Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklnka coli idjsid

Moja przygoda w sklepie z obcym dzieciakiem

Polecane posty

Gość moim zdaniem too
"kto rodzi i wychowuje takie potwory jak ty!!!!!!!!???????????" matki takie jak ta z przymierzalni i juz widzę jak by płaciła odszkodowania za klapsa (sama mieszkam na zachodzie)

Gość xxxxxxxxmxxxxxxxxx
[zgłoś do usunięcia]Krzysiek322 xxxxxxxxmxxxxxxxxx stul pysk j**ana pokrako. gdyby twoj bekart kopnal np mnie to bys go zbierala ze sciany a raczej zeskrobywala. a gdybys cos sie jeszcze rzucala to tak bys dostala w jape ze wszystkie gwiazdki bys zobaczyla i zaczela tryskac fontanna krwi. co ty szmato myslisz ze bedziesz do autorki z pyskiem skakac podczas kiedy miala racje? bachorowi sie krzywda nie stala ale dostal nauczke. kiedys ktos mu morde obije jak bedzie starszy a sie nie nauczy zachowania. a matka jest od tego zeby go pilnowac. i to sie tyczy wszystkich zeschizowanych krow rozplodowych- pilnujcie bachory i dajcie normalnie zyc spoleczenstwu bo wasze bekarty nie sa pepkami swiata a jedynie smierdzacym gownem wysranym przez rozchisteryzowana rozklapcioche ktorej maz nie chce bzykac bo ma wiadro miedzy nogami i wymiona niczym uszy jamnika XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX IDZ SIE LECZYC ZWYRODNIALCU :-O:-O:-O RYNSZTOK I JESCZE RAZ RYNSZTOK CIEKAWE CZY W REALU MASZ TAKA MOCNA GEBE PRZYPUSZCZAM ZE NIE :D ZAL MI CIEBIE

Gość xxxxxxxxmxxxxxxxxx
uwielbiam wchodzic z malymi dziecmi do przebieralni

Gość mamanaba
A ja tam się zgadzam z autorką:)bardzo dobrze zrobiłaś

Gość szklnka coli idjsid
a Ty idiotko popelnilas zbrodnie i jak ja bylabym ta matka to bym cie oskrazyla za znecanie sie nad moim dzieckiem KONIEC KROPKA! mieszkam na zachodzie i takie cos napweno nie uszlo by ci na sucho bo bys musiala placic i placic i placic odszkodowanie i takie tam!!! uwierz mi bym Cie wykonczyla !!!!!!!! bo to dziecko ci nic nie zrobilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic zupelnie nic!!! kto rodzi i wychowuje takie potwory jak ty!!!!!!!!???????????? xxx i oskarżaj śmiało! żaden głupi rozhukany dzieciak mnie nie będzie kopał. I na drugi raz zrobie tak samo z każdym innym dzieckiem.

Gość xxxxxxxxmxxxxxxxxx
TAK PRZYZNAJĘ JESTEM POPIERDO*ONĄ IDIOTKĄ KTÓRA TERAZ WALI W KLAWIATURE ZE ZLOSCI I PLUJE MONITOR!!!!!!!!!!!!!!!!! OPROCZ TEGO MOJE DZIECKO WEJDZIE MI NA GLOWE I GUZIK MNIE OBCHODZI ZE KIEDYS KOGOS ZABIJE I TAK JEST NAJLEPSZE A POLICJANCI NIE BEDA MIELI PRAWA GO SKUC W KAJDANKI BO OSKARZE ICH O ZNECANIE!!!

Gość Krzysiek322
xxxxxxxxmxxxxxxxxx uwazaj zeby kiedys ktos nie zabil twojego bekarta bo trafi na patola ktory nie bedzie patrzyl ze to bachor i bachor wyjdzie z nozem miedzy zebrami a byly takie przypadki. w dodatku jeszcze ty skonczysz na oiom-ie za swoje japsko niewyparzone. moja bratanice jakos brat z bratowa umieli wychowac. nigdy nie bili ale rozmawiali, uczyli i nigdy nie bylo z nia takiego problemu. jest karnym i grzecznym dzieckiem mimo iz rozpieszczonym bo dostaje wszystko czego chce. i to jest madre DZIECKO a nie rozwydrzony, jebany, niewychowany, wredny BEKART

Gość hjcvbdjfhnvgjdg
Wy jesteście wszystkie nienormalne! Autorka DAŁA LEKKIEGO KLAPSA, przecież nie zbiła tej małej! a wy ją od sadystek wyzywacie i grozicie utratą życia. Zastanówcie się lepiej nad sobą, macie jakieś niepohamowane pokłady agresji w sobie. nie dziwie się ze potem sa takie bachory skoro wychowują je takie tepe matki jak wy!!!

