Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Telesfora

chetnie powroze kilku osobom

Polecane posty

Gość jukijuoujytr
A TY PRZYPADKIEM FACETEM NIE JESTEŚ???PYTANIA TYPU KLIMAKTERIUM I OKRES TO MI COŚ MĘSKIM SZOWINIZMEM ZAJEŻDŻAJĄ????a do nerwów powodu nie mam.jestem spokojna i to baaaaardzo

Gość wrozka Telesfora
Michal co Ize w kakalo zapychal. Znasz takie przyslowie: kto nie ryzykuje ten nie ma?? Zaryzykuj chlopoie i sie nie zastanawiaj. Ja zawsze ryzykuje i na dobre to wychodzi. Albo zyskasz wszystko, albo wszystko stracisz- czyli zostanie tak jak jest. Wyrok Ci odwiesza, a co alimentow sie nie placilo?

Gość jukijuoujytr
i spadam stąd ,bo nie lubię chamstwa.cześć

Gość MichaL--_
haha moja droga wrozko chcialem wiedziec czy naprawde wrozysz .. i z tym wyrokiem to blef:)

Gość wrozka Telesfora
No wiesz co Izabelo? Zeby mnie o penisa podejrzewac? Jestem kobieta, jestem na to najlepszym, zywym dowodem, cycki mam, choc nieduze, itd. Z reszta dlaczego mialabym udawac kogos kim nie jestem? Mowie klimakterium, bo nabijam sie z mojej tesciowej- baby chorej na leb (ona tlumaczy to klimakterium). I tak lubie sobie o tym mowic. Masz wnuki izabelo?

Gość wrozka Telesfora
Przeciez wiem michasiu, specjalnie napisalam, zeby ludzie Cie nie rozpoznali. TYLKO my wiemy za co masz wyrok. Ale odwiesza Ci to. Iza mnie zdenerwowala i troche mnie ponioslo z tym kakalem. Myslisz, ze to ja sie po chamsku zachowalam czy ona?

Gość jukijuoujytr
jeszcze odpowiem. nie wiem ile lat ma twoja teściowa ale klimakterium w wieku 44lat to za prędko jeszcze,choc zdarzają sie wyjątki. na wnuki tez jeszcze troche za szybko

Gość MichaL--_
szczerze, to wam powiem ze powinnismy si espotkac w trojke i twoje kakao i kolezanki bylo by nie dosc ze porzadnie wylizane ale i wybzykane... poprostu taka moja mysl co z tym zrobic, co nie koniecznie musicie sie zgadzac

Gość jukijuoujytr
a gdzie ty chamstwo wyczytałaś???w pytaniu czy jesteś mężczyzną???zawsze jak jestem zła czy zdenerwowana w pracy to panowie pytają właśnie czy przed okresem jestem. panie NIGDY,

Gość kocham Cie Ty wariatko
:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość wrozka Telesfora
Izabelo napisalas ze idziesz stad bo chamstwa nie zniesiesz. Czesc. moja tesciowa to stara rura dawno nie przepychana. Ma piecdziesiat pare lat i sparcialy ryj, oraz smierdzi kiebabem. Michas, jak sprowadzisz na ziemie izabele to nadstawie swoje kakaowe oko. Oraz dam na zagrychie rodzynki. Lubisz se pozuc?

Gość jukijuoujytr
jednak jestem. jesteś okropna niemiła,dlaczego????

Gość blondynaaa21
do wrozki Telesfory- heh zgadza się to co napisałaś o tym że sie zakochuje i odkochuje, ma na imię Justyna

Gość wrozka Telesfora
Och nie mogie sie opendzic od tych adoratorow. Ten mnie kocha, tamten chce moje kakalowe oczko. Oj chlopaki, chlopaki. Ale tak to jest byc dziewico w tym wieku.

Gość kocham Cie Ty wariatko
Hahahahaha !

Gość wrozka Telesfora
Izusiu Ty piekna niewiasto, stara ale jara, ze tak powiem. Wybacz, jesli gdzies Cie urazilam. Wskaz tylko gdzie, a odpokutuje za to.

Gość jukijuoujytr
skąd jesteś???

Gość wrozka Telesfora
Chiej justynko, wszystko by bylo okiej, gdyby nie to Twoje imie... Jeszcze powiedz, ze masz tradzik na twarzy. Mam awersje do tego imienia, gdyz moj byly chlop zdradzal mnie motorycznie z niejako justynka i tak mi zostal uraz. I ciesze sie, ze wrozba sie sprawdzila. Tylko zlosliwi mowia, ze jest inaczej. To z zazdrosci, z niepowodzenia w zyciu, czlowiek chce zniszczyc moje szczescie i moja dobra opinie.

Gość wrozka Telesfora
zawijam stara scierke niczym turban na glowie, klade przed soba sloj po korniszonach i udaje wrozke:classic_cool:

Gość martizza33
08-01-1978 to data mojego urodzenia bardzo proszę o wróżbe błagam:-)!!!!!

Gość wrozka Telesfora
Nie mogie powiedziec. Jesli ktos sie dowie, ze to ja to w styd, ze nie rozwinelam sie umyslowo. A rozne rzeczy tu wypisuje. Dodam, ze mieszkam w mazowszu i czasem jezdze do warszawy pod mariota..

Gość martizza33
mam na imię Katarzyna

Gość wrozka Telesfora
martiza33: 21 grudnia koniec swiata, nic dobrego w zyciu Cie juz nie spotka:classic_cool:

Gość MichaL--_
sluchaj, jakie masz to kakao to nie wiem, fakt ze chociaz bys zdradzila cvzy blondynka czy ciemna, bo dzieki temu moge napisac jak chce Cie widziec ubrana i jak sie masz zachowywac:)

Gość jukijuoujytr
hehe,ja też tam jeżdżę ,ale na szkolenia. i słuchaj no Tele,dlaczego nie lubisz imienia Justyna????ona na siłę zaciągneła twojego lubego do łóżka???chyba nie. bądz jej wdzięczna,że dowiedziałaś się co za du...z niego!!!dzięki jej istnieniu

Gość wrozka Telesfora
Martiza, jestes stara panna, lubiz zanizac swoj wiek. Ciagle liczysz na milosc, bladzac po czatach na wp nawet giejowskich. Niestety darme Twe szukania, bo w tym wieku to albo szukac pracy w domu opieki spolecznej i domagac sie milosci od staruszkow, albo pogodzic sie ze swoim losem. W pracy maja Cie za dziwaka. Wychodzisz z pomieszczenia co dwadziescia minut i puszczasz baki przez okno na korytarzu, wierzac, ze nikt nie wie co wyprawiasz. Zamiast podpasek podczas menstruacji. Wkladasz kartki od drukarki, a wieczorami podczas modlitwy wyobrazasz sobie, ze jestes maryja dziewica (z tym drugim to prawda).

Gość wrozka Telesfora
Michas jestem ciemno i bladynko, a co to ma za znaczenie, lepiej sie modl, zebym se kakala nie ubrudzila w czekoladzie. izunia justynce nie mam byc za co wdzieczna, dopiero jej kolejna zastepczyni roztwarla mi oczy i dzieki niej moje zycie zmienilo sie na lepsze. Okazalo sie, ze ten chlop to giej i dziwkarz w jednym.

Gość martizza33
niezła z ciebie wróżka hehehe :-)