Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Telesfora

chetnie powroze kilku osobom

Polecane posty

Gość wrozka Telesfora
Ula, twoje zycie sie zmieni, zmienia sie wartosci jakie uznajesz, milosc miedzylucka pojdzie na bok, na pierwszym miejscu bedzie kasiuta, kasiuta, kasiuta. Zaprzyjaznisz sie z proboszczem z osiedlowej parafii, bedziesz czerpala z niego korzysci materialne. Jesli pytasz o partnera obecnego czy przy Tobie bedzie to nie, on wybierze alkohol i pojdzie w cug, pozna nowa dziewczyne, bedzie ja nazywal '' kolezanka od kieliszka''. Bardziej mozesz liczyc na wsparcie od proboszcza.

Gość wrozka Telesfora
Co tak malo chetnych?? Dzis mam duzo energii, moge wrozyc wiecej. Zachecam wszystkich do poznania swojej przyszlosci, nie koniecznie tej dobrej strony.

Gość Dziambex
03.10.1984

Gość wrozka Telesfora
A imie kolezanko?

Gość malwi85
malwina 28.09.1985. co z moją rodziną?

Gość Dziambex
Diana

Gość GogoWarka
Gosia 6-12-83 Co z miłością?

Gość wrozka Telesfora
Diana- nasmaruj kakao margaryna, bo nadchodzi kakaowy chlopiec, ktory bedzie chcial pociumkac Twoje hemoroidy. W przyszlosci czeka Cie zszywanie odbytu, gdyz puszcza Ci zwieracze od nadmiernego przepychania kalu do macicy. Twoj partnerr z domu bedzie bogaty i bedzie sprzedawal machore do tytoniu, zrobi wielki biznes i pozwoli Ci zrobic operacje orlego nosa. W przeszlosci bylas psem rasy mix. Twoja poprzednia matka tez lubila se kanal popuscic.

Agnieszka 04.07.1981, Piotrek 19.07.1979, jak się rozwinie nasza dalsza znajomość?

Gość Dziambex
DZIĘKI CI WRÓŻKO - HEHEHE NAPEWNO WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZI:-D

"/ladaco Max ja nie wierze w te bzdety wyssane z paltza u lewej dłoni no po prostu zaszyfrowany" Ale ja nie wysysam tego z palca i do tego mi sie wróżby udają:P.Np. według moich wróżb jaruzel ma spore szanse wykorkować do końca 2014 roku:P.

Gość wrozka Telesfora
Malwina, masz cos na sumieniu jakis grzeszek i to wcale nie drobny. Powiedz o tym partnerowi, bo w krotce i tak prawda wyjdzie na jaw. Rodzina sie powiekszy, o ile ktos zechce Cie w koncu rozdziewiczyc, a moze inaczej, przestan sluchac matki, ze kosciol najwazniejszy i popusc w koncu kanalu. Do slubu nie ma co czekac, bo moze nie dadejsc. Bedziesz zyc na kocia lape w wynajetym mieszkaniu, w ktorym wczesniej mieszkal tadeusz chopin.

Gość malwi85
super, wszystko się zgadza:) mam męża, dziecko i własne mieszkanie:)

"Agnieszka 04.07.1981, Piotrek 19.07.1979, jak się rozwinie nasza dalsza znajomość?" Nie podam szczególów ale moge sprawdzić czy do siebie pasujecie:classic_cool:.No i osoby urodzone około 4 lipca muszą liczyć się z dużymi kłopotami a nawet ze śmiercią:P.

Gość czesccccccccccccccccc
czesc wrozko,mam na imie Kamila oto moja data urodzin 1.11.1991 a moje pytanko to Jaki bedzie ten 2013,czy zdolam osiagnac to co mam w planach?''

Gość wrozka Telesfora
Gosia, zeby znalezc milosc zycia, powinnas ogranczyc spozywana ilosc alkoholu. Mezczyzni nie lubia wachac uzulonych kobiet. Powinnas udac sie na AA, tam poznasz kogos kto bedzie bliski Twemu sercu gdyz obydwaj bedziecie mogli pic przy swieczkach na plazy w ksiezycowa noc.

Gość wrozka Telesfora
Agnieszka, wasza dlasza znajomosc lezy pod wielkim znakiem zapytania, punktem kopulacyjnym tutej sa orzeszki. Jesli lubisz mietosic w ustach to Piotrek na pewno bedzie Twoj, przynajmniej w najblizszym czasie, chyba, ze Twoje umiejetnosci beda na poziomie gimnazjalistki to nie masz na oc lliczyc, rozstanie gwarantowane.

