Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Telesfora

chetnie powroze kilku osobom

Polecane posty

Gość ssaaaddgggggg
KOCHANA WROZKO Prosze o odp. Beata 21.11.86 kiedy zajde w ciaze ,czy moze juz jestem?

Gość wrozka Telesfora
Malgorzata co z golymi cycami po chalupie lata. Tak Twoj szef wywali Cie na zbity ryj, ale bedzie to dla Ciebie dobra wiadomosc, anizeli porazka zyciowa.najlepiej chcialabys na bezrobociu siedziec i nic nie robic, a kase liczyc. Powiem tak, im bardziej nie chcesz tym bardziej masz, nie rob nic, a kasiuta z nieba Ci spadnie. Ja tak mam i woala! Kasa plynie strumieniami.

Gość micky33
wioletta 14.04.1979

Gość wrozka Telesfora
Raneta, czeka Cie juz w krotce jakas orgazmowa podnieta. W jakiejs kawalerce wartej ponad 200 tys. Popuscisz szpary kupcowi. To was do siebie zblizy. On przygarnie Cie pod swoj dach, rozbijesz jego malzenstwo i odbierzesz dzieciom tatusia, bedziesz uzerac sie z tymi bachorami do konca zyycia, oddawac swoja marna wyplatke na alimenty i liste zyczen na swieta. Ale to nic, wazne ze maz skutecznie zapcha kakalo z efektami specjalnymi,

Gość micky33
czy wyjade za granice i czy bede z kims w zwiazku,wioletta 14.04.1979

Gość wrozka Telesfora
Kasia co lubi siadac na chloptasia. Partnera bedziesz zmieniac jeszcze trzy razy. Ale to tak na boku, bo zycie ulozysz sobie z aktualnym. On o niczym sie nie dowie, bo jest zbyt tepy. Z reszta wszystko mu jedno bo i tak wie, ze zadna inna go nie zechce.w pracy spore problemy, widze grubsza afere, dziewczyne, kradziez. Obciecie pensji, zwolnienie, sad, policja, komornik i te sprawy. Lepiej w nic sie nie mieszaj i nie przyjmuj zadnych propozycji.

Gość wrozka Telesfora
Beatka co w tylku ma puchatka. Kochana przyjaciolko, zajdziesz w ciaze pod warunkiem, ze wyluzujesz. Przestan o tym myslec, napierac, robic testy co tydzien. Jak bedziesz miala byc w ciazy to bedziesz, na sile i w stresie nic nie wyjdzie. Pamietaj o tym, bo takie zachowanie blokuje. Wez sie w garsc od dzis. Bedzie dobrze.

Gość wrozka Telesfora
Wioleta co se lubi zjesc kotleta. Jestes jak kobieta wampir, lubisz wypijac z facetow nasienie, nie patrzysz gdzie i komu, wazne aby zaspokoic swe pragnienie nektarem bogow Twoich, czyli mezczyzn. Lubisz jak Toba rzadza, przywiazuja i biczuja, chetnie rozkladasz nogi, nawet w towarzystwie obcych ludzi. W poprzednim wcieleniu bylas Jagienka, corka Pana Tadeusza, tez lubilas se popuscic kanalow.

Gość wrozka Telesfora
Tak wiolettko, wyjadziesz za granice, ta, poznasz murzyna i zrobi ci dziecko, ktore bedzie koszykarzem. A Ty bedziesz udawala, ze nie wiesz skad ten kolor skory i to jakas pomylka weneryczna.

Gość nareszcie jakies sensowne
wróżby:);) W końcu Wróżka przemówiła głosem ludu ;)

Gość kbyalok
Dodalem do ulubionych

Gość wrozka Telesfora
Witaj kobylaku, wroze Ci wielka milosc. Na horyzoncie czai sie piekna, dlugonoga bogini. Marzysz o niej dniami i nocami, chcialbys oddac jej cala swoja gotowke. Pozwolilbys jej siedziec na bezrobociu, uwielbiasz ja za caloksztalt, nawet jak nie gada madrze, kochasz ja za to, ze jest. Zatapiasz sie w jej poezji kazdego wieczoru i codziennie wzdychasz do jej zdjecia.

Gość kbyalok
Niestety nie dalalas mi zdjęcia , więc wzdycham tylko do Twoich dowcipnych komentarzy

Gość kbyalok
a już na prawdę rajcuje mnie w nich ta subtelna nutka uszczypliwosci Ach Wróżka mam zajoba na Twym punkcie.

Gość wrozka Telesfora
Dalam fotkie do wgladu dla wszystkich ogierow napalonych na mnie. W nozce mialam. Nie pamietasz? Mowiles, ze jestem gowniara i wychudzona,a ja tlusta jak wieprz.

Gość wrozka Telesfora
Ywonka co lubi se pomacac dzwonka. Oj bedziesz dzieciorobem, bedziesz maszynko do rodzenia dzieci. Jedno dziecko na rok, bedziesz sie rozmrazac po to, aby otrzymywac kasiute za kazde dziecko i miec na wino. Lubisz sie pruc jak szew na dupie w chinskich spodniach. TWOJ chlop ma Cie juz dosc, niedlugo Cie zostawi na lodzie. TY W przeszlosci bylas nimfo manko wodna, lubilas rybakow i ich wedki.

Gość wrozka Telesfora
Kolbi dawaj fotkie, ocenimy Twoje posladeczki.

Gość kbyalok
Wstydze sie ;)

Gość wrozka Telesfora
Dawac dalej ludzie, chiba chce cie opoznac swoja przeszlosc???

Gość wrozka Telesfora
Oj tam nie ma czego, zobacz ja pokazalam , jagienka pokazala i wiele innych pokazalo. Nie ma sie co wstydzic, kazdy jest tylko czlowiekiem.

Gość jukijuoujytr
IZA 13.08.1968 co z moją pracą???awansuję???

Gość wrozka Telesfora
Iza, w takim wieku to mozesz awansowac jedynie do trumny, bo w takim wieku liczyc na cos? Zamiast lozka kup se trumne i ladnie sie myj i ubieraj codziennie, zeby bliscy mieli mniej zmartwien i wydatkow. ps. Nie, nie zycze Ci smierci.

Gość Katrzyna
Kiedy wyjdę za mąż. Katarzyna 26.07.1979 r.

Gość wrozka Telesfora
Katarzyna, podstawoe pytanie za kogo ty chcesz wyjsc skoro jestes stara panna? W tym wieku juz nic dobrego cie nie czeka. Zapomnij o sukni slubnej, o kopertach z kasiuta, o wszystkim. Suty ci sparcieja w samotnosci, a mleko przeznaczone dla przyszlych niedoszlych dzieci wypijesz sama w rozpaczy.

Gość jukijuoujytr
HEHE.A JEDNAK PRACUJJE I AWANSUJĘ. MIMO WSZYSTKO MOGŁABYŚ BYĆ TROCHĘ GRZECZNIEJSZA!!! ATY ILE MASZ LAT 15?

Gość wrozka Telesfora
Oj iza, czy kim ty tam jestes juz sama nie wiem. Napisalam chyba, ze nie zycze Ci smierci, a to znaczy, ze jestem mila, grzeczna i wychowana, czyz nie? Mam dwadziescia piec lat, ale moj mozg zatrzymal sie w rozwoju jakies 13 lat temu. Nie obraz sie izabelo, bo nie chcialam ci sprawic przykrosci.

Gość jukijuoujytr
nie obrażam sie,rozumiem,że 44 lata to dla ciebie starość!!!i to zgrzybiała!bywa i tak.

Gość wrozka Telesfora
No cos Ty iza. Mam kolezanki w Twoim wieku. Stara to moze byc Twoja dupa, bo nie ma zebow. Ty dopiero zaczynasz prawdziwe zycie. Jestes nerwowa, klimakterium czy menstruacja?

Gość MichaL--_
Hej! Prosze o pomoc marzec 83 czy sens ryzykowac, czy moj plan zrealizowac, czy sie powiedziec? Czy wyrok mi zawieszA?