Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam małe wymogi : )))

Takich małych wymagań co do faceta to nie ma chyba,żadna inna dziewczyna ;)

Polecane posty

1. żeby miał 175-185 cm 2. żeby ważył 60-70 kg 3. żeby miał baby fejs. 4. jasne wlosy, albo ciemne ale nie czarne 5. duże oczy, jasne, kolor niebieski,szary,zielony ostatetecznie piwny 6. żadnych włosów na dłoniach i klacie 7. czyste paznokcie 8. wykształcenie wyższe 9. musi kochac zwierzeta i mnie szanowac 10. najlepiej katolik 11. musi miec jasna skore 12. moze miec znamiona 13. nie moze miec zarostu 14. musi miec prawo jazdy nie musi miec auta 15. moze miec prace ale nie musi 16. moze miec kase ale nie musi 17. nie moze przeklinac 18. musi miec stopy wieksze od moich 19. musi ladnie pachniec 20. musi miec dlugie geste rzęsy to wszystko

Gość opopolopot
Jak dla mnie punkt 10. jest nie do przyjęcia.

Gość opopolopot
poza tymi wszystkimi życzeniami - facet może Cię bić i upokarzać, ale co tam, najważniejsze, by miał długie rzęsy...

Gość adwmgpajdm
No to spełniam wymagania tyle że - mam brązowe włosy i piwne oczy ale ładne - dlaczego zależy Ci na katoliku napisz coś o sobie proszę

Gość 4643644353
185 cm i 60-70 kg? Powodzenia życze :O

napisałam w 9. że mnie ma szanować :) żadnego bicia, upokarzania ja dama - on gentleman - uklad idealny :) brazowe wlosy moga byc, dlaczego na katoliku? nie wiem..chodzi mi o osobe o twardym kregoslupie moralnym, nie chce ruchacza, szpanera, kogos dla kogo liczy sie to jak postrzegają go inni, chcę skromnego, normalnego, prostego, dobrego, dobrodusznego o miękkim sercu. 4643 - nie lubie otyłych... ale jeszcze 75 kg do zniesienia byloby ( przy 185 cm)

Gość aaaaaaaaaa!
Nic nie piszesz o członku :classic_cool: jaki masz rozmiar buta

Gość aaaaaaaaaa!
nie mam studiów poprzestałem na technikum i poszedłem do pracy na początek za granicą.. Nie są mi do niczego potrzebne obecnie kobietę już mam ale to wcale nie są takie małe wymagania ;) trzymaj sie

Gość kopakabana7
ile masz lat? bo jak jesteś przed 25 rokiem życia to te wymagania nie dziwią :) a jeszcze podaj adres email żeby desperaci których nikt nie chce wiedzieli gdzie się mogą zwrócić :)

Gość uehuehduhfd
opis typowo nieatrakcyjnego faceta. Zaloze sie ze sam autor to koles o takiej charakterystyce

członek mnie nie interesuje :) otóż nie jestem dziwką, potrzebuję partnera a nie ruchacza, jak już wspominałam, wykształcenie ma mieć, obycie, kulturę intelekt, pochodzenie, nie mówię,że ma być z bogatej rodziny,ale z porządnej, nie że rodzice rozwiedzeni, albo w konkubinacie, albo na rencie, albo pijaki. Już znalałam mój ideał :) Tak mam poniżej 25lat. Stopa 39.

Gość fhujooooo
co siekobietom podoba w facetach z duzymi oczami? przeciez to jest niemeskie, duze oczy maja kobiety.

Gość opopolopot
Wydaje mi się, że sama jesteś taką katolką, która by bliźniemu krzyż w plecy wbiła, bo nie chodzi do koscioła, ma dziecko z in vitro albo jest lesbijką. od kiedy to katolicy i kościół są wyposażone w twardy kręgosłup moralny,??? To tam najwięcej zachłanności, obłudy, pedofilii, zakłamania i psychicznego upokarzania. ŻAL MI CIĘ, mam nadzieję, że opamiętasz sie, co wypisujesz, bo marnie skończysz....

Gość z motylkiem na dłoni
a ja chciałabym normalnego faceta:) tylko tyle

Gość SDSDAFFGF
CZYLI zostaniesz rozwodnikie, albo kawalerem:-)

mnie też powiedzieli, że to za duże wymagania dla współczesnych facetów:)

Gość a co przeszkadza renta
u rodziców? choroby się nie wybiera.

bo wg oceny psychologów mężczyźni obecnie to duże dzieci w portkach, zupełnie niedojrzali emocjonalnie i niezdolni do tworzenia związków długoterminowych - nie chcą się angażować, bo tak im wygodnie

fhujooooo co siekobietom podoba w facetach z duzymi oczami? przeciez to jest niemeskie, duze oczy maja kobiety. - a wolisz facetow z malymi,kaprawymi oczkami osadzony ciasno przy nosie albo rozrzucone na cala twarz i wygladaja jak Sid z epoki lodowcowej? :O 15:23 [zgłoś do usunięcia] opopolopot Wydaje mi się, że sama jesteś taką katolką, która by bliźniemu krzyż w plecy wbiła, bo nie chodzi do koscioła, ma dziecko z in vitro albo jest lesbijką. od kiedy to katolicy i kościół są wyposażone w twardy kręgosłup moralny,??? To tam najwięcej zachłanności, obłudy, pedofilii, zakłamania i psychicznego upokarzania. ŻAL MI CIĘ, mam nadzieję, że opamiętasz sie, co wypisujesz, bo marnie skończysz.... poki co popatrz na siebie, nie znasz mnie a juz sie rzucasz i oceniasz mnie, zacznij od siebie

ja Cię rozumiem, chcesz po prostu mieć przy sobie mężczyznę,który będzie Ci się podobał, który będzie Tobą zainteresowany i będzie na dodatek normalny - dlatego ja Ci życzę powodzenia, ale od razu mówię ciężko będzie:(

z motylkiem na dłoni - dziekuje za zrozumienie :) ja wiem,ze bedzie ciezko, ale wole byc z kims kogo naprawde pokocham a nie z facetem z ktorym bylabym z braku laku albo z żalu Poza tym podałam cechy faceta, którego realnie spotkałam, jeszcze nie wiem czy mam u niego szansę, ale ogólnie nie jest to bożyszcze kobiet, jest to normalny, przeciętny chłopak, a dla mnie chyba ideał. Chciałam napisać, że nie kazda marzy o koniecznie wysokim, brunecie,opalonym, umiesnionym, najlepiej z wlasnym domem, firma i sportowym autem.

ja Cię rozumiem, jestem taka sama:) nie narzekam na brak zainteresowania, ale Ci co interesują się mną nie interesują mnie, bo im głównie chodzi o jedno:(

Gość POdpalaacz
Czyli zakochujesz się tylko w cechach zewnętrznych? :(