Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami mami

o której kąpiecie swoje maluchy?

Polecane posty

Gość mami mami

w jakim wieku są? mój ma 3,5 miesiąca i zawsze o 20/20.30 i o 21 spał? czy to późno? i śpi do 3 z małymi pobudkami czasem pije przed a czasem.po kąpieli zależy jak wypadnie godzinowo . wczoraj próbowałam wcześniej o 19 umyty i koło 19.40 już spał no i zaczęły się wcześniej pobudki i o 1 mleko(moje) potem o 6 i teraz nie wiem może dalej go myć o 20.30 ??

Gość mami mami
up

Gość mami mami
no tak a taka dwulatka to pewnie już przepis całą noc a mi właśnie zależy żeby spala bez przerwy nocnej

Gość mami mami
hm??

Jak moja była malutka to szła spać ok. 18, więc kąpaliśmy ją ok. 17:30, spała całą noc, tzn. gdzieś do 5-6. Teraz ma ok. 19mc i chodzi spać o 19, więc kąpie ją mniej więcej godzinę lub pół godziny wcześniej.

Gość ojtam ojtam
oj ze spaniem całą noc różnie bywa -mój dwulatek nie przespał ani jednej nocy jeszcze całej.. kąpany po 18 usypia koło 20 i tak od zawsze - na letnim czasie jedynie da sie godzinke póżniej kąpiel 19 usypia po 20 ale to z wyjątkami - kiedyś też tak go kąpaliśmy na początku koło 20 ale od 18 do 20 tak dawał popalić ze zmęczenia itd że nie było sensu siebie i jego męczyc

Gość ijgf
ma 4 mies. - kapiel o 18/19,30 i spi do 5 - je mleko i spi dalej do 8,30

2 miesiące kąpiel między 19 a 20. dostaje jeść i zasypia pół godziny, godzinę po kąpieli, o północy muszę mu podawać leki więc się budzi i dostaje jeść, śpi do 5-6. i wstaje koło 7-8 już na dobre.

Gość derftgyhju
8 miesięcy- po 17- po 18 chodzi spać na całą noc. 3 lata- zaraz po młodszym- czyli koło 18 żeby zdążyć przed dobranocką. po dobranocce zbiera się do spania

mlodszy ok 19.20. zasypia zaraz po kapieli, czyli do 20 spi zawsze. w nocy roznie. od pewnego czasu budzi sie ok 24, potem ok 4 i pomiedzy 5 a 6.30 wstaje na dobre. czasem jest lepiej i wstaje raz, kolo 4 a czasem budzi sie co 30 minut. starszy kapany jest zaraz po mlodszym i chwilke po 20 obaj spia :)

Gość Jsidbdbdjdu
Moj do roku czasu kapalam go o 20:00 i 20:30 spanie i spał cała noc teraz ma 18 miesiecy kapie go o 19:30 mleko20:00 mycie zebow i spanie

Gość skąd tm
20 .00

Gość czaq
Mój mały, 5 miesięcy, kąpany jest ok 20, potem mleko i idzie spać zaraz, ale o 24 dostaje jeszcze ostatni raz mleko i śpi do 6- 6.30 rano.

To ją mam dobrze:) mój roczny synek śpiochu na potege kapany jest 19 czasem 19.30 i już czasem potrafi isc do łazienki o tej porze:) spi od około 20 21 zależy jak dzień i spi do 9 rano:) budzi się w nocy na cyca ale tylko napije się i spi dalej. Coraz więcej nocy jest już bez pobudek:)

Mój synek ma 13 tygodni, kąpiemy go około 20, zaraz po kąpieli zasypia. Budzi się o 2 i o 6. Jak po tym drugim karmieniu zaśnie jeszcze to śpi do 8, a jak nie zaśnie to wiadomo :)

Gość Cysia1986
Ale macie dobrze... Moja córka ma tak: 18.30 kąpiel 19.00 jedzenie Później zasypia. Spi pół h i się budzi znowu jeść - mimo, że się staram aby dojadła. Wisi przy cycku do 22. Zasypia 1.00 jedzenie 4.00 jedzenie 6.00 jedzenie. Czesto juz wiecej nie ma spania... Ma 3 miesiace, jest na piersi.

Podziwiam was kobiety jak wasze maluchy tak wcześnie wstają:) ją to śpiochu mój mąż jeszcze większy śpiochu i naszczescie dziecię też :) dziś np wstalam o 9 rano:) a o 7 rano to bym padla predzej niż wstala:)

Gość sadsdadsadsasda
19-20... spi do 2 i chce jesc, potem zalezy bywa ze 4-6

Gość sadsdadsadsasda
tragedia z tym jedzeniem, do tego tygodnia budzil sie 3 razy w nocy, teraz jakos mniej... chetnie bym popisalabym ale lepiej isc na fajka i spac jest na sztucznym

Gość Cysia1986
No ja tez ide, bo od godziny spi, trzeba korzystac. Dobranoc.;)

hehe ja to samo :) butla już zagrzana, malego na śpiocha nakarmię (bo dzisiaj zasnął o 18 bez kąpieli i śpi do tej pory) to do 4 może pośpi. Idę lulu :)

Gość Barnadetat
2,5 roku- kąpany o 22, zasypia do 23. Śpi bez żadnej pobudki do 9-10 rano.

Gość Barnadetat
Przeraża mnie to że wasze kilkumiesięczne dzieci budzą się w nocy. Mój syn jak skończył dwa miesiące zasypiał o 21, budził się na butlę o 7 i spał do 10.

Gość emcekwadrat
O 19.00, o 20.00 idzie spać. wstaje zazwyczaj o 6.00 już "na dobre". Ma 5 miesięcy.

Gość te to mają
dobrze co im całą noc prześpi

Gość ha he
kiedyś o 18 teraz 23