Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z obrazkaaa

odkąd przytyłam, mam zajebiste powodzenie

Polecane posty

Gość jak z obrazkaaa

Faceci się za mną uganiają wręcz, każdy mi mówi jaka to ładna jestem, na imprezach zawsze się znajdzie jakiś adorator albo nawet i kilku :) Wczesniej nigdy tak nie miałam. Przy wzroście 158 cm ważyłam zawsze jakieś 50-52 kg, a teraz waże 57-58. I wszystkim się podobam :)

Gość trolllooo
bo szkielety to się głównie innym kobietom podobają, a nie normalnym facetom. Przesada w każdą stronę jest niedobra

Gość moge zrozumiec__
u mnie to samo, od kiedy przytylam zaczeli mnie zauwazac mam nawet kilku wielbicieli, bo kiedys bylam dla nich powietrzem :(

Gość dsgghj
Ja mam 155cm i ważę 48kg :o wcale nie wyglądam przy tym jak kościotrup, jakbym ważyła jakieś 55kg wyglądałabym po prostu grubo...

tyle , że 155 cm to i nóżki króciaczki , i niskoskanalizowana jesteś taki pokurcz czlekokształtny

Gość jak z obrazkaaa
mam bardzo ladna twarz, ale jak bylam chudsza to wygladałam jak małe dziecko.. teraz jak jestem grubsza to mam bardziej kobiece ksztalty, tylek i cycki, postarzylo mnie to o kilka lat. Wczesniej wygladalam na 16 lat :O a teraz wygladam na swoj wiek (22 lata) moze dlatego faceci w koncu zaczeli mnie zauwazac bo przestalam byc mala dziewczynka a jestem normalna kobieta

Gość moge zrozumiec__
moze u kazdego bylo inaczej, mnie sie tez akurat przytylo w odpowiednich miejscach no i jak zauwazylam, ze faceci zwracaja na mnie uwage zaczelam automatycznie wiecej dbac o siebie, zalezalo mi na tym, no i mam niezle wyniki :)

Gość dsgghj
Nie jestem jakaś nieproporcjonalna :D Oczywiście jako kurdupel nie wyglądam tak dobrze jakbym była wyższa ale źle nie jest :classic_cool:

Gość dsgghj
Zresztą mój facet lubi takie kurduple, więc nie mam na co narzekać 🖐️

Gość a ja mam tak :
a ja nie musiaalm sie zmieniac zeby mnie inn faceci zauwazyli.. od kad zerwalam z moim mam takie powodzenie ze az mnie to meczy :( ciagle pisza zeby sie umowic.. niby fajnie ale tez i nie bo mysle ze chca mnie tylko przeleciec :(

Gość gość
Niektóre kobiety gdy przytyją tracą na artakcyjności a inne zyskują. Wszystko zależy od tego gdzie im sie odłoży. Jeśli dziewczyna ma tendencje do tycia w brzuchu, talii na boczkach i co najgorsze w ramionach to już lepiej jak pozostanie szczupła. Jeśli natomiast w tyłku, udach i biuście to jak najbardziej powinna przytyć i zyskać bardziej kobiece proporcje co bardzo facetów pociąga. Choć nie można tez przesadzić. Dupa jak szafa, celulit na udach i wielkie fałdy też nie są pociągające.

Gość gość
Coś w tym jest. Moja kumpela z osiedla też była strasznie szczuplutka i do tego wysoka 178. Nóżki i rączki jak patyki. Była bardzo ładna ale powodzenie miała jedynie u takich samych wysokich chuderlaczków jak ona, a tacy nie byli w jej typie. Potem poznała jakiegoś gościa całkiem przystojny chyba z 7 lat starszey od niej i wyjechała za nim za granicę. Ostatnio odnowiłyśmy kontakt bo wrócili. W życiu bym jej nie poznała. Utyła 35kg zrobiła sie bardzo szeroka w biodrach i udach za to u góry tylko trochę... taka gruszka. Sama uważałam że mogła by przytyć ale teraz ewidentnie przegięła w drugą stronę. Nie wiem czy on tak ją utuczył czy jej tak przemiana materii siadła ale te 15 kilo mogła by zrzucić bo wygląda jak dla mnie okropnie. Do tego zgrywa wielką damę bo jej facet kosi niezłą kasę na handlu nieruchomościami więc tym bardziej się dziwię ze jeszcze nie zamienił jej na szczuplejszy model. On stwierdził że mu to nie przeszkadza...widać faceci czasem takie lubią :/

