Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaCzarnaDamaa

Jestem w ciąży ? Jakie były wasze objawy ?

Polecane posty

Gość Miaia
Jesli zapomnialas tabletki to te objawy moga sie brac ze spadku hormonow w organizmie. Ciaza napewno to nie jest bo jak dziewczyny pisza ciaze mozna stwierdzic dopiero w dniu okresu lub na krotko przed. Chyba ze z powodu tej jednej tabletki tak ci sie wszystko poprzestawialo. Ktora to byla tabletka z opakowania? Zabezpieczalas sie dodatkowo? Czytalas ulotke z tabletek?

Gość MałaCzarnaDamaa
która to była tabletka to nie pamiętam, ale było to stare opakowanie, a teraz zostało mi 9 tabletek z nowego, więc trochę czasu minęło.. Stosujemy jeszcze gumki, ale tak się złożyło że właśnie w tym okresie zdarzyło się bez i to jeszcze we mnie (wiem głupota) uprawiamy sex już 3 lata i nigdy takiej akcji nie było. Nie miałam takich objawów nigdy dlatego jestem trochę przerażona... Zdarzyło mi się kiedyś zwymiotować 2 tabletki, ale takich objawów też nie było tylko lekkie plamienia, a tak po za tym to nic.. więc nie wydaje mi się żeby to była kwestia hormonów, chociaż sama już nie wiem ;/

Gość Miaia
Stare opakowanie ale skoro zaczelas nowe to znaczy ze dostalas krwawienia z odstawienia prawda? Wiec w ciazy na bank nie jestes:)

Gość MałaCzarnaDamaa
dostałam, ale biorąc tabletki okres jest sztucznie wywoływany, więc jest zawsze... dlatego się tym nie sugeruje

Gość Miaia
W takim razie zrob test powinien juz wyjsc skoro chodzi o akcje sprzed kilku tygodni...

Gość MałaCzarnaDamaa
wiem, ale strasznie sie boje

Gość Miaia
Boisz sie wiec stad te objawy. Ale jesli zaszlas jakims cudem w ciaze to glupota jest brac dalej tabsy. Masz test w domu idz i go zrob. Bedziesz miala konkrety tak nie a nie takie snucie domyslow i niepokoj.

Gość MałaCzarnaDamaa
no wiem ;/ jutro rano zrobie i zobaczymy