Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Telesfora

chetnie powroze kilku osobom

Polecane posty

Gość wrozka Telesfora
Izunia idz na bezrobocie, bo praca Cie wykonczy. Ja tez sie wybieram.

Gość jukijuoujytr
to faktycznie mogłaś trafić gorzej :-) ja też jestem żywiołowa,i bardziej spontaniczna od mojego męża. na szczęście po tylu wspólnych latach wypracowaliśmy porozumienie. on analizuje i sie zastanawia,ale jak ja powiem robimy tak i tak,to tylko pyta jesteś pewna???kilka razy zaryzykowaliśmy w różnych sprawach i się udało.spróbuj przeforsować jakis swój pomysł,nawet wbrew jego woli ,jeśli jesteś pewna,że zrobisz dobrze. szkoda rozwalać małżeństwo z dobrym człowiekiem,wiesz???nie chće nudzić jak stara baba,ale tyle jest wokoł nieudanych związków i mężów do duuu.....!mogłabym książkę napisać o mężach moich koleżanek.Mnie też momentami ,było nudno ......tak już mamy my kobiety.ale teraz po latach uważam,że nie mogłam dokonać lepszego wyboru.

Gość jukijuoujytr
juz mnie wykańcza,bo chcę żeby wszystko super było!!!eh,nie umiem sobie odpuścic!!!ale na bezrobocie nie mogę iść,męża bym na smierć zatyrała !!!juz teraz za dużo pracuje ,jest mi go szkoda. myslę o znalezieniu czegoś nowego

Gość Telesforo mogłabyś częściej
wróżyć na kafe, twoje wróżby są zajebiste

Gość wrozka Telesfora
Wiesz izunia tak jest ze wszystkim, ja mowie, ze lepsze biale, a on, ze czarne. Kloci sie o to miesiacami, az w koncu okazuje sie, ze to ja mialam znowu racje. Ja wiem, ze to glupi powod do rozstania, ale tak mnie drazni, ze uuu. A sa takie sytuacje, ze bez jego zgody nie moge poczynic jakiegos kroku i musze czekac miesiacami, az on przemysli itd.

Gość wrozka Telesfora
Dziekuje za komplementa, czasem tu pisuje, takze badz czujna.

Gość moje wlosy sa lsniace
sylwia ...02.11.1992... czy przewidujesz u mnie ciaze i jak z moja praca??

Gość same przecież mówicie, ze
lubicie jak facet ma swoje zdanie i nie jest jak troki od kalesonów oj kobiety same nie wiecie czego od mężczyzn chcecie naprawdę trudno Wam dogodzić

Gość fernecvaros
Artur 26.06.1974 czy zejde sie z zona i beata 19.10.1976 czy ma kogos?

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
Witam, moge prosic o wrozbe? Kiedy wroce zagranice i czy wroce do mojego bylego chlopaka? Ja Kamila 15.03.1986 On 24.2.1976

Gość jukijuoujytr
to mu wywal kawę na ławę i postaw sprawę na ostrzu noża,może jak do niego dotrze ,że może Cię stracić to spróbuje się zmienić. Bo ,że Ci e kocha to widać z tego co o nim piszesz.U mnie to jest tak ,że pewne sprawy w ogóle nie sa dla mnie ważne,mogłabym czegoś nie robić itp,ale wiem,że mojemu męzowi na tym zależy i to dla niego ważne,dlatego to robię. choc tez duuuużo wody upłynęło zanim to do mnie dotarło. ale chyba na tym milość polega,no nie????

Gość wrozka Telesfora
Lubimy jak ma swoje zdanie pod warunkiem, ze bedzie zgadzalo sie z moim zdaniem :-) no chyba, ze wymysli cos super ekstra na co ja nie wpadlam. Chlop powinien miec jaja, ale tylko w sytuacjach przeznaczonych do tego.

Gość 888888
Paulina 30.03.1988 kiedy dobiegnie kres mojego zycia ?

Gość jukijuoujytr
do same przecież ...... ma mieć swoje zdanie,ale nie na przekór. uparta to jest koza!!!!!ludzie sie muszą dogadywać,a nie uparcie stawiać na swoim

Gość pomponik 123
Czy z Tomaszem połączy mnie coś więcej niż tylko zawodowa znajomość? Agnieszka 35 lat.

Gość jukijuoujytr
to nawet ja wiem!!!!jak umrzesz

Gość wrozka Telesfora
Juz mu wczoraj zagrozilam, ze jak wroce dzis z pracy i listwy nie beda przykrecone to pakuje walizki ( on i tak wie, ze tego nie zrobie). Ale musze przyznac, ze wczoraj wzial sie do roboty.

Gość jukijuoujytr
do Paulina to oczywiście było!!!co za pytanie ,Panie mój

Gość same przecież mówicie, ze
nie jest tak źle skoro po upływie roku dochodzą do kompromisu :D:D:D

Gość wrozka Telesfora
Drogie kobiety zadne wrozby. Na dzisiej koniec przepowiadania, gdyz energia ze mnie wyplynela. Zapraszam w poniedzialek, jak bede miala chec to cos tam powiem.

Gość szkoda, a już szykowałem
się na Twoje powitanie ;)

Kasia 05.06.1995 Kiedy zajde w ciążę i czy wszystko między mną a chłopakiem będzie się układało ?

Gość jukijuoujytr
no i dobrze,może on potrzebuje byc postawiony pod ścianą. tylko nerwów szkoda. no cóż ,ogólnie to szkoda,że nie ma jakiejś uniwersalnej recepty na życie i szczęście!!!czasem to sama się zastanawiam ,po co ja się tak spieszyłam do dorosłości.eh.....Tele musisz mu do tej jego głowy natłuc(w przenośni),widać,że nie jest jeszcze całkiem stracony :-) a naprawdę następnym razem(tfu,odpukać) mogłabyś trafić o wiele gorzej.

to licha z ciebie wrozka ....taka wrozka moze calymi dniami wrozyc u nie jednej bylam ... sciema jak nic :/ a wydawalas sie profesjonalna

oj prosze sie nie podszywac

Gość jukijuoujytr
to na sam koniec jeszcze!!!w czwartek mam ważną kontrolę,urzędową!jak mi pójdzie :-) dasz jeszcze radę przepowiedzieć???

Gość wrozka Telesfora
Lepiej po roku niz wcale.

wrozko tylko jeszcze jedna wrozba - jezeli naprawde cos widzi prosze napisz. sylwia 2.11.1992 jak z moja praca czy mam szanse na awans i czy zajde teraz w ciaze ?

Gość wrozka Telesfora
Na jakie powitanie? Ze niby walizki spakuje? Kiedys sie to wydarzy, bo ja nie naleze do rozsadnych, a analizowac kazdej powazniejszej sprawy mi sie nie chce. Izunia, na specjalne zamowienie dla Ciebie: nie czuje nic, takze pojdzie Ci albo dobrze, albo nie dobrze. Mysle, ze w czwartek sie okaze, takze uzbroj siie w cierpliwosc.

Gość wrozka Telesfora
Lsniace wlosy, szansy na awans nie masz, w ciaze zajdziesz w styczniu.