Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaakkkkkkkkk

Co moge zrobic zeby nie isc siedziec?

Polecane posty

Bede mial sprawe w sadzie za 2 tygodnie, ale pisma jescze nie dostalem. Co moge zrobic, jak odroczyc to? Czy pojde siedziec? Bo grozi mi od 2 do 15 lat

nie rozumiem? co moge zrobic zeby to opoznic... mam dopiero 19 lat i nie chce siedziec

od wyroku sadu czy mozna jakos tez odwolac sie? czy pojde siedzziec zaraz po sprawie jak mnie skarza? czy jaki czas minie?

dowiem sie od Was czegos czy nie?

Gość qdq
A co zrobiłeś? Może dostaniesz w zawiasach. Od wyroku I instancji przysługuje apelacja zgodnie z konstytucją każde postępowanie jest dwuinstancyjne

Gość ghyd
Co spsociłeś?

ugotowałem psa i zjadłem

rok temu mialem kradziony telefon, dwa lata temu pobilem kolezkow i dostalem w zawiasach, niedawno skazano mnie za niby rozboj, bo bylem z kolegami na imprezzie i jak wracalismy napruci to dowalilismy takiemu jednemu taksowkazowi bo nie chcial nas podwiezc i on dal oskarzenie za rozboj

wiec jak gdyby mam juz dwa rzy popelniony ten sam czyn i to przez alkohol jebany .... nie wiem co robic.. teraz mam mature

chcielismy polubownie zalatwic i zaplacic ale sie nie udalo

Gość ghyd
Będziesz siedział. Za dużo tego. Za poważne paragrafy. 15 lat nie dostaniesz. Ale koło 5 mogą wlepić. Jak na mój gust...

adwokat mowi ze nawet jak dostane w zawiasach to szybko musze pisac pismo w ciagu 7 dni na odroczenie bo za te zawiasy do odsiadki dostane bilet na brame. bo jednak tamte zawiasy mi nie minely i za to samo

i od razu po sprawe mnie wsadza? no jestem za mlody za wiezienie kurwa popelnilem blad bo sie zechlalem, duzo bylo tkaich akcji moi koledzy je mieli i nikt oskarzenia nie wnosil. ja tylko go dwa razy kopnolem a on zeznal ze wiecej

rodzicow mam za granica i maja mne w dupie, mieszkam z babcia ja pierdole nie wiem co robic cale zycie zmarnowane, bede skazancem

Gość ghyd
Adwokat ma rację. Narozrabiałeś w bardzo nieodpowiednim dla siebie momencie. Gdyby pierwsze zawiasy minęły - twoja sytuacja byłaby o niebo lepsza.

kurwa ja tu prosze o rady jakies a wy tylko po mnie jedziecie

Gość hlgfhfg
Hhaha :D Jakie to żałosne. Chłopaczek myślał, że koorwa zdobył świat i prawo go nie dotyczy a teraz płacz, że on jest za młody żeby iść do więzienia. :D Mam nadzieję, że porządnie się tam zajmą Twoim dupskiem, bo sobie zasłużyłeś.

Gość hlgfhfg
Człowieku jakich chcesz rad? Dla takiego skoorwysyna jak Ty rada jest jedna - Lepiej od razu nadstaw dupę, to wtedy będzie mniej bolało! 🖐️ Karma, dzieciaku

hm. przykro mi ale cieszę się, że zniknie choć na chwilę jedna osoba, która miałaby mi wpierdolić po pijaku bo coś. i wiek tej osoby w tej sytuacji średnio mnie interesuje;) ale znając polskie prawo wyjdziesz po 0,5 roku:o

ja pierdole .... pytam czy to jest pewne na bank, ze pojde siedziec?? cos mi gadali ze mam isc na grypsarke bo tam mozna najebac, nie nadstawiad dupska jak wy mowicie

Gość NIE ŻAL MI ŁOBUZÓW!
Trzeba było zastanowić się wcześniej, a nie teraz zadajesz idiotyczne pytania na forum. Z pewnoscią otrzymasz niską kare - zapewne w zawieszeniu ponieważ w naszym kraju wyrowców traktuje się wyjatkowo łagonie.Spokojna twoja rozczochrana, dostaniesz zawiasy i będziesz mieć pole do popisu.

Gość ghyd
Rozumiem, że są tu sami święci i nieskazitelni. Którzy nigdy nic złego innym nie zrobili... Autorze, spróbuj wykazać w sądzie maksymalną skruchę i WIELKĄ pokorę. Twoją szansą jest młody wiek. I głupota z niego wynikająca. Przyznaj się do wszystkiego. Poproś o łagodny wymiar kary. Zobowiąż się do zadośćuczynienia pokrzywdzonemu. Jeśli to jeszcze możliwe - wystąp o dobrowolne poddanie się karze. To zawsze dobrze rokuje. Sędziwie nie lubią młodych i krnąbrnych pijaków i rozbójników. wolą młodych pokornych i skruszonych. Takim dają szansę. Jeśli będziesz grzeczny - może uda się wyjść z tego szamba z niskim wyrokiem. Może...

adwokat mowi ze nie dostane zawiasow bo tamte mi nie minely :( kurwa wiem ze postapilem jak debil ale czasu nie cofne ... bedzie co bedzie jakos dam rade ale teraaz odwrocili sie ode mnie kumple wszyscy maja na mnie wyjebane

ja zeznalem ze nic nie pamietam, ze nie pamietam co sie wtedy stalo bo mialem ponad dwa promile

no ja ci poradzilam- dopoki sprawy nie ma to nic nie jest przesadzone- masz prawo sie bronic i mow prawde,a najlepiej jakbys dostal za kare prace w hospicjum dla dzieci- moze by cie ruszylo cos...

Gość hlgfhfg
ghyd - Może święta nie jestem ale na pewno nie spuściłam nikomu wpierdolu, bo miałam takie widzimisię. :o A Ty dawaj takie świetne rady, mam nadzieję, że Ciebie też ktoś kiedyś pobije na ulicy, bo będzie miał taką ochotę. Ciekawe czy wtedy dalej będziesz uważał, że to nic złego... :o

Gość kacaraba
puccuj dupę pacanie! Będzie miłość!!! Miłość, miłość, miłość - piękna rzecz :):):) 🖐️