Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wrozka Telesfora

chetnie powroze kilku osobom

Polecane posty

Go艣膰 wrozka Telesfora

Witam, od dziecka mialam zdolnosci przewidywania przyszlosci. Postanowilam doszkolic sie w dziedzinie wrozb kartami tarota i w zwiazku z tym chcialam sprawdzic w szerszymm gronie swoje umiejetnosci. Zapraszam chetnych do podania swojej daty urodzenia oraz imienia. I prosze o cierpliwosc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wrozka Telesfora
I najwazniejsze- prosze o pytanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprosz臋 o wr贸偶b臋
Alicja 17.03.68

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawnik by si臋 przyda艂
ania 10.06.85 co dzi艣 za艂atwi臋 z oszustem w sprawie sp艂aty d艂ugu??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprosz臋 o wr贸偶b臋
pytanie- czy ulo偶y sie moja sytuacja zawodowa ? uczucia ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 woki toki
Basia 1 luty 1987 co z moim 偶yciem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ppppppppppppp
jak tam moj biznes dalej? 12.04.1984 beatka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozka Telesfora
Alicjo- Twoja sytuacja zawodowa jest pod wielkim znakiem zapytania, widze jakies negocjacje, przed Toba trudny wybor. Sytuacje materialna moze rozwiazac mezczyzna, ktory wiele Ci pomoze i ulatwi w zyciu. Miedzy wami wielkie uczucie, polaczy was jakas wielka sila. Takze w milosci na plus, sytuacja zawodowa poki co nienajlepiej, ale w nastepnym roku zmieni sie na lepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprosz臋 o wr贸偶b臋
jestem wdzi臋czna, 偶ycz臋 milego dnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozka Telesfora
Ania Twoja karta to ''smierc'' ale nie fizyczna. W Twoim przypadku oznacza to narodzenie sie na nowo, czyli zycie bez problemow, a co za tym idzie przed Toba zmiany na lepsze. W niedlugim czasie odzyskasz spokoj i pieniadze.

Udost臋pnij ten post

Max ja nie wierze w te bzdety wyssane z paltza u lewej d艂oni no po prostu:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozka Telesfora
Agnieszka, niestety tym razem sie udalo. Karty mowia, ze powinnas sie troche wyciszyc, iuspokoic i cierpliwie czekac. W tym roku sie nie uda, ale w pierwszej polowie 2013 roku wielka radosc..

Udost臋pnij ten post

takie wr贸偶bowanie moge wykona膰 samemu z fus贸w po kawie jak chcesz:D

Udost臋pnij ten post

Agnieszka 24.01.1990 kiedy wyjd臋 za m膮偶 i czy to b臋dzie m贸j obecny partner ? prosz臋 mi co艣 powiedzie膰 na jego temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to mo偶e ja te偶 ch臋tna, prosz臋
ania, 23 lipca 1983 czy kiedykolwiek poprawi sie moja sytuacja finansowa? czy wyjd臋 za m膮偶? za ile lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozka Telesfora
Basia, musisz nad soba duzo popracowac i nie poddawac sie. Praca i duzy wysilek pozwola Ci cieszyc sie zyciem. Niestety nie bedzie latwo bo przed Toba wiele przeszkod. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc i wziac sie w garsc. Karty pokazuja, ze jestes silna kobieta, ale szybko sie poddajesz i jedno potkniecie zatrzymuje Cie przed dalszym dzialaniem. Jestes zakochana, ale bez wzajemnosci. Niestety z tego uczucia nic nie bedzie. Powinnas zaczac rozgladac sie za nowym osobnikiem plci meskiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaminia
Ania 11.08.1983. Kiedy w koncu znajde prace? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozka Telesfora
Beatka, niestety Twoj biznes to bardzo zly pomysl, Twoja karta to ''wieza'' a to nic dobrego nie wrozy. Widze bankructwo, upadek, wielki kryzys, wielkie klopoty dla Ciebie i dla ludzi, ktorzy Ci w tym pomagaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozka Telesfora
Blondyna- kto Cie dyma jak mnie ni ma? (taki zarcik) nie podalas imienia kochaniutka, wiec nie wiadomo jakiej jestes plci. Karta w tym wypadku moze przewidziec falszywie, gdyz nie wiadomo komu wroze. Jestes silna kobieta, ktora wie czego chce w zyciu. Tak naprawde nie potrzebujesz porady, sama wiesz co i jak robic, zeby cos osiagnac. W milosci jestes kobieta dominujaca, to Ty decydujesz co, jak i kiedy. Masz powodzenie, ale jestes bardzo wybredna, szybko sie zakochujesz, ale tez szybko odkochujesz.

Udost臋pnij ten post

30.03.1992 Ula Jak b臋d膮 wygl膮da艂y relacje z moim partnerem, czy b臋dzie przy mnie i mi pomoze w trudnej sytuacji 偶yciowej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozka Telesfora
Agnieszka, musze Cie rozczarowac. Widze slub w przyszlym roku, ale bedzie to slub kaplanski Twojego partnera... Zostanie ksiedzem... Dla niego najwazniejszy jest Bog, wiara, oddanie kosciolowi. A najgorsze- zostawi Cie z dzieckiem, aczkolwiek bedzie wam pomagal finansowo.

Udost臋pnij ten post

hahaha to dopiero dobre :) 'wr贸偶ko" gdyby艣 go zna艂a to by艣 nie pisa艂a takich g艂upot :) dzi臋kuj臋 za wr贸偶b臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozka Telesfora
Ania , Twoja karta to ''slonce'' wyjdziesz za maz latem, ale dopiero jak dojdziesz do wieku emerytalnego, co rowniez oznacza wielkie dohcody, bo bedziesz miala dwie emerytury. Twoj maz bedzie impotentem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozka Telesfora
Ania, twoja karta to wieza, plonaca wieza, a to oznacza, ze bedziesz pracowala w ochotniczej strazy pozarnej, za darmo, charytatywnie. Widze wielkie bankructo, duzo pozarow, upadek moralnosci.. Przez mysl przejdzie Ci sprzedawanie swojego ciala, ale ostatecznie wybierzesz biede.

Udost臋pnij ten post