Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem przestać :(

zakochałam się w żonatym facecie u którego jestem nianią. żona chyba się domyśla

Polecane posty

Gość chłopakowski
Ile masz lat?

Gość też mam wrażenie że
ona jest po prostu silna i pewna siebie. robi sobie z niego delikatne jaja lubi go droczyć :) i ma w dupie konkurencję

Gość też mam wrażenie że
czyli ciebie

Gość ta zona takie ironiczne koment
ironia to nie to samo co kipna. raczej mowi to z ironia, chyba nie myslicie, ze taki pytaniami oczekuje uzyskac wynurzenia nt uczuc niani... co nie znaczy ze kpi z niej, ale malo prawdopodobne, zeby przejmowala sie konkurencja z Twojej strony

Gość chłopakowski
a może po prostu powiedz mu na osobności, że mu się podobasz i żeby nic nie mówił żonie.

Gość w miarę dobre
przestan - koleś cię podpuszcza

Gość chłopakowski
by Ci ulżyło.

mysle, ze ceni Cie jako nianie, ale nie widzi w Tobie zadnego zagrozenia jesli chodzi o meza (ktora kobieta o zdrowych zmyslach by taka zatrudnila?... no chyba ze jestes jej znajom, rodzina itp) a takie komenarze to uwazam za delikatne wbijanie szpileczki, takie z przymruzeniem oka, Ty sie troche przez to neiswojo czujesz,a i widocznie mezowi w niesmak takie przypuszczenia.. przynajmniej tak to wygladalo z Twojego opisu jesli potrafisz swoje zapedy i mysli powstrzymac to pracuje dalej, a w miedzy czasie szukaj czegos innego

Gość podejdź do niego
złap go za jaja i powiedz pokaż co tam masz. ciekawe co zrobi, zrób to dla mnie :DF

wiesz moze i ten mezulek by Cie przelecial dla rozrywki, niestety 80%facetow to zlamane chuje... ale..tylko bys cierpiala, bo jesli ma taka superzonke i jeszcze dziecko to nie zostawilby ich dla Ciebie. a chyba nin jestes z tych ktore chca byc chwilowym workiem na sperme:o

Gość zaraz przypełznie ewka
gdzie pracują rodzice dziecka ? kim ona jest ?

Gość pewnie jestes brzydka
bo inaczej by cie ta kobieta nie zatrudnila. proste. bylabys atrakcyjna to bys tam nie pracowala. a wiec masz zero szans u tego faceta i daj se spokoj. szczerze mowiac to ja bym sobie tez najpierw jaja z ciebie robila a na koniec bym cie tak dopiekla ze bys mnie do konca swojego zycia zapamietala. idz i rob komu innemu maslane oczka = wolnemu facetow.

Gość dziewczyno nie spiewaj
tu wszystkiego o nich. Swiat jest bardzo maly.

pewnie jestes brzydka bo inaczej by cie ta kobieta nie zatrudnila. proste. bylabys atrakcyjna to bys tam nie pracowala dlaczego uważasz, że nie zatrudniłaby ładnej dziewczyny?? nie uważam się za piękność ale jestem ciekawa dlaczego tak uważasz że tylko brzydka może być nianią?

Gość uważaj chyba wiesz
jakie potrafią być fryzjerki jak coś idzie nie po ich mysli , to wredne baby z poczuciem wyższości

Gość w miarę dobre
dziewczyno nie słuchaj takich rad zakompleksionych mamusiek! i nie pisz tyle o nich tutaj, jak juz ktoś powiedział, za dużo szczegołow ujawniasz.

nie uwazam ze tylko brzydka moze byc niania. prosze cie albo jestes glupia albo ten temat prowkokacja jakas :-O chyba nie myslisz, ze inteligentna , madra kobieta sama sobie jakas konkurencje do domu sprowadzi :-O w jakim swiecie ty zyjesz? puknij sie w twoja naiwna glowe i odpusc sobie sentymenty do tego faceta bo nie jest twoj i nigdy twoj nie bedzie.

nie chodzi chyba o to, ze tylko brzydka moze byc niania. ale najzwyczajniej brzysza od pani domu...przynajmniej w oczach tej pani i jej meza. moze u jakies 40letniej grubej zapuszczonej nie bylabys zatrudniona, bo bylabys za ladna...

dokladnie

Gość nie czytałam całości ale
napiszę Ci tak: przestań ich wywyższać za piękność i życiowe sukcesy, nie jesteś gorsza. Faceta olej, bo jw (nie jesteś gorsza, żeby za trzecią robić). I coś jeszcze: nawet jakbyś nic do faceta nie miała to większość żon/mamusiek będzie Cię podejrzewać o zakusy na pana domu. Baby tak mają. Bogu dziękuję, że nie pracuję już z dziećmi, przebranżowienie się kosztowało mnie pieniądze, frycowe które do tej pory płacę, okresy bez pracy, ale w życiu bym nie chciała być z powrotem osobom, której nie traktuje się jak dorosłego człowieka tylko dlatego, że robi u kogoś w domu. Chyba, że masz taki charakter, ze dasz radę, ale zawsze znajdzie się jakaś pani domu co będzie się bać o to, żeby nie dosżło do porwania portek w tiutiurlistanie

Gość wiecie co!
to ona jest górą w tym małżeństwie! Ma swój biznes, młodszego męża, jest ładna, przebojowa. On po prostu pracuje w banku ale ona ma swój zakład!!! Nie uważacie tak?????

Gość wiecie co!
żona mu lubi dociąć, jak toś napisał podroczyć go... ona czuje się panią domu i wydaje mi się, że może on jest lekko pod pantoflem. Musi być zajwbista skoro wyrwaa zajebista dupę :)

to zalezy jakie ma stanowisko w tym banku;) a on podobno tez przystojny jest heh

Gość wiecie co!
mając 25 lat na pewno nie jest dyrektorem :P

a ona moze jeszzcze rozwijac zaklad i byc niemal na zero;)