Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrerewrewr3

Co dzisiaj już jedliscie/ co macie zamiar zjesc?:)

Polecane posty

Gość ewrerewrewr3

ja jeszcze nic nie jadlam a Wy co dobrego spozyjecie?:>

Gość czy to nie czas już coś
zjadłam już pół serka topionego z kiszonym i kilkoma pomiodrami koktajlowymi, na obiad pierś z kurczaa bez panierki z warzywami grillowanymi,a na kolajcę będzie musaka :classic_cool: wino i tyle :classic_cool:

Gość a n i i k a
3 parówki z serem

Gość 465119+6156561
sniadanie - platki owsiane na wodzie obiad kotlet mielony, ziemniaki , marchewka na kolacje???? jeszce nie wiem..... pewnie jakis zapychacz kanapkowy

Gość ghrrrrrrr
śniadanie-podudzie kurczaka pieczone z kromką chleba razowego IIśniadanie-kanapka z opiekaną piersią z indyka obiad-kromka chleba razowego z burakami Chciałabym już nic więcej nie jeść ale właśnie mój facet zadzwonił i powiedział, że przywiezie pizze :P

Gość tak i owaka
o kurcie a ja dzisiaj dopiero wypiłam kawe i zjadłam maly jogurt, juz czas na obiad?

Gość chleb razowy z burakiami
buraki na chlebie ? jakoś nie moge sobie tego wyobrazić

Gość dvxvxv
na sniadanie trzy kanapki , 1 ser 2 i 3 jajko plus warzywa, drugi9e sniadanie -dwa krakersy z nasionami slonecznika obiad-mala piers z kurczaka, marchew, groszek, burak, aha przed tym byla zupa jarzynowa. 15 min temu szklanka mleka za pol godziny 2 krakersy kolacja-3 kanapki. a potem duzo wina bo jest impreza

Gość dvxvxv
no ja dizs na chcleb na sniadanie polozylam buraka:):) takiego gotowanego. pycha

Gość tak i owaka
ooo matko wszyscy na diecie?? ja sobie frytki zaraz zrobie i zjem z keczupem i majonezem a o 16 umowiłam sie na piwo:D

Gość ghrrrrrrr
"chleb razowy z burakiami buraki na chlebie ? jakoś nie moge sobie tego wyobrazić" Również nie mogłabym sobie tego wyobrazić do dzisiaj :P :D To była sałatka buraczana z wczoraj. Wbrew pozorom wcale tak źle nie smakowało :P

Gość ghrrrrrrr
"no ja dizs na chcleb na sniadanie polozylam buraka takiego gotowanego. pycha" widzę, że nie jestem sama :P

Gość moje posty
śniadanie kawałek pizzy z wczoraj 2 śniadanie jabłko, banan pączek z bitą śmietaną niestety:( ostatnio codziennie zjadam pączka... obiad: zupa fasolowa ryba, ziemniaki, surówka

Gość moje posty
jakie słodycze zjadacie w ciągu dnia? może pączki tak jak i ja?

Gość 32432redsafrgtr
ja to jestem taka szczupla i mam tak zasuszony zoladek ze moge w zasadzie wszystko jesc co mi sie zywnie podoba bo na ogol nie lubie jesc i mam mega szybki metabolizm no ale przyznam ze mam dobrze:D a jak mam ochote to pewnie ze jem slodycze w ciagu dnia ja nigdy nie patrze co jem nie uwazam na kalorie itd chcialabym przytyc tak ze 3 kg:D a jakos nie umiem waga stanela w miejscu w szkole sredniej i sie utrzymuje ciagle a nawet ja gubie a mam 20 lat:D