Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

co to za czasy

Polecane posty

Gość IMO12365
Kulturka "Połowicznie topik mnie się przeca też tyczy" Czyli średnio piękna i niekoniecznie usychająca, bo czasami podlewana? :classic_cool:

"żaden nie byl zainteresowany" Fikuśna,może zbyt wielu już rozesłałaś swoje fotki i brak Ci aury tejemniczości? :D

"Czyli średnio piękna i niekoniecznie usychająca, bo czasami podlewana? " Aktualnie usychająca więc se dopowiedz:classic_cool:

"Aktualnie usychająca więc se dopowiedz" ­ bo każdy normalny ogrodnik podlewa okrągłe cebulki kwiatów, a nie wylewa ją na deski, z których nic nie urośnie :classic_cool:

Gość Luis Hermoso 32
Kulturka żaden basior cię aktualnie nie podlewa? :O

Gość IMO12365
Kulturka "Aktualnie usychająca więc se dopowiedz" Tyle podlewana byłaś, to nie uschniesz tak od razu. :classic_cool:

deska nie martw się. może się okaże, że jesteś w ciąży i cycki urosną :classic_cool: a z alimentów doprawisz sobie resztę :P

"bo każdy normalny ogrodnik podlewa okrągłe cebulki kwiatów, a nie wylewa ją na deski, z których nic nie urośnie" W niektórych drzemie potencjał:classic_cool: Suchej róży jerychońskiej przecież się nie wyrzuca:P Żeby mieć jabłka później przez wiele lat to trzeba trochę się postarać i poczekać, a nie jakieś tam kwiatki co szybko kwitną i równie szybko więdną :D ­ "Kulturka żaden basior cię aktualnie nie podlewa? " Powystrzelane wszystkie:O ­ "Tyle podlewana byłaś, to nie uschniesz tak od razu. " Mam duże zapotrzebowanie na wodę:classic_cool:

Gość IMO12365
Kulturka "Powystrzelane wszystkie" A raczej wystrzelili i strzelają teraz gdzie indziej. :classic_cool: "Mam duże zapotrzebowanie na wodę" Balans. Coś małego trzeba zastąpić czymś dużym. :P

"Suchej róży jerychońskiej przecież się nie wyrzuca" ­ przyschnięte kobiety natomiast wyrzuca się od razu. widzisz różnicę? :P

"deska nie martw się. może się okaże, że jesteś w ciąży i cycki urosną " Są inne sposoby:D A w ciąże prędzej fiku zajdzie:P ­ Argen, ja na razie najmłodsza z Was jestem:P

Żaba,w kilku wątkach już widziałem,że do kobiet o małych cyckach podchodzisz... mało delikatnie.Naprawdę jesteś aż tak INTELIGENTNĄ kobietą?* Czasem co za dużo... ;) *) na podstawie znanego swego czasu opisu,czyli "widziałem dziś na ulicy niezłą pannę,wyjątkowo INTELIGENTNA (tu półkolisty ruch w okolicach klatki) i OCZYTANA (tu drugi półkolisty ruch nieco niżej).

Gość IMO12365
Kulturka "Argen, ja na razie najmłodsza z Was jestem" To że niedługo zaczniesz starzeć się szybko fizycznie, nie oznacza, iż nagle staniesz się starsza rocznikiem :P

"Żaba,w kilku wątkach już widziałem,że do kobiet o małych cyckach podchodzisz" Trzeba wylewać swój jad w końcu na kimś:classic_cool: Zwłaszcza jak ma się jego nadprodukcję (idealny materiał na teściową, btw):D

Gość IMO12365
Kulturka "Zwłaszcza jak ma się jego nadprodukcję" Czegoś trzeba mieć w nadmiarze. :P

"Żaba,w kilku wątkach już widziałem,że do kobiet o małych cyckach podchodzisz." ­ to kup sobie lepsze okulary, sierotko. bo tak się składa, że sama mam małe cycki. co więcej - mam nawet dystans do siebie :classic_cool: ­ ups, jak ty teraz szczękę z ziemi pozbierasz? :D

"Balans. Coś małego trzeba zastąpić czymś dużym." Równowaga w przyrodzie musi być! ­ " A no to spoko. Jeszcze jakiś amant cię ustrzeli, albo i nie. W sumie to bądź przygotowana na obie opcje." Twardy realizm jak zawsze:classic_cool: ­ "To że niedługo zaczniesz starzeć się szybko fizycznie, nie oznacza, iż nagle staniesz się starsza rocznikiem" Podobno kobiety po 25 roku szybko się starzeją, trochę mi do tego jeszcze brakuje :classic_cool: Ale jak się odpowiednio dba to i termin przydatności się wydłuża:P

"Trzeba wylewać swój jad w końcu na kimś" ­ powiedziała ta, która w co drugim poście komuś przypierdala :D ­ i to zapewne tylko dlatego, że jakiś fagas dmuchnął ją i olał. ­ ale jak się fajnie doradzało dziewicom z kafe, co? :classic_cool:

Gość IMO12365
Kulturka "Ale jak się odpowiednio dba to i termin przydatności się wydłuża" Dlatego ostrożnie, bo w takim tempie zbyt szybko się zużyjesz. :P

"Lepsze to niż ich brak" ­ powiedziała smutno wilczyca, spoglądając na miejsce, gdzie normalna kobieta ma cycki... :classic_cool:

Gość IMO12365
Kulturka "Lepsze to niż ich brak" Nie tylko Arqen ma dużą dozę realizmu i zdrowej samokrytyki jak widzę. :classic_cool:

Gość IMO12365
fiku mikuuu "czy wszystkie macie dziś okres?" To nie okres - to walka kocic o kocura. :classic_cool:

"to kup sobie lepsze okulary, sierotko. bo tak się składa, że sama mam małe cycki. co więcej - mam nawet dystans do siebie" Mea culpa, wyznacz mi pokutę :P Dystans masz istotnie WIELKI :D "ups, jak ty teraz szczękę z ziemi pozbierasz?" Nie bój... żaby,mam mocną szczękę i nie takie rzeczy widziałem ;)

"Zawsze możesz je sobie powiększyć" ­ te mi w zupełności wystarczają :classic_cool: ważne, że jest za co złapać i co pokazać w dekolcie :P

"powiedziała ta, która w co drugim poście komuś przypie**ala " Przecież ja tu od zawsze najmilsza wobec wszystkich byłam, jak śmiesz! Dlatego zarzucano mi czasem bycie kolejnym nickiem Zielonego Żelka, jednak do jego sympatyczności dużo mi brakuje:classic_cool: "ale jak się fajnie doradzało dziewicom z kafe, co?" Stąd w stanie nienaruszonym(sic!) ponownie mam zamiar spijać z monitora TWOJE rady, którymi szlachetnie nas karmisz:P ­ "Zawsze możesz je sobie powiększyć" Różnymi metodami:classic_cool: