Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajamama11

Co chcielibyscie dostac pod choinke?

Polecane posty

Gość koszatkalpejskja
co roku dostaje prezenty typu zrób to sam. Ale po kilku latach bibelotów z butelki, bristolu czy drewna mam cały dom zagracony niepotzrebnymi gratami za grosik. Wolęjuż nic nie dostać, albo lepiej dezodorant za 5 zeta, przynajmniej zużyję.

Nie wiem. Byle nie kosmetyki i biżuteria, ale o tym wszyscy wiedzą, więc nikt mi nie kupuje. Jeśli czegoś bardzo chcę, to sama sobie sprawiam. Za to muszę dostać, obok prezentu głównego, dużo