Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

co to za czasy

Polecane posty

Gość IMO12365
ike "nie mam pojęcia kto to" Kolejny, którego nawet nie poczułaś? :P

"ikuś zdrać nicka tego, który się odważył Cię zechcieć???" no przecież małżonek zawsze szczery:classic_cool:

"to sorry nikt mnie nie chce bo jestem wredna i ruda" Nie ważne, że potwór, byle miał otwór:P ­ "Tylko nie śpij na brzuchu. " Właśnie korzystam póki mogę!

Kolejny, którego nawet nie poczułaś? gdybyś jednak przyrównał to bys wiedział, że tak:P was małych cięzko nawet zauważyc :)

Gość IMO12365
ike "(...)małżonek zawsze szczery" Małżonek? Teraz rozumiem jego wieczną depresję. :classic_cool:

"Małżonek? Teraz rozumiem jego wieczną depresję." ja też :classic_cool: nikt nie lubi w związku być tym gorszym:P

Gość Luis Hermoso 32
Szczery Zawsze to był jedyny odważny na kafe ,ale Ruda okazała się mocniejsza ,przeliczył się biedaczek :O

Gość IMO12365
Kulturka "Właśnie korzystam póki mogę!" Ale to trwa tylko kilka miesięcy...ale cóż, zawsze jakieś krągłości. :P ike "was małych cięzko nawet zauważyc" Ucz się od Córki - przyrównuj do swoich piersi, a nawet najmniejszych zauważysz. :classic_cool:

Gość IMO12365
ifka* "ike Ty jesteś taka Czarna Wdowa" Z niej żadna brunetka Iftarko! :P ike "nikt nie lubi w związku być tym gorszym" Pewnie i tak nic nie czuł. :classic_cool:

"Nie ważne, że potwór, byle miał otwór" ­ i jakieś wypukłości :classic_cool:

Może być i ruda...Już rozumiem Twoją słabość do Pająka :D

""nikt nie lubi w związku być tym gorszym" Pewnie i tak nic nie czuł. " to fakt tylko ego miał przerośnięte resztę, łączne z wędką. niewielkie:) dość wspominek!

"Szczery Zawsze to był jedyny odważny na kafe ,ale Ruda okazała się mocniejsza ,przeliczył się biedaczek" Ale jakie wspaniałe, piękne, inteligentne Dziecię powstało (o dziwo) ! Dziecięcia właściwie:D ­ "Ucz się od Córki - przyrównuj do swoich piersi, a nawet najmniejszych zauważysz." Wciąż nie widzę:classic_cool: ­ " "Nie ważne, że potwór, byle miał otwór" i jakieś wypukłości" JAKIEŚ to mało konkretne, więc można ptaszkiem zaznaczyć, że wymaganie spełnione:classic_cool:

Gość IMO12365
ike "to fakt" Być może kiedyś...jakiś...coś tam poczuje...powodzenia. :P Kulturka "Ale jakie wspaniałe, piękne, inteligentne Dziecię powstało" Wdała się w ojca - przerost Ego i tylko ego, bo nic innego nie urosło. :P "Wciąż nie widzę" Tam! Obok Twojej lewej piersi! Piersi też nie widzisz? No cóż...;)

tym racem to nic mojego on podobno jest DUŻY

"To może zapytajmy tez Księżniczki...ups! Wybacz." IMO,zapomniałeś chyba że pewna ich ilość była przed nią (i to REALNYCH,a nie wirtualno-kafeteryjnych). Możesz zapytać co najwyżej Sarenkę,jak ocenia moją ex (ale ona pewnie z dobroci serca nie będzie chciała Cię dołować). "Nie wiem jak Ci to powiedzieć...to, że Renię przed każdym razem chrzcisz innym imieniem nie czyni z niej jednak wielu innych Czy jesteś oburęczny?" Istotnie,irytujący sierściuch... Sądząc z opisów na Kafe,to chyba każda z nich Cię w pierwszym z tradycyjnych trzech wymiarów SPOKOJNIE przewyższała ;) I pamietaj: jestm znacząco po 30-ce,a w tym wieku to raczej każdy ma już doświadczenie z ilomaś kobietami (i to głębsze doświadczenie).Ale zapomniałem,że tu sporo młodszych ;)

o😡 to jakim prawem ten nowy mi babciował? skoro sam już jedna nogą na tamtym świecie ?:P foch :classic_cool:

Gość Luis Hermoso 32
Kulturka Powiedz mi skąd twoja pewność że ZS był/jest twoim ojcem ?? Bo Ruda mamusia tak twierdzi ?? Sorry ale to żaden dowód

Gość IMO12365
A kysz...precz...wiśta...no spadaj stąd Rumaku i zrzuć Rycerza przy okazji, bo znowu wlazł Ci na grzbiet i dumnie się rozgląda. :classic_cool:

"Wdała się w ojca - przerost Ego i tylko ego, bo nic innego nie urosło. " Stwierdzam fakty:classic_cool: Pchło, ale są podobno zastrzyki powiększające, jest dla Ciebie nadzieja. Może po zabiegu, dzięki temu, że ja i mi podobne widzą małe rzeczy (nie mylić z mikroskopijne!) któraś COKOLWIEK w końcu dostrzeże i u Ciebie;)

Gość IMO12365
ike "skoro sam już jedna nogą na tamtym świecie ?" Zważywszy, że go Młoda Księżniczka nie chciała, to ta "noga" rzeczywiście musi być już na wpół martwa. :classic_cool:

a kto robi za tą młodą księżniczkę ?cream?:P

Gość IMO12365
Kulturka "Pchło, ale są podobno zastrzyki powiększające, jest dla Ciebie nadzieja." Zostawić trochę dla Ciebie? ;)

Gość IMO12365
ike "a kto robi za tą młodą księżniczkę ?cream?" Rycerz nie jest BEARS! Nie wdrapałby się na piedestał z taką tuszą. ;)

imek nie zostawiaj może w końcu się zobaczymy:)