chyba dobrze zrozumiałam Twój wpis... Jeśli chodzi o moją ciążę no to pozostaje mi jeszcze czekać niestety, ale humor mam okropny i wszystko mnie wkurza na maxa a zwłaszcza mój facet! :( Odezwij się jak wrócisz ze szkoły, będę tu zaglądać.

Witaj Mysza91 :) ktory to tydzien u Ciebie ? Bo u mnie chyba 5 tydzien wg kalkulatora ciazy. No mnie nachodza takie watpliwosci , ale zaraz sobie przypominam te dwa testy zrobione i te dwie kreseczki blade. Sa widoczne wiec... :) Malinowaaa , ja juz po szkole. Niedawno wrocilam. Kiedy testujesz? BO nie wiem czy doczytalam . Jak samopoczucie oprocz drazliwosci ? Dzisiaj powiem mezowi o ciazy chyba. Sama tez nie wiem czy czekac do wizyty u lekarza i miec pewnosc , czy tez mowic juz dzisiaj.

Tak bardzo mi z tym zle : a jednak jestem w ciazy :) pamietasz moj temat wczesniejszy ? jednak sie udalo. dziekuje za gratulacje :)