Gość Krzysiek322
xxxxxxxxmxxxxxxxxx popatrz najpierw na swoje slownictwo wzgledem autorki i zrozum swym tepym mozdzkiem ze swoje bluzgi dostosowuje do twojego poziomu. bluzgi oraz agresje zawarta w postach- odzwierciedlenie ciebie szmato. inaczej nie zrozumiesz wiec pisze twoim stylem oraz jezykiem.

Gość szklnka coli idjsid
a Ty idiotko popelnilas zbrodnie i jak ja bylabym ta matka to bym cie oskrazyla za znecanie sie nad moim dzieckiem xxx tak popełniłam zbrodnie, jestem zbrodniarką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aa ludzie dałam dziecku lekkiego klapsa, jestem zbrodniarką!!!! PUKNIJ SIĘ W TEN PUSTY TĘPY ŁEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mamanaba
I takie właśnie pokolenie nam rośnie wszystko wolno bez klapsa..niewychowane dzieciaki wszędzie.

""i oskarżaj śmiało! żaden głupi rozhukany dzieciak mnie nie będzie kopał. I na drugi raz zrobie tak samo z każdym innym dzieckiem.""" ­­­ ­­­ ­­­ Na drugi raz stanowczo polecam tobie narobic rabanu matce danego dziecka, a nie "wychowywac" dziecko ktore jest ofiarą glupich i bolesnych skrzywien postanowien matki ,wychowującej w bezkarnosci Dziecko nie powinno dostawac "batów" za nieudolnosc wychowaczą matuli, ale niesety tak bywa Ja mysle ,ze potrafilabym dosyc odpowiednio do dziecka przemowic w takiej sytuacji a pozniej z dorosłą babą wcale bym sie nie patyczkowala

Gość shx.
bardzo dobrze zrobilas autorko. nienawidze jak bachory laza po sklepie i mysla ze im wszystko wolno, a mamusie oczywiscie maja to w dupie. jak nie umieja wychowac dzieciaka, by zachowywwal sie normalnie, to niech sie nie pchaja z takim czyms w miejsca publiczne, bo tylko wkurwiaja ludzi. i nie obchodzi mnie, ze to dziecko, i ze chcialo sie "pobawic" (fajna zabawa - kopanie, chamskie przeszkadzanie i pokazywanie jezora).

Gość magdalenka7282929822
Ja popieram Krzyśka. Ludzie są różni. autorka dała klapsa, i bardzo dobrze, dzieciak się moze oduczy. Na następny raz może trafić na jakiegoś drecha z patologii i dzieciak skończy z nożem w klatce piersiowej. W moim mieście parę lat temu była taka sytuacja, dziadek wyszedł wyrzucić śmieci i pod klatką zwrócił uwagę chłopakom żeby nie rzucali petów. Dostał, jak to się mówi, kosę w żebra. Zmarł na miejscu... Dziewczynka trafiła na autorkę, a innym razem może trafić na kogoś z patologii i to już moze byc problem.

Gość niewychowane dzieciaki to
PLAGA. Czekałam w kolejce do mojej fryzjerki i jedna z klientek była z córką a ta mała pinda nagle jak mi nie jebła z pięści no myślałam, że mnie szlag jasny trafi. Mamunia :"oj klaudusiu co ty robisz", a ta za chwilę znowu mnie bije i kopie. W końcu mówię może pani uspokoić dziecko? ! a ta do mnie z ryjem to ja mówię jej że nie wiem jak ona dziecko wychowuje, że obcych ludzi bije. Dodam że dziecko miało na oko 5-6 lat.

W kazdym bądź razie dziwie sie autorce dlaczego pozwolila malej az 5 razy wbiec do jej przmierzalnie Ja za pierwszym razem potraktowalaby to jako "wypadek" i grzecznie wyprosilabym, ale jesli za drugim razem ponownie te same dziecko znow by weszlo do mojej przymierzalni, no to juz bym nie czekała na kolejne razy jak autorka, tylko dziecko bym za reke wyprowadzila i przeszla sie do jego mamy,mówiąc co mysle na temat zachowania jej dziecka i jaka stuacja nastapila,, i wcale bym łagodna dokobiety przy tym nie byla Niepotrzebnie tyle zwlekalas, wystarczylo by abys za drugim razem osobiscie przeszla sie do matki dziecka ,prowadząc te dziecko za łapke

Gość hyhy
Bo teraz mamuski nie potrafią wychować BACHORÓW tylko na zasadzie nie kop pana bo się zmęczysz...

