Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bla ble bli

Znacie te kawały,które o Polakach opowiadają sobie Niemcy???

Polecane posty

-Dlaczego nie powinienieś smiac się zPolaka,który wbił sie autem w drzewo? -Bo samochód może byc Twój... -Czym różni się polskie wesele od pogrzebu? -Tym,że na tym drugim jeden z uczestników nie jest pijany.... Cyganka i Polak mają dziecko.Kiedy kończy ono 5 lat,pyta tatę: -Jestem Polakiem czy Cyganem?Bo nie wiem czy mam zacząć żebrac czy kraść... -Po czym poznac ,ze Polacy byli w kosmosie? -Łazik nie ma juz opon... Dwóch ludożerców smazy Polaka na rożnie.-Mógłbys obracac go wolniej,żeby był bardziej chrupiacy?-pyta jeden z nich.-Stary zapomnij-bulwersuje sie drugi-Żeby ukradł nam wegiel?! -Jak brzmi zdanie wktórym sa trzy kłamstwa? -Uczciwy Polak jedzie swoim autem do pracy.... Smutne ale prawdziwe.....

Gość pan byznesmen
Jedziesz autem i nagle zauważasz, że krowy są ładniejsze od kobiet - to znak że jesteś w Niemczech :classic_cool: l Niemieccy piłkarze są jak niemieckie jedzenie, żeby byli dobrzy muszą być przywiezieni z Polski. l - Dlaczego w Niemczech takim powodzeniem cieszą się ogrodowe krasnale z Polski? - W jakiś sposób trzeba było podnieść średni iloraz inteligencji wsród Niemców.

Gość pan byznesmen
Trzech niemieckich pracowników Media Marktu rozmawia ze sobą: - Wiecie, ci Polacy nie są wcale takimi złodziejami. Stoję tu już 2 godziny, Polacy się kręcą, a ja nadal mam złoty zegarek na ręce! - Faktycznie, jaki ładny! - I nawet dedykacja jest: "Z okazji urodzin. Warszawa 1939". :classic_cool:

Gość jedź na wakacje do PL,
twój samochód już tam jest :D

Gość pan byznesmen
jaaaa, a co tam jest do rozumienia?:D

Gość pan byznesmen
Jedź na wakacje do Niemiec, majątek twoich dziadków już tam jest :p:D

Gość pan byznesmen
- Jak to jest, że w Niemczech produkują tyle dobrych samochodów? - Jak się ma takie żony, czymś trzeba się zająć. l - Dlaczego Niemcy lubią Mercedesy? - Bo mają celownik i czują się jak w czołgu. l - Gdzie leżą Niemcy? - Pod Stalingradem. l - Po czym poznać postępowego Niemca? - Nie odwozi dziadków do domu starców, tylko na zabieg eutanazji.