Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She78

Co ja mam zrobic ze swoim zyciem?

Polecane posty

Gość She78
Posluchaj ja przygotowuje sie do studiow w kierunku medycznym ja nie MUSZE scierac gowien Bo mam w glowie to co trzeba!wole sie uczyc niz tracic czas sprzatajac czyjes brudy bo mam ambicje!!!!

Gość to dobrze prawisz
iech te brudasy sami po sobie sprzataja a ty sie ucz, masz poysl na zycie wiec go wdrazaj... a nie rozczulasz sie nad soba.

Gość to jest provo
bo gdybys sie przygotowywala do studiow,to by ci sie wcale tak nie nudzilo...a i poziom wypowiedzi bylby inny----

Gość ech znowu ona
Przeciez to jest ta depresyjna psychniczna, ktorej nawet w fabryce na stale nie zatrudnili.

Gość she78
hehe chcialabys:P a na jakim poziomie niby mialybyc moje wypowiedzi ?lol

Gość she78
a teraz cos do osobki "eh to znowu ona"musisz komus bardzo zazdroscic ze tak chodzisz za ludzmi i ich wyzywasz od chorych psyhcicznie!co ta osoba ma czego ty nigdy nie bedziesz miala?co?a psychicznym stalkerem to chyba ty jestes czubku jeden z kompleksami!

Gość no to do psychiatry
a studentka tylko wyimaginowana ;-)

Gość ech znowu ona
Co masz takiego, czego ja nie mam? Zaburzenia psychiczne i depresje. Ach, i jeszcze problemy ze znalezieniem pracy na stale. W sumie to ci wspolczuje, pomysl powaznie o psychologu, albo psychiatrze zamiast szukac wspolczucia na kafeterii.

Gość nie bedzie sprzatala
no tak depresja z nerwica, rocznik 78 i sie na studia wybiera. napewno wiesz ile studia kosztuja w usa szegolnie medyczne o ktorych piszesz za te 200 dolcow to sobie mozesz buty kupic a nie studia oplacic. dziwnym dla mnie jest kiedy kobieta lubi byc zalezna od meza bo nie potrafi sama sie utrzymac, a brak pracy tlumaczy tym ze jej nie ma :O

Gość nie bedzie sprzatala
dla mnie jest to slaba prowokacja labo autorka robi z siebie pokrake :O

Gość dljhd
heh co ty psychiczny stalkerze lazisz za ta dziewczyna jak ciele!!!chory pierdolcu!jestes taka fake ze ja pierdole!idz glupia cipo sprzed tego kompa zrob cos ze swoim zyciem a nie dogaduj gruba krowo co ktos ma a czego nie ma!

Gość she78
ja sie tym pustym debilem nie przejmuje,ten pustostan musi byc strasznie samotny lazi po forum i tylko dogaduje,wole miec depresje niz byc fake jak ty stalkerze!

Gość ech znowu ona
Myslisz, ze zmiana nicka ci pomoze? Przeciez ciagle je zmieniasz, a i tak zawsze wiadomo, ze to ty :)

Gość she zmien plyte
a najlepiej-wylacz!

Gość mikowski
Wiesz,inteligentni ludzie sie nie nudza she78.Na studia medyczne zeby isc to musisz miec zaliczony najpierw college i odpowiednie kredyty,na odpowiednim poziomie.Ty sobie nawet nie wyobrazasz ile to nauki i ile to pieniedzy.No chyba,ze studiami medycznymi nazywasz oplacane przez panstwo roczne kursy na pomoc pielegniarska(salowa?).

Gość gabhryshia
Jesli ktos sie przygotowuje na studia medyczne to sie nie nudzi tylko zakuwa.