Gość kaka kiedy planujesz kolejną
brawo brawo brawo! dawaj lekcje durnym bachorom i ich durnym matkom zrobie tak samo jak się okazja nadarzy

Dzieci bić nie wolno i kropka! Czy to swoich czy cudzych! To, że dziecko jest źle wychowane to nie jego wina Ale jakie mają być te dzieci skoro rodzice mają w sobie tyle agresji..popatrzcie jak wy się tutaj zachowujecie? wyzwiska, agresja. tak zachowują się KOBIETY???!!! Zero kultury, szacunku...dramat! dobranoc

Gość szklnka coli idjsid
Przyznam, stałam w staniku i w rozpiętych spodniach, bo wzięłam jeszcze sukienkę i się właśnie przymierzałam... Nie chciało mi się wychodzić, myślałam że jak zwrócę uwagę którys raz z kolei GŁOŚNO, to się szanowna mamuśka pofatyguje po swoją zgubę, ale gdzie tam. Ważniejsze były fatałaszki a dziecko samopas hulaj dusza. Obok stali jacys faceci którzy czekali na swoje partnerki. Straciłam w którymś momencie nerwy. Potem mi faceci kiwali głową z aprobatą i zadowoleniem że zrobiłam jak zrobiłam.

Gość hyhy
gratka wypierdalaj

Gość szklnka coli idjsid
gratka kumasz różnicę między biciem a daniem klapsa, i to takiego ze dzieciak raczej nic nie poczuł?????????????????????????????? puknij się w głowę!!!!! dziecior był bardziej zszokowany moją reakcją i tym że się ktoś sprzeciwił i tym całym klapsem!!!

hyhy mamunia nie nauczyła, że się do ludzi nie należy zwracać w ten sposób? :P

Gość Mam dwojke malych dzieci w
wieku takim, ze nie dadza rady usiedziec na miejscu, caly czas je nosi i czasami naprawde ciezko upilnowac. Starsza, 4- latka, jeszcze jak sie chce - jak jej zwroce uwage, to skrzywi sie, skrzyzuje ramiona i poslucha, ale mlodszy 2,5-latek to diabel wcielony, ktorego caly czas nosi. Jak byly malutkie, to dalo sie z nimi wyjsc na zakupy (ciuchowe, bo te zarciowo-chemiczne w miare dobrze znosza) - teraz zabieram ewentualnie starsza w weekendy, a mlodszym opiekuje sie maz. Najczesciej jednak na zakupy ciuchowo-kosmetyczne ide sama, dla swietego spokoju swojego i innych, a maz w tym samym czasie zabiera dzieci np. do parku albo jakiegos centrum dla dzieci, zeby sie wybiegaly. Raz mialam nieprzyjemna sytuacje, kiedy syn wzial szklana butelke z sokiem i rzucil na podloge. Przeprosilam, zaplacilam, malemu wyumaczylam, ze nie moze sobie tak o z polek rzeczy zabierac, musi uwazac itd. Bylo mi strasznie glupio, ze go nie dopilnowalam - zdarzylo sie, trudno. Nie wyobrazam sobie, zeby moje dziecko biegalo, jak opetane, i zagladalo innym do przymierzalni, nie mowiac juz o kopniakach itp. Jesli bylabym w takiej sytuacji, jak autorka, to upomialabym raz a po drugim razie kazala takiemu dziecku powiedziec, gdzie jest jego matka i zwrocilabym jej uwage. Swoich dzieci nie bije i cudzych tez nie bede bic. Pani xxxxxxmxxxxx czy jakos tak radze wziasc cos mocnego na uspokojenie:) Ciekawa jestem, jaka kiedys bedziesz matka. Krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje;)

Gość szklnka coli idjsid
niż

Gość hyhy
Gratka juz wiem jak swojego bachora wychowasz..bezstresowe wychowanie.

Nie daje się klapsów i koniec!! Ciebie też matka biła?! Klaps to również przejaw agresji wobec dziecka i taka metoda wychowawcza do niczego dobrego nie prowadzi. Tylko do takiej właśnie agresji wobec innych na przyszłość! PRZEMOC RODZI PRZEMOC.

Gość hyhy
Ja dostałam klapsa RAZ i pamiętam go do dzisiaj...i nie spaczyło to mojej psychiki nie przesadzaj!!Klaps a nie bicie nikomu nie zaszkodziło. Gratka, czasami nie ma innego sposobu na dziecko wierz mi

Gość shx.
to nie bylo bicie, tylko doprowadzenie do porzadku rozwydrzonego bachora.pewnie juz o tym zapomnial i dalej bedzie sie tak zachowywac, wiec sie gratka nie stresuj.

Gość szklnka coli idjsid
gratka jest swiezo upieczoną mamusią i się jej mózg rozciągnął razem z dresem. dobrze ci radze, żebys zdazyła wychowac swojego dzieciaka zanim dasz go do przedszkola, bo tam panie też sie z dzieciakami nie pieszczą, zaufaj mi!