Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starsza pani z młodszym

czy starsza kobieta kręci facetów?

Polecane posty

Niedawno poznałam chłopaka, jest ode mnie młodszy o kilka lat. Mam wrażenie że się we mnie zauroczył tylko dlatego że wydaje mu się że jestem bardziej doświadczona w kwestii seksu. Czy facetów to aż tak kręci? Muszę zaznaczyć, że w moim przypadku pozory mylą :P

Gość IMO12358
To znaczy, że jesteś BARDZIEJ doświadczona niż na to wyglądasz? :classic_cool:

no właśnie nei jestem tak doświadczona jak mu sie wydaje :O

Gość dlnsl
A Ciebie on kręci?

Gość ja mam tak samo :)
on myślał że jestem łatwą i puszczalską kobietą przeżył szok :) i chyba jednak trochę mnie lubi...😘

Gość dlnsl
A zatem, czy kręci myśl o dojrzałej, doświadczonej kobiecie? Tak, kręci. Choć pewnie nie wszystkich. I zdecydowanie nie zawsze.

Gość Jamal34343
Wszystko zależy o jakich kategoriach wiekowych mówimy. 23 latek spokojnie może szaleć np. za 28 latką, ale im jesteście starsi (np. kobieta 33 a facet 27) tym bardziej wchodzi w gre sam sex bez myślenia o związku, choć sa oczywiście wyjątki:)

Gość xXxXxXxTtTtTt
@Starsza pani z młodszym: jak chłopak ma 18-25 lat,to kilka lat (ale nie za wiele) starsza laska istotnie może go kręcić (mnie kręciły,ale najczęściej rok-dwa lata starsze; raz była kilka lat starsza,poznana na wycieczce zagranicznej,ale nie rozwijałem tego,bo za daleko mieszkała).I masz rację co do powodu: chłopak szuka u takiej kobiety doświadczenia,wyrozumiałości (to nie statystyczna jego rówieśnica,która go wyśmieje jak za szybko skończy),dojrzałości... Potem chłopak dorasta i zaczynają go kręcić laski w jego wieku lub młodsze ;)

Gość a jak On ma 40
a ona 50 to jaka jest szansa?

Gość do pytania powyżej
jest szansa :) trzymam kciuki

Gość tak jak imiortg
hahhahah szok starsza ma podniecać :)

Ja mam 27 ona 24, czyli to nie jest jakaś wielka różnica, ale jednak ;) Nie wiem co mam o tym myśleć. Bo on chyba coś do mnie a ja raczej traktuję go w kategoriach młodszego kumpla, który ma jeszcze dzienne podejście do życia :O

moja koleżanka ma 36 lat i 8 lat młodszego męża. moja siostra ma faceta młodszego o 2 lata. ja spotykałam się z chłopakiem młodszym o 6 lat, ale najbardziej preferuję takich 2-3 lata młodszych.

Gość arfghjk./
Moj chlopak jest 6 lat mlodszy i to jest moj najlepszy zwiazek:).

Gość nikola**
Do "a jak On ma 40 a ona 50 to jaka jest szansa?" To jest własnie szansa.

ale co was w nich pociaga? Jak ich odbieracie? Nie macie poczucia, ze im matkujecie?

Gość arfghjk./
Nie, w ogole mu nie matkuje (potrzebuje silnego mezczyzny:)), a nie wiem kto z nas jest bardziej odpowiedzialny:p. To jest pierwszy mlodszy mezczyzna z ktorym zwiazalam sie. Pociaga mnie, bo daleko mu do cwanych i skrzywionych facetow-singli od 30 r.z.;) do tego jest pelen fantazji i mamy te same poglady oraz w lozku i poza jest nam super:p

Gość 12 lat starsza
starsza pani - w moim przypadku to on jest rozsądniejszy, to on się mną opiekuje, jest bardziej odpowiedzialny :)

Gość nikola**
ja do dzis nie wiem co go we mnie pociaga a trwa już pare lat

Gość mój rekord
Ona jest starsza ode mnie o 17 lat i jest super. Nie czuję różnicy, bardzo mi odpowiada ta kobieta, fascynuje mnie i żadna nastolatka nie jest w stanie jej dorównać.

Co mnie pociąga? Myślę, że pociąga mnie mnie jej uroda, klasa, styl, większa normalność od nastolatek, dojrzałość. To że jest połączeniem seksownej kobiety i "matki Polki".

Gość Dementor
Różnica 3 lat to nie problem, zwłaszcza, że oboje jesteście dorosłymi ludźmi. Chłopina ma pełne prawo być w Tobie zabujanym. ... A tak w ogóle to tak, niektórych facetów kręcą starsze kobitki ;)

tak się właśnie zastanawiam jaki on jest, na pewno fantazji mu nie brakuje, jest bardzo kreatywny i spontaniczny ale tez niestety imprezy mu jeszcze w głowie a ja taka bardziej spokojna istota jestem ;) A tak poza tym to ma w głowie poukładane nawet dobrze :)

Jacku a co Cię w niej kręci? Czy też doświadczenie i te wszystkie cechy o których mowa wcześniej?

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
uppppppppppppppppppppppp

Jest piękna, normalna, potrafi porozmawiać na każdy temat. Ma to "coś" w sobie. Jest jak bratnia dusza, rozumiemy się doskonale, nadajemy na tych samych falach, chociaż seksu nie było między nami.

a o ile ta koleżanka jest starsza?