Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niymaaa

bole brzuszka po antybiotyku

Polecane posty

Gość niymaaa

hej dziewczyny mam pytanie,moja corka skonczyla 1,5 tygodnia temu brac antybiotyk,ale gdzies od trzech dni znow zlapala katarek,ale na dodatek puszcza baki straszne i wydaje mi sie,ze ja boli brzuszek.Jak moge jej pomoc.Na dodatek jest strasznie placzliwa i marudna,a ja nie wiem jak jej pomoc.

Gość niymaaa
Poradzicie mi

Gość zydek321
a probiotyki jej dawałas???? jezeli nie to zacznij albo mała bedzie stekac na brzuch jeszcze długo!! A jezeli znowu ma katar to czy ten antybiotyk brała na przeziębienie?????? czy na jakąs infekcje np. Zapalenie oskrzeli!!!

Gość zydek321
Bo na przeziębienie antybiotyku sie nie daje. A własnie moze teraz je dostała bo osłabiony antybiotykiem organizm ma.

Gość niymaaa
nie podawalam probiotyku,jestem w uk i nic mi lekarz nie przepisal,brala antybiotyk na ucho,bylismy na sprawdzeniu ucho bylo wyleczone.

Gość niymaaa
Ja nic nie wiedzialam o probiotykach,mala ma drugi raz w zyciu podawany antybiotyk,raz wlasnie gdy zarazila sie campylobacter i teraz na zaczerwienione ucho.Nikt mi nigdy probiotyku nie dawal.corka ma 2 lata i 4 miesiace.

Gość zydek321
no to wyjałowiłas jej jelita i teraz bedzie miała niestety bóle brzucha. Dawaj jej jogurty i actimele i moze jakies probiotyki z apteki zeby odbudowac flore bakteryjną. Inaczej bedzie kiepsko!!

Gość zydek321
Pamietaj na przyszłosc ze do antybiotyku bierze sie probiotyki na godzine przed antybiotykiem albo na godzine po antybiotyku. Albo dawaj jej jogurty naturalne inaczej sytuacja sie bedzie powtarzała.

Gość niymaaa
dobrze dziekuje a jaki najlepiej probiotyk kupic?

Gość anna inna......
probiotyk - acidolac, dicoflor. jesli mieszkasz w uk to sa pol apteki internetowe, w ktorych mozesz zamowic probiotyk. zawsze podczas antybiotyku dawaj, po kilka dni tez jeszcze mozna, zeby chronic jelita i bol brzuszka.