Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

co to za czasy

Polecane posty

Gość IMO12365
Kulturka "Dlatego zarzucano mi czasem bycie kolejnym nickiem Zielonego Żelka, jednak do jego sympatyczności dużo mi brakuje" Tylko sympatyczności brakuje? :classic_cool:

"Stąd w stanie nienaruszonym(sic!)" ­ omg, czyli zrezygnował zaraz po zdjęciu stanika? a to chuj! ­ co za drań. chodź, przytul się do mej małej, acz pojemnej w wielkie serce piersi dziecino :classic_cool:

"niektóre kobiety są jak wino" Ale wino ma jednak ciut dłuższy okres przydatności do spozycia; poza tym to wino już od jakiegoś czasu jest oferowane (vide:topiki) i podobno częsciowo otwarte (vide: fotki krążące rzekomo na Kafe). Chcesz być jak dobre wino,to musisz posiedzieć kilkadziesiąt lat w okryciu :D

"czy wszystkie macie dziś okres? " Przecież już nie jestem KRWAWA:D ­ "Nie tylko Arqen ma dużą dozę realizmu i zdrowej samokrytyki jak widzę." Tutaj każdy ją ma:classic_cool:

"chodź, przytul się do mej małej, acz pojemnej w wielkie serce piersi dziecino" A mamusia da possać? Uspokoję w ten sposób swe łkanie:classic_cool:

Gość IMO12365
Kulturka "Przecież już nie jestem KRWAWA" Kultura także cie nie dotyczy, więc co to zmienia? :P

possać możesz kochanemu IMO :classic_cool: ja niestety obecnie nie daję mleka, a on ci nie odmówi :classic_cool:

Gość IMO12365
Kulturka "A mamusia da possać? Uspokoję w ten sposób swe łkanie" Nie wiadomo, czy wyprodukuje wystarczająco dużo ODPOWIEDNIEGO mleka. :classic_cool:

"Kultura także cie nie dotyczy, więc co to zmienia? " To jedynie TWOJE zdanie:classic_cool: "possać możesz kochanemu IMO ja niestety obecnie nie daję mleka, a on ci nie odmówi " Myślę, że masz większe rzeczy do ssania niż on:classic_cool:

ja jednakże jestem hetero i dopuszczam ssanie jedynie przez mężczyzn :classic_cool: ale rozumiem, że tobie po trudnych przeżyciach zebralo się na zmianę orientacji :P

Gość IMO12365
Kulturka "Myślę(...)" Śmiało - pośmiejemy się. :P

"ja jednakże jestem hetero i dopuszczam ssanie jedynie przez mężczyzn " Częściowo pasuję:D ­ "ale rozumiem, że tobie po trudnych przeżyciach zebralo się na zmianę orientacji " Zwyczajnie wybieram rzeczy WIĘKSZE:classic_cool:

Gość IMO12365
żab-X "ale rozumiem, że tobie po trudnych przeżyciach zebralo się na zmianę orientacji" Co się cieszysz Zielona Żabo? Powinnaś się właśnie obawiać. :P

Gość IMO12365
Kulturka "Zwyczajnie wybieram rzeczy WIĘKSZE" Puszczaj powiadam! :classic_cool:

"zuza - fetyszem jest twoje wyszukiwanie moich postów o obciąganiu, których jest naprawdę niewiele" Tak mi się z wczoraj przypomniało,więc wrzuciłem.Faktycznie niewiele... ;)

Gość IMO12365
Kulturka "Spoko, Twojego brzucha nie tykam" Ej! Zostaw! Najpierw kolacja! :P

Gość IMO12365
Kulturka "Kolacja? Żeby był jeszcze większy?" Żebyś Ty się zaokrągliła. :P

Gość Zuzanna Amelia & 25
Zaba - czy Ty znowu o.... ssaniu ?

Dokładnie, ta zboczona Żaba:O ­ "Żebyś Ty się zaokrągliła. " Będę chciała to się sama utuczę:P

Gość IMO12365
Kulturka "Będę chciała to się sama utuczę" Ale ja nie mowie o "tuczeniu" chirurgicznym. :P

Gość Zuzanna Amelia & 25
Kultura - on pisal o ZAOKRAGLANIU sie a nie o tuczeniu.