Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow dick

jakie akcesoria, zabawki, ciuchy najbardziej lubicie? :-)

Polecane posty

W kiczu nie ma nic złego, ale bez przesady... Kryształowe klapki, ubranko ze sznurków a to wszystko ozdobione diamentami. Tęczowy, rozumiem, że to wszystko Cię pociąga. Możesz sobie lubić co chcesz. Właściwie to nic mi do tego.

Dobra, zmykam. Po😘. A Ty Tęczowy jeśli byłbyś tak miły pokaż mi jakiś przykład dobrze ubranej kobiety. Powiedzmy takiej pracującej na co dzień w dużym biurze. Niech będzie elegancko i wygodnie. Dziękuję:)

@dark_ side >Ale moda ślubna jest kiczowata Nikt by mnie nie nakłonił do >wyskoczenia w białej księżniczkowej sukience. Co mi chcesz >udowodnić Tęczowy? To, że w salonach z modą ślubną siedzą >modowi eksperci, a ja się gówno znam? Nie wykluczam, że tak jest. >I co teraz? chodzi mi o to, że kicz to też kwestia kontekstu i że większość kobiet kocha kicz we właściwym kontekście to tyle

@dark_ side to nie wątek modowy, ale dla mnie najbardziej kobieca i ponadczasowa elegancja to jest "The New Look" Christiana Diora w latach 50-tych

Racja. Wszystko zależy od kontekstu i kobiety. Ja widocznie jestem mniejszość. Idę się z tym zmierzyć. Teraz już całkiem:)🖐️

Oj przepraszam za niesubordynację:) Nie modowy, ale chciałam tylko sprawdzić na ile mamy rozbieżne gusta. Wyłącznie dla zabawy:):):)