Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panda 5625

Jam moge JEJ pomoc ?? - zycie seksualne

Polecane posty

Gość Panda 5625

moja najlepsza przyjaciolka jest dziewicom, od 3 lat jest z facetem, sa zareczeni, slub za 7 mies a ona sie zadrecza ze nie bedzie w stanie z nim uprawiac seksu bo on juz dotykal inne kobiety i uprawial z nimi rone formy seksu, w pewnym stopniu boli ja to i nie moze sie pogodzic z tym ze ona czekala a nie dostanei nic w zamian, moje tlumaczenia i rozmowy do niej nietety nie trafiaja:-/ jakies rady?? dzieki !!

Przecież facet niczego przed nią nie ukrywał. Skoro więc jego przeszłość jej nie odpowiada, to po co się z nim wiąże?

Gość Panda 5625
tez ja o to zapytaam ni odpowiesz ie zaskoczyla : A myslisz ze ja mam sily i mozliwosci zeby kogos nowego poznawac... jej ex z ktorym byla 5 lat byl przeciwienstwem obecnego, imprezowal, duzo pil i sie ciagle klocicli, ten jest spokojny, bardzo religijny i ciagle siedzi w domu co jej odpowiada, ciagle powtarza ze takie zycie.... makabra a ona a dopiero 25 lat!!!

Bardzo religijny i taki otwarty w sprawach seksualnych - ciekawy przypadek:) Ale ja bym takiego nudnego nie brał, zwłaszcza w wieku 25 lat:)

Wspolczuje facetowi. Jesli kobieta pozostaje dziewica do slubu, to nie wierze w to, ze po slubie bedzie miala ochote na seks. Wierzy w to ktos?! :O Normalne jest to, ze po kilku randkach chce sie juz pojsc krok dalej. A co dopiero czekac kilka lat na slub! Wspolczuje facetowi.

Gość Panda 5625
facet sam ja odpycha!! ja tego nie rozumiem z innymi spal a z nia nie bo bedzie jego zona :S dziwne :/ mieszkaja u jego rodzicow i JEGO RODZICE pilnuja zeby spali w osobnych pokojach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/ on ejst starszy 5 lat ma 30

O kurczę, to oboje mają dość nietypowe podejście. Jeżeli chcesz jej pomóc, to przekonaj ją raczej, że to nie ma sensu...

Gość Panda 5625
juz miliony razy znia rozmawialam, kurcze jest dorosla i powinna wiedziec w co sie pakuje, osobiscie uwazam ze niestety skonczy jao zimna ryba :/ poza tym mieszkajacu U jego rodzicow juz sie zachowuja jak stare alzenswto :/ on pracuje w domu ona dojezdza do pracy, wraca gotuje i kazde idzie spac do swojego pokoju :/ tylko jak sa u jej rodzicow to moga spac w 1 pokoju

Są sytuację, w których ludziom nie da się pomóc i to jest chyba jedna z nich. Może zapytaj się dlaczego chce z nim być (oprócz tego, że nie ma czasu na szukanie)?

Gość Panda 5625
pytalam, powiedziala ze jest spokojny, nie pije i mysli o przyszlosci - chce wziasc kredyt na budowanie domu na ziemi rodzicow...no i ze go kocha choc milosc juz troche wygasla , ale podobno jak mowi tak to jest juz z czasem .... :/ tez sie boje ze nic nie moge juz zrobic

Pozwól jej spróbować i nie zadręczaj się tam. Nie możesz mieć wyrzutów sumienia, bo na pewno próbowałaś... A może akurat ona będzie z nim szczęśliwa.

Gość Panda 5625
wiele jest sytuacji z ktorych sie mi wyplakuje... np byli na slubue jego kuzyna i probowala sie zaznajomic z rodzina, polali jej kielonka a on potem przy wszytskich do niej ze sie wstydzi ze ma taka dziewczyne pijaczka - wypila jeden kieliszczek wodki !! zwsze byla sieszka i zwariowana dziewczyna razem zartowalysmy i smialysmy sie po tym jak zaczela byc z nim jej nie poznaje i nie chodzi o to ze spowazniala tylko ze jak jest cos smieszngeo to ona sie powstrzymuje bo jak ona na nia popatrzy to jakby chcial zabic bo nie wypada miec histerycznego napadu smiechu :/ kidys lazil z rozami a jak juz ja upolowal to walentynki czy rocznice spedzaja przy pizzy :/ znam ja od lat i wiem ze zmeinila sie na gorsze i ze z wieloma rzeczami nie ejst szczesliwa :/ no coz zobaczymy , co ma byc to bedzie...

Hmm, no cóż, niektórzy nawet w nieszczęściu potrafią szczęście znaleźć...

A ja uwazam, ze jesli siedzi w takim zwiazku to jej to widocznie odpowiada. Jesli sama nie zamierza z tym nic zrobic, to nikt inny nie pomoze.

Gość Panda 5625
fakt no nic, ludzie dorosli sami powinni byc odpowiedzialni za swoje decyzje, ma jeszcze 7 mies do slubu :) zobaczymy :)

Gość czytam i rycze
nie moge uwierzyc ze sa jeszcze tacy ludzie...religia religia ale spanie w osobnych pokojach???? gdyby tylko rodzice tego chlopaka wiedzieli co wyprawial wczesniej...smiechh na sali nie rozumem czekania do slubu z sexem... a jak sie nie dobiora??? dziewczyna okaze sie kloda???

Gość Panda 5625
no wlasnie tez mnie to zastanawailo :/ ona byla z bylym 5 lat i nic edzy nimi nie bylo !! zlapala go kilka razy z pisemkami i jeszcze miala pretensje :S no coz ciemnogrod istenieje, ona miala nadziejze ze jako zareczeni beda mieli prawo spac razem w pokoju , ciekawe czy po slubie tez im beda zabraniac, swoja droga to czemu on sie nie postawi rodzicom?? stary chlop!! 30 lat !!

On coś musi ukrywać ;) bzyka kogoś na boku jak jej nie ma w domu, Tylko patrzeć jak będzie rozwód... jak w ogóle można żyć bez seksu... to chore... nawet księża uprawiając seks, a co dopiero młodzi ludzie w związkach... na bank on coś ukrywa... a dla niej jedynym ratunkiem przez zostaniem "kłodą" w sypialni jest żeby znalazła sobie innego chłopaka.. i to najlepiej takiego rozrywkowego ;P