Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwien na paznokciach

Czy Wy z czasem tez staliscie sie obojetni na milosc?

Polecane posty

Gość jdkfkkc
Moj facet placze dosc czesto z roznych powodOw a ja mam to gdzies.Ale moze dlatego,ze nie czuje nic do niego.Koncze to.

Gość Zuzanna Amelia & 17
00:26 [zgłoś do usunięcia] czerwien na paznokciach a jaj mi brakuje z prostej przyczyny! jestem kobieta Bzdura. Jak jestes kobieta to masz miliony jaj.

Gość Zuzanna Amelia & 17
Jaj. To sa komorki jajowe a nie jakies jajeczka.

tak ogólnie do tematu miłość jest fajna - z czegoś w życiu trzeba czerpać emocje. Jedni kochają, inni podszywają się na kafeterii :D

co wy z tymi jajami i jajeczkami ? jajecznicę chcecie robić ?:) o czy m w ogóle jest ten wątek - bo temat dosyć enigmatyczny :)

jakby co, to ja poproszę sadzone... czerwień - a ja jestem dość emocjonalną osobą i lubię być zakochana. To naprawdę fajne uczucie i nie wyklucza czerpania emocji z innych źródeł.

Gość Zuzanna Amelia & 17
Moor - to jest fajne uczucie dopoki jestes szczesliwie zakochana albo masz szanse na wzajemnosc. Problem zaczyna sie wtedy kiedy zdasz sobie sprawe , ze takie uczucie na pewno nie bedzie odwzajemnione. Wtedy uczucie zaczyna mocno ciazyc.

coś za coś - sama jestem bardzo zakochana (wliczając w to motylki w brzuchu od czasu do czasu), ale liczyć się trzeba z tym, że gdyby mnie nagle facet zostawił to kompletnie nie wiedziałabym co z sobą zrobić.

chłodną wodą się nie sparzysz, mając cały czas dystans nie odczujesz tak rozstania. Ja jestem w o tyle dziwnej sytuacji, że nie bardzo wiem jak zareagowałabym na rozstanie. Po tym co się działo, jak się kiedyś dawno pokłóciliśmy i wszystko wskazywało na to, że jest nie do odbudowania mogę zgadywać, że kompletnie bym się załamała. Co też dobre nie jest.

Gość dfr56ja tam pochleja
Mam 32, za soba krotkie 2l malzenstwo, niewiem czy to milosc czy zauroczenie bylo, ale sie skonczylo,ni ebyl przygotowany do zycia zadnego, ciagle , jazdy, pretensje , no i kasa kasa brak jej raczej.Od 4l jestem sama, niepozwole sie dotknac juz nikomu , nie brak mi sexu bo zawsze bylam zimna,nie chce mi sie lazic na randki spoitkana ip.byl czas ze sie spotyklam awet z kims ale nawet jak bylismy razem to ja juz chcilam do domku, polezec tv, meczy mnie 2 osoba, ja lubie sama i samotnosc kocham, nie widze niewyobraam sobie zycia z kims, chce byc sama a w milosc nie wierze, zadna...najbardziej widze moja samotnosc przeszkadza innym nie mi,haaaahpodziwiam ludzi tkwiacych w zwiazkach bylejakich , aby byl:)Samejmi najlepiej

Gość FG567567JKL
jakbym siebie czytala nie lubie randek, nie lubie sie usmiechac nie lubie pajacowac lubie dom, cisze, ksiazke , pospac itp ogony mnie mecza pierdola farmazony i trzeba do nich czesto dokladac, a to obiad zrob a to drinki jakies jak do domu przyjdzie i na ruchanie liczy jescze hahaha

Gość dzollanan z podlasie3
mojej kolezanki mama poznla milosc swego zycia jak mila 48lat, a tak cale zycie byla sama, rozwiodla sie bardzo wczesnie jak mila 20l..pol zycia sama i tu trach love stary kawaler, cudowny czlowiek:)i sa razem kilka lad i patzra sie na siebie jak malolatki.

Gość gh67 trosze inaczejwyjhechalab
kazda baba to len smierdzacy a dzieci topretekst aby zalegac w domu i smierdziec mlekiem