Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

co to za czasy

Polecane posty

Gość IMO12365
ike "imek nie zostawiaj może w końcu się zobaczymy" Nie chcesz zobaczyć córki, tylko jakiegoś fagasa? Wyrodna matka. :P

Luis Hermoso, no zastanawiam się właśnie, bo moje niepodważalne walory z nicości nie mogły powstać:classic_cool: Ale postanowiłam wierzyć mamusi, bardzo dbała o mnie:P ­ "Istotnie,irytujący sierściuch..." Z dużej literki poproszę jak już przechodzimy na Ty. "chyba każda z nich Cię w pierwszym z tradycyjnych trzech wymiarów SPOKOJNIE przewyższała" Nie bądź taki skromny, od razu powiedz, że w reszcie też obwodowo biła mnie na głowę;) Ale o gustach się nie dyskutuje, czyż nie? Harpunnicy też są potrzebni, i to się Ci ceni:P "jestm znacząco po 30-ce,a w tym wieku to raczej każdy MA JUŻ DOŚWIADCZENIE Z ILOMAŚ KOBIETAMI (i to głębsze doświadczenie)" No way. Serio? Ty mi cały obraz świata burzysz, ja sądziłam, że ludzie życie seksualne po 50 rozpoczynają (wtedy poznali się moi rodzice:classic_cool:) "Ale zapomniałem,że tu sporo młodszych" Już nie udawaj. Przecież doskonale wiemy po co rejestrujesz się na forum dla kobiet:classic_cool:

no cóż to cała ja :classic_cool: spadam :P dobranoc :)

Gość IMO12365
Zgiń przepadnij Rudości Przebrzydłe...przynajmniej na dzień dzisiejszy. ;) 🖐️

Gość IMO12365
Sierściuchu! Ale Cię Rycerz podniecił. Chyba jednak muszę uderzyć do niego po radę. :classic_cool:

Gość IMO12365
Kulturka "No wiesz, trzeba wybadać czy ma odpowiedni charakter" No właśnie. Rycerz! Jak długi masz charakter?! :classic_cool:

Gość IMO12365
Portfel nie jest cechą Charakteru. :classic_cool:

Gość Luis Hermoso 32
i Lucyny dzisiaj nie było :(

Gość IMO12365
Ruda Bestia zawsze odgania Lucyne i Iftarkę. :O

Ekhmm... kto mówił o portfelu?:D ­ Rycerz też zwiał. Kiepski dziś dzień na łowy, chłopaki:O

Gość IMO12365
Kulturka "Ekhmm... kto mówił o portfelu?" Taka żeś pojętna dziewczyna? :classic_cool:

Gość IMO12365
Kulturka "Pisałam, żem bystra" Ale Ty jesteś nieobiektywna, wszakże nadal uważasz, że masz cycki. ;)

Gość IMO12365
Kulturka "Nie mam powodów by uważać inaczej" Ani nie masz..nawet jakby się jakiś powód znalazł, to będzie niewielki. :P

Gość IMO12365
Kulturka "Psujesz mi PR na kafe" Tylko uświadamiam potencjalnych konkurentów o pewnych niebezpieczeństwach. :classic_cool:

"o to jakim prawem ten nowy mi babciował? skoro sam już jedna nogą na tamtym świecie ? foch " Płomiennowłosa,ja Ci nie babciowałem; zresztą mimo że swojego wieku się nie wstydzę,to z wrodzonej grzeczności nie będę Cię pytać o Twój (po komentarzu mogę się jedynie domyślać) ;) Choć i tak pewnie odejmiesz mi za bezczelność ten jedyny punkt ;) "A kysz...precz...wiśta...no spadaj stąd Rumaku i zrzuć Rycerza przy okazji, bo znowu wlazł Ci na grzbiet i dumnie się rozgląda" IMO,jak miło przeczytać takie słowa pełne sympatii.Nie dumnie; ze smutkiem... "Zważywszy, że go Młoda Księżniczka nie chciała, to ta "noga" rzeczywiście musi być już na wpół martwa" Pogłoski o smierci mocno przesadzone ;) "a kto robi za tą młodą księżniczkę ?cream?" Pudło: księżniczka byłą jak najbardziej realna.Była... "Z dużej literki poproszę jak już przechodzimy na Ty" To była refleksja,a nie zwrot osobowy; ale jak sobie życzysz,drogi Sierściuchu ;) "Nie bądź taki skromny, od razu powiedz, że w reszcie też obwodowo biła mnie na głowę" Nie wiem,dyskutowano jedynie o cyckach różnych piszacych tu Kafeterianek (w tym i Twoich; o reszcie wymiarów b.d.). "Ale o gustach się nie dyskutuje, czyż nie? Harpunnicy też są potrzebni, i to się Ci ceni" Istotnie,nie przekreslam żadnej kobiety ot tak,dla zasady.Jednak jeśli pogra ostro,to rezerwuję sobie prawo do adekwatnej kontry ;) "No way. Serio? Ty mi cały obraz świata burzysz, ja sądziłam, że ludzie życie seksualne po 50 rozpoczynają (wtedy poznali się moi rodzice" Jak mi przykro.Zechcesz mi wybaczyć czy będę miał u Ciebie przechlapane po kres naszych dni? :D "Już nie udawaj. Przecież doskonale wiemy po co rejestrujesz się na forum dla kobiet" Kto czytał mój pierwszy (i jedyny założony przez mnie) wątek,to wie po co się zarejestrowałem.I to był jedyny temat,który potraktowałem cholernie poważnie.A reszta w zależności od nastroju... "No wiesz, trzeba wybadać czy ma odpowiedni charakter" A jakie to ma znaczenie...? "No właśnie. Rycerz! Jak długi masz charakter?!" IMO,stąpasz po kruchym lodzie...

Gość IMO12365
Ktoś to przeczyta?! Na pewno nie będę to ja! :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 25
Ja tez nie. Za bardzo zmeczona jestem.

Gość IMO12365
Z grzeczności odpowiem "dziękuje"...ale nawet jutro nie przeczytam. :classic_cool:

No cóż,szkoda że mój post wydaje Ci się za DŁUGI; następnym razem odpiszę każdemu z osobna,tak żeby wyszło KRÓCIUTKO ;)

Cholera,mimo tego długiego,zbiorczego posta przegapiłem złośliwy,malutki,o niezbyt łągodnych kształtach komentarzyk tej,która stara się być R(udą)dzą na solidnej kontrukcji mojego dobrego samopoczucia ;) "a próbowałeś kiedyś związku z jakąś szczerą ?" Twarde liczby są niezależne od szczerości lub jej braku ;)