Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklnka coli idjsid

Moja przygoda w sklepie z obcym dzieciakiem

Polecane posty

Gość kochanka Franka
No to prowo ci sie udalo,szkoda ze zakonczylas to tak prymitywnie.Moglas zrobic z tego sadaz,jak ludzie reaguja na niedopilnowane dzieci.Czyli ty wyszlas na dekla ;)

Gość Mia86
Kurcze, sama nie wiem czy autorka dobrze zrobiła czy nie. Podejrzewam, że w takiej sytuacji mnie też mogłyby puścić nerwy, tyle że ja chyba prędzej bym dzieciaka wypchnęła z przymierzalni (co mogłoby się skończyć jeszcze gorzej). Ale tak na chłodno rozważając sytuację, to wydaje mi się, że jednak nie powinnaś była go uderzyć. Ewentualnie, tak jak ktoś już wcześniej mówił, złapać za rękę i zaprowadzić do matki. Chociaż, tak jak mówię, nie wiem czy ja też nie dałabym się ponieść emocjom. Głupia sytuacja i jeszcze głupsza matka, która powinna swojego dzieciaka pilnować.

Gość to jest provo!
tylko,ze pokazuje jak ograniczeni ludzie bronia na forum autorki w tej wymyslonej sytuacji...lol

Gość updfghj
dfghjk

Gość coś takiego ?
jakim cudem właził bachor do przymierzalni przecież drzwi zamykane są na chaczyk ? jedyna mozliwość jaka widze to to ze wczołgała się pod spodem drzwi w takiej sytuacji juz po drugim moim zwróceniu uwagi zapodałabym kapa na dupsko rozpuszczonej pipie właśnie przez tą luke matka nawet nie była by zorientowana co się stało i kto jej to zrobił , nie cierpie niewychowanych dzieciorów z ograniczonymi umysłowo matkami

Gość ja pani wasza
trzeba byla ja kopnac tak jak ona ciebie

Gość moj 6 latni syn
kiedyś urządził cyrk w sklepie z butami , kłócił się ze mną ,histeryzowal i wymuszał inne buty niz chciałam kupic i też potrząsnęłam nim bo nerwy puściły , całe zajście oglądała kobieta w wieku 60-70 lat po zajściu podeszła do mnie i mówi po cichu pach na dupe tyle razy ile będzie trzeba załatwi sprawe dyscypliny bo bedzie pani ciężko zapanować nad takim zachowaniem a ja myslałam ze chce mnie opieprzyć za szarpnięcie

Nie pownnas bic czyjeg0s dziecka. Powinnas matce zwrocic uwage. Gdybys moje dziecko uderzyla to bys taki opierdziel dosatala ze szok.

Gość fdgdgfd
nie miałaś prawa szarpać tego dziecka! Na słabszym się wyżyłaś, bo mamusce bałaś się zwrocic uwage. Jestes zerem łajzo! Gdybys trafila na moje dziecko, to bym cie z tej przebieralni wykopala az byś fruwała! xxx idiotko! gdyby twój dzieciak mnie kopnał albo wchodził mi do przymierzalni to bym mu tak przywaliła zeby sie nakrył kopytami!!!

Gość Mój tydzień z M...
ha ha nawet jesli to prowo to durnej gówniarze się strzał w psyk należał z pięsci! w reserved są zasłonki nie ma dzrwi na haczyk

Gość to jest prowo
ale pokazuje glupote bab wspierajacych danie klapsa-nawet cudzemu dziecku!

Gość up...
co za wstyd-juz nie za autorke,bo sprytnie tylko sprowokowala,ale za te wszystkie "zwolenniczki" buuuuu

Gość kredka bambino
generalnie nie powinnas szturchac i dawac klapsa obcemu dziecku. Powinnas raczej zwrocic uwage matce na to, ze dziecko zachowuje sie nieodpowiednio.