Gość gość
czytałam kiedyś wywiad z prostytutka ,taka zwkłą co to w kilka przyjmuja na mieszkaniu w duzym miescie. i dziewczyna mówiła że one ładne,wysportowane mają mniej klientów od puszystej koleżanki.Że ona ma klientów cały czas,nie ma kiedy zjeść ,a one po 1-3 na "zmianie" i że klienci do tej grubej stale wracają. uprzedzając: bo padlo tam pytanie czy ta gruba robi coś innego. nie ona ma tę sama oferte co chude.

Gość gość
Coś w tym jest. Generalnie nie ogarniam dlaczego kobiety z szerokimi biodrami i krągłymi udami mają takie kompleksy. Uszanuj to za bardzo kobieca cechę wyglądu. Kobiety od lat 80tych próbują z siebie robić na sile faceta. Pod płaszczykiem robienia z siebie FIT tak naprawde robią sobie rzeźbę co moze podoba sie tylko niewielkiej liczbie facetów. Ale większość na prawdę woli krągłości.

Gość gość
gość dziś - sr/ali muchy będzie wiosna z tym powodzeniem tych grubszych, rzekomo bardziej kobiecych. Sama mam tyłek jak Nicki Minaj, spory biust, wcięcie w tali, kragłe biodra, mocne uda, generalnie jestem pulchna, ale nie mam trzech podbródków i brzucha do kolan, mam bardzo długie włosy, delikatne rysy twarzy i jakoś tych hord adoratorów ni widu ni słychu, czuję się wręcz niewidzialna. Za to widzę jak reagują na szczupłe a nawet chude, nie dam sobie wcisnąć kitu. Z tym zamiłowaniem do krągłości to chodzi o to, żeby miała spore cycki, nie miała totalnie płaskiego tyłka, no i miała wcięcie w talii i lekko zaokrąglone biodra, ale ma być szczupła, najlepiej w rozmiarze 36-38.

Gość Cencik
gość 2018.03.22 Mój ideał. Masz racje.Z moich obserwacji wynika ze największe wzięcie maja szczupłe ale z krągłościami, zresztą wiele szczupłych dziewczyn robi sobie dziś tyłek i nogi by tak wyglądać. Nie mniej nawet gdy dziewczyna z natury ma gruszkowata sylwetkę i lekka nadwagę to dla sporej części facetow wyglada a niebo lepiej niż chudy patyczek o sylwetce chłopca. Może masz w swoim wyglądzie cos co nie tyle zniechęca co onieśmiela facetow. Przecież Minaj jednak jest uważają za symbol seksu

Gość gość
Fakt, faceci wola krągłości ale bez przesady. Moja znajoma swego czasu była strasznie patykowata. Jakieś 55 kilo przy 177. uważała ze źle wygląda wiec zaczęła poprostu więcej jeść. Do pewnej wagi faktycznie wyglądała lepiej ale teraz uważam że przegina w drugą stronę. Na oko ma jakieś 80kg i dalej nic sobie z tego nie robi. Problemów z tarczyca raczej nie ma . Moze poprostu chce być gruba zdążają sie takie przypadki. W sumie głupio mi podejmować o tym temat ale jak tak dalej pójdzie to zaczną sie jakieś choroby krążenia ect.

Gość antoninanina
Może poznała jakiegoś feedersa ;D różne rzeczy bywają w życiu. Lepiej z nią pogadaj.