Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

co to za czasy

Polecane posty

Gość IMO12365
ike "dla mnie wszystko małe" I było tak od razu. :P

Gość Luis Hermoso 32
ike a gdzie jest ten tatuś psycholog ,tzn twój mąż?

"nie bój się twój biedny tatuś lubi robić za psychologa będziesz jak nowa" To on ŻYJE? A już miałam na...tfu, obawiałam się, że przepadł bez śladu:classic_cool:

"dla mnie wszystko małe" no rzeczywiście podniecił się i gubi! ty tam tego swojego mikruska z tego wszystkiego nie zgub bo zasilisz szeregi naszej samuel:P

nie wiem gdzie jest boję się zgłosić zaginięcie bo jeszcze weźmie i się znajdzie :P

"cicho mały ( ) nowicjuszu tobie i tak nic z tej informacji" Ooo,ruda kotka znów jeży futerko i pokazuje pazurki... Mały?Nie porównuj mnie do IMO,bo zaprawdę powiadam Ci kobieto: nie wiesz co mówisz (eee,to znaczy... piszesz) :P

Gość IMO12365
Kulturka "To on ŻYJE? A już miałam na...tfu, obawiałam się, że przepadł bez śladu" To musiał być odważny człowiek, żyjący na granicy przepaści. Szkoda, że Ike wepchnęła go w tą przepaść. :classic_cool:

"Po prostu przyzwyczaiłem się, iż w obcowaniu z Tobą nie ma co zwracać uwagi na MAŁE szczegóły. " Dziwne, każdego dnia używasz lupy by na swój szczegół jednak zwrócić uwagę. Powinieneś mieć już to we krwi:P

Gość IMO12365
ike "ty tam tego swojego mikruska z tego wszystkiego nie zgub" Nie bój się. Będę trzymał go z daleka od Ciebie, żeby nigdzie nie wpadł. :P xXxXxXxTtTtTt "Mały?Nie porównuj mnie do IMO,bo zaprawdę powiadam Ci kobieto: nie wiesz co mówisz (eee,to znaczy... piszesz)" Milcz! Bo pomyślą, że przyrównywaliśmy. :classic_cool:

"Nie porównuj mnie do IMO" nic z tych małych rzeczy:) on pod tym względem jest wyjątkowy:)

"Będę trzymał go " no jakoś musisz sobie radzić skoro wszędzie wpada:) idź na całość :P

Gość IMO12365
Kulturka "Dziwne, każdego dnia używasz lupy by na swój szczegół jednak zwrócić uwagę." Ale właśnie przyzwyczajenie sprawia, że nie zwracam uwagi i toleruję. Bo wiem jak MIKRE sprawy potrafią spędzać sen z oczu. :classic_cool:

"nie wiem gdzie jest boję się zgłosić zaginięcie bo jeszcze weźmie i się znajdzie " Może u kochanki:classic_cool: Znajdź mi lepiej innego tatusia, z tamtego i tak pożytku nie było. A muszę mieć męski wzorzec:P Tylko jakiś porządny, bym na przyszłość wiedziała czego szukać w mężczyźnie:classic_cool:

Gość Luis Hermoso 32
A ja kiedyś myślałem że szczery zawsze ;) Nas wszystkich przeżyje na kafe a tu taki peszek .On nie pojechał do Ameryki Środkowej bananów prostować ? Wiem że o tym marzył :D Wiem że też był ubezpieczony na sporą sumę za radą ....małżonki Trzeba zgłosić ale nie zaginięcie :O

Gość IMO12365
ike "idź na całość" Żebym podzielił los ojca Sierściucha? O nie! Kto mnie wtedy uratuje. Iftarka? :classic_cool:

"Bo wiem jak MIKRE sprawy potrafią spędzać sen z oczu." Właśnie powinno się wygodnie spać:classic_cool:

"czego szukać w mężczyźnie" nic ty się nie uczysz właśnie musisz mieć takiego, żeby nie musieć TEGO szukać! a co do mnie to sorry nikt mnie nie chce bo jestem wredna i ruda:(

Gość IMO12365
Kulturka "A muszę mieć męski wzorzec" Tylko nie staraj się do niego upodobnić. Męska klata nie bardzo by Ci pasowała. :classic_cool:

Kto mnie wtedy uratuje. Iftarka? x a co ja Matka Teresa jestem

" i opinie kobiet,z którymi byłem " a próbowałeś kiedyś związku z jakąś szczerą ?

Gość IMO12365
xXxXxXxTtTtTt "Widzisz IMO,ja nie muszę porównywać; wystarczą mi wyniki pomiarów i opinie kobiet,z którymi byłem" To może zapytajmy tez Księżniczki...ups! Wybacz. :classic_cool: Kulturka "Właśnie powinno się wygodnie spać" Tylko nie śpij na brzuchu. :classic_cool: ike "nikt mnie nie chce" Niemożliwe! :P

"Widzisz IMO,ja nie muszę porównywać; wystarczą mi wyniki pomiarów i opinie kobiet,z którymi byłem" Nie wiem jak Ci to powiedzieć...to, że Renię przed każdym razem chrzcisz innym imieniem nie czyni z niej jednak wielu innych:classic_cool: Czy jesteś oburęczny?

nie dośc, że mały to jeszcze łatwowierny:P

Gość IMO12365
Iftarko - ale Ike jest dla Ciebie niczym siostra! Starsza siostra...dużo starsza...i ruda...ale siostra. :P

nie dośc, że mały to jeszcze łatwowierny x x ikuś zdrać nicka tego, który się odważył Cię zechcieć???

Gość IMO12365
ike "nie dośc, że mały to jeszcze łatwowierny" Nie na tyle, aby uwierzyć w Twą "filigranowość"...nawet ja mam granice łatwowierności. ;)