Gość gdyby mi jakiś bachor
wlazł do przymierzalni to od razu wystrzelałabym po gębie :) albo ściągnęła mu pory/kiecę i niech samo lata przy wszystkich w samych majtach. Dziecko w takim wieku już dobrze wie, co to wstyd. Z relacji autorki postu ewidentnie widać, że dziecko robiło to złośliwie, ba - KOPNĘŁO ją, zrobiło bałagan na sklepie, a matka nie reagowała, suma sumarum - wyszła obrażona. I dziecku i matce wystrzelałabym po pysku, wcale nie dziwię się autorce, że nim potrząsnęła i dała w tyłek 🖐️

Gość up...
to jest prowo,dziecko to nie bachor,ale ty jestes debil

Gość hghgfhgfhg
ja też bym dała kazdemu dzieciorowi po dupsku gdyby mi robił na złość. Nic mnie czyjs rozpuszczony bekart nie obchodzi, skoro go matka nie umie pilnować to niech potem ponosi konsekwencje od obcych ludzi

Gość up...
debil nastepny

Gość nhgjnnj
czemu debil? chcesz mieć dziecko to sobie miej, ale pilnuj go i nie odprowadzaj do tego zeby zatruwało zycie innym osobom.

Gość up...
a innym osoba "zatruwaja zycie"tylko cudze dzieci ?!? TO JEST TEMAT PROWOKACJA!

up... - debil to może jesteś ty, a rozwydrzony owoc rozpłodu tępej dzidy nieumiejącej go NAWET przypilnować, to bachor 🖐️ PS. to, że jakaś pomarańcza (być może podszywacz) napisała, że to prowo, nie wyklucza, że takie sytuacje się zdarzają - bo zdarzają się na pewno bardzo często, tylko większość ludzi psuje sobie krew tolerując takie zachowania, a nieliczni nie boją się zwrócić dosadnie uwagę, tudzież przywrócić choć na chwilę do pionu małego, rozkapryszonego bachora i jego pyszczącej matki 🖐️

Gość bgbgbgvbhvg
haha a ja kiedyś takiego tępego bachora w parku uszczypnęłam w dupsko bo mi wystawiał jęzor i pokazywał fucka a mamuśka miała go w pizdzie bo gadała z koleżanką. dziecior wstrętny się rozryczał a ja sobie poszłam.

Gość do wyzej
nie,zdecydowanie to ty zatrzymalas sie w rozwoju!

a w rozwoju to się pozatrzymywały te wszystkie mamuśki myślące, że ich uprzykrzające innym życie/zakupy/ect. pępuszki świata vel bachory, którym chyba mózg wyssało razem z porodem :)

Gość do wyzej
te mamuski sa z problemem-wychowuj wiec mamuski...A ty jestes do tylu z ta satysfankcja zejscia na poziom...zle wychowanego dziecka!

przegięłaś z tym klapsem i potrząsaniem. ja bym chwyciła za nadgarstek, zaprowadziła do matki i powiedziała jej parę ostrych słów. na dziecko ręki bym nie podniosła a jakby ktoś uderzył moje dziecko (zakładając, że zachowałoby się nieodpowiednio ;) ) to nie ręczę za siebie...

Gość 09309232
a jakby ktoś uderzył moje dziecko (zakładając, że zachowałoby się nieodpowiednio ) to nie ręczę za siebie... xx a jakby twoj dzieciak się zachowywał wobec mnie skandalicznie, a ty bys nie reagowała to tez bym nie reczyła za siebie..... i dziecior by dostał za swoje

kochanie zawsze reaguję na zachowanie mojego dziecka. pilnuję by było grzeczne i nie przeszkadzało innym. ale nie o tym jest ten temat... prawda jest taka, że nie masz prawa dotknąć cudzego dziecka

tez bym nie pozwoliła się uderzyć nikomu, ani dorosłemu ani dziecku...jak rodzice nie portafią wychowywac to obcy ludzie będą. Kiedy widze, że rodzic reaguje to ja odpuszczam, ale takiej ignorancji i jawnego braku poszanowania dla człowieka nigdy...

Gość mamuśka8728272
kochanie zawsze reaguję na zachowanie mojego dziecka. pilnuję by było grzeczne i nie przeszkadzało innym. ale nie o tym jest ten temat... prawda jest taka, że nie masz prawa dotknąć cudzego dziecka xxx mam prawo, jessli mnie kopie i jest zlosliwe to mam! zwlaszcza ze matka nie reaguje

Gość do wyzej
"ale takiej ignorancji i jawnego braku poszanowania dla człowieka nigdy..." no prosze,takie wielkie slowa!A swiat jest taki doskonaly.. Zwracac uwage matce-nie tylko prawo,ale obowiazek! Dac klapsa jej dziecku-prawa nie masz!