Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

co to za czasy

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 25
Fikusna - a probowalas sie umowic z jakims facetem stad, z forum ?

Gość IMO12365
fiku mikuuu "nie" ­ A czemuż to? Tutaj tylu jest Wspaniałych Facetów. :P

Gość IMO12365
fiku mikuuu "żaden nie byl zainteresowany" ­ Widziałem Twe topiki, na których przewijali się najróżniejsi, ale Ty ich zbywałaś - to teraz cierp sercowe katusze.

Gość IMO12365
fiku mikuuu "ach te topiki, gdzie znudzeni męzowie szukali pocieszenia albo inni proponujący gorący seks" ­ Przynajmniej nie byłabyś dziś Żelazną Dziewicą. :P

"ach te topiki, gdzie znudzeni męzowie szukali pocieszenia albo inni proponujący gorący seks" On tu o swej skromnej osobie popiskuje, niedomyślna istoto:P

Widać kazirodztwo mu się zamarzyło:classic_cool: Wiesz, to podglądanie sióstr przez dziurkę od klucza działa jednak na zmysły:D

Gość IMO12365
Kulturka "Widać kazirodztwo mu się zamarzyło" ­ Ejże! Czyżby głodnej chleb na myśli? :P

Gość IMO12365
Lepiej mi powiedz, czemu swój nick zmieniłaś. Już nie jesteś Krwawa?

Gość IMO12365
Dobra moje dziewczynki :P To Podszyw. Widzę mymi Oczętami iż dobrze rozkręcił ten temat. :classic_cool:

"Lepiej mi powiedz, czemu swój nick zmieniłaś. Już nie jesteś Krwawa?" Skończył mi się okres i ogoliłam się:classic_cool:

Gość IMO12365
Sierściuchu - A na zimę futra nie zapuszczasz? :P

Gość IMO12365
Podszywie - lepsza jest izolacja z tłuszczyku...ups! :classic_cool:

Futro i podboje na jedną noc nie idą w parze, IMO2:classic_cool: ­ "lepsza jest izolacja z tłuszczyku" Na tej izolacji znasz się świetnie akurat:classic_cool:

Gość dobry temat
imo x 2 na temaciei obydwaj podobni. niezle

Gość IMO12365
Kulturka "Futro i podboje na jedną noc nie idą w parze" Jeśli takie przyjąć założenie, to od samego początku powinnaś być Łysą Wilczycą. :P

Gość IMO12365
dobry temat "imo x 2 na temaciei obydwaj podobni. niezle" ­ Pomarańczko! Kiedyś na jednym było nas Trzech. Trzech Wspaniałych Krasnali. :P

Szkoda, że podszywacz Zuzę zaniedbał:O Trzeciego IMO brakuje... :P ­ "Jeśli takie przyjąć założenie, to od samego początku powinnaś być Łysą Wilczycą. " I to właśnie był mój błąd! Ale poczyniłam progres i teraz jestem mądrzejsza:classic_cool:

Gość IMO12365
"Jeśli takie przyjąć założenie, to od samego początku powinnaś być Łysą Wilczycą." ­ Tylko na co komu taka? A tak przynajmniej swym futerkiem ogrzeje, zwłaszcza w Zimowe Wieczory. :classic_cool:

Gość IMO12365
Kulturka "Ale poczyniłam progres i teraz jestem mądrzejsza" Progres? Znaczy, że urosłaś w pewnych miejscach i teraz to masowo wykorzystujesz? Przecież tak było i bez "progresu". :classic_cool:

Gość IMO12365
Kulturka "TERAZ jest to zajęcie bardziej opłacalne" Materializm?! A ja zawsze Charakter uważałem za wartość najwyższą. :classic_cool:

Ale to był topik o pięknych kobietach usychających z samotności! Popsuliśmy go.

"Materializm?! A ja zawsze Charakter uważałem za wartość najwyższą. " Nie napisałam w jakim względzie, mogło to być metoforyczne:classic_cool: Ale Twa pierwsza myśl sygnalizuje jednak co naprawdę uważałeś:P

Gość IMO12365
No tak. Piękne, samotne kobiety. Dlatego zamilcz Sierściuchu i daj się wypowiedzieć Fikuśnej! Ja zajmę się aspektem jej samotności. :classic_cool:

Cześć Argen;) #&173 " Dlatego zamilcz Sierściuchu i daj się wypowiedzieć Fikuśnej! Ja zajmę się aspektem jej samotności. " Połowicznie topik mnie się przeca też tyczy:classic_cool: