Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgteter

do mam - bicie pasem i szarpanie dziecka

Polecane posty

Gość zszokowaly mnie wpisy
czytam tak temat i jestem wtrząsniecia niektorymi wypowiedziami

Gość fhjki
a ja jestem za aby po dupie dostalo nie mowie o szarpaniu lub bicie pasem - ale wlasnie teraz takie mamusi tlumacza a pozniej same po gebie dostana - widac wlasnie co teraz z tej mlodziezy wyrasta same mlode kurwy i zlodzieje... a jak by tak raz po dupsku dostalo by wiedzialo gdzie jest jego miejsce

Gość lilialuiza
To trzeba pracować na autorytet a nie uciekać się do bicia.

Gość jaghdll
wikszosci z was by sie przydalo dostac pasem,za ta nieporadnosc,za zakladanie durnych topikow

Gość Jaaaaaaa_
Ja dostałam ze 3 razy w życiu tak porządnie, do nikogo nie mam żalu bo nikt się nade mną na codzień nie znęcał. Skoro dostałam te 3 razy to widocznie musiałam dobrze zasłużyć. I uważam że to jest zdrowe podejście, co innego znęcanie się nad dzieckiem i bicie jako jedyna forma wychowania, a co innego jak dziecko tak przegina i wszelkie inne formy nie dają rezultatu. Mój ma 5 lat i jeszcze ode mnie nie dostał, ale nie wykluczam że dostanie po tyłku jeśli naprawdę zasłuży.

Gość lilialuiza
do jaaaa...: Czyli, jak ktoś zamorduje trzy osoby, to będzie dobrze a, jak będzie co miesiąc kogoś mordował, to dopiero wtedy będzie mordercą???? Dziwny tok rozumowania masz. Przemoc to przemoc niezależnie od tego, czy stosuje się ją raz na rok czy codziennie.

Gość Jaaaaaaa_
TY masz dziwny tok rozumowania skoro porównujesz klapsa do zamordowania kogoś.

Gość gość
szarpanie stanowczo NIE. dostalo sie w tylek wiele razy. tylek szczypal, piekl jak sie dostalo pasem skorzanym na goly tylek