Gość Dorota 17.04.88
Jak rysuje się przyszłość mojego związku? Dziękuję:)

Gość wrozka Telesfora
Kamilo, rok nastepny jak sama na zwa wskazuje, bedzie dla ciebie rokiem pechowym. Niestety Twoje plany ulegno gruzom. Najlepiej nie rob nic, bo przynajmniejk nic nie spartolisz. Bedzie bez zmian. Za to w lozku bedziesz jak prawdziwa tygrysica, swoja namietnoscia i zapalem dobijesz sie partnerowi do krwi i zamiast plynu ewakuacyjnego zachlapie Cie krwia.

Gość szz
edyta 21.08.93 czy polepszy się moja sytuacja finansowa? I jeśli mogłabym jeszcze spytać, to czy w przyszłości będe w stanie urodzić zdrowe dziecko?

Gość wrozka Telesfora
Dorota, Twoja przyszlosc rysuje sie w pastelowych barwach. Otoz latwo bedzie cos namazac (czyt. Zwalic), trudniej bedzie zetrzec (czyt. Naprawic). Jestes kobieta o lekkich obyczajach, nie przestrzegasz tradycji, masz swoje zasady, ktore lubisz lamac. TWOJ wuj w czasach drugeij wojny swiatowej wstapil do krzyzakow i pracowal przy poku ludwika won jungingiena. Ty jedyne co odziedziczylas po nim to wasy i krzaki w gaciach.

Gość niuńka000
Olga- 25-11-1987 kiedy czeka mnie przeprowadzka w nowe miejsce i jak mi sie ulozy z obenym facetem....

Gość andrea1986
ooo, ja też chcę :P Małgorzata 12.08.1986 jaka będzie moja sytuacja w pracy, po nowym roku. czy mnie szef wyjebie?:P

Gość wrozka Telesfora
Edek z krainy kredek- Twoja sytuacja finansowa polepszy sie w momencie gdy oglosisz sie na stronie erotycznej jako poszukiwaczka sponsora. Popyt bedzie wielki. Dzieki tej pracy zyskasz nowa suszarke i lokowkie, oraz dwie pary dzinsow. Uznasz, ze wiecej Ci do szczescia nie potrzeba i zaprzestaniesz dzialalnosci. Rok po odejsciu z tej branzy zakochasz sie na zaboj. Bedziesz wiezic swojego partnera w klatce, jak on wiezi swojego susiaka w spodniach. O dziecku niestety nie jestem w stanie przewidziec, ale niech Bog nad Wami czuwa i da Ci zdrowe, piekne dziecko podobne do mamusi, tylko dbaj o siebie, nie pal, nie pij, nie dzwigaj i duzo wypoczywaj, jedz ryby, warzywa i owoce. Nie uzywaj mocnych kosmetykow, nie maluj wlosow, paznokci. Dbaj o siebie tak, jakbys dbala o dziecxko.

Gość wrozka Telesfora
Olga przeprowadzka w nowe miejsce bedzie w momencie, gdy znajdzie w koncu dach nad glowa, chyba ze zadowoli Cie przystanek, ewentualnie most kolejowy. Z facetem jak to z facetem, dorobi Ci takie rogi, ze nawet jak bedziesz pod mostem stala to pociag bedzie o nie zachaczal, ale Ty jako ta zakochana i swiata pozanim nie widzaca nic sobie z tego nie zrobisz. Bedziesz mu sluzyc do momentu do poki Cie nie wykopie. TWOJA tesciowa bedzie kladla Ci quady pod nogi, a Ty slepo bedziesz w to wchodzila nie zwrajacjac uwagi na bezpieczenstwo. W przeszlosci bylas kaczka, dlatego do dzisiaj zostaly ci kacze nozki i kaczy tylek.

Gość jenny_M chcesz wózby
na temat sexu? masz pragnienia to je spełnij a nie radź sie na forum,powodzenia🖐️

Gość wrozka Telesfora
Jola, w twojej sytuacji jedyne oc ci pozostaje to znalezc sobie kochanka, gdyz mezowi juz nie staje. Mlody wlozy Ci w oko, ucho i kakalo. Bedziesz jeczala jak zazynana swinia przy korycie. Lubisz jak chlop spiewa opere na rozgrzewkie, ale ciezko Ci znalezc Pabarottiego ze sprawnym pronciem.

Gość kasiacłasica
czy ulozy mi sie znim ja 29.12.1983 on 11.11.1982, a jak nie to czy spotkam w krotce odpowiedniego partnera, i jak sie potocza moje losy w pracy, bardzo mi zalezy na wrozbie prosze wiec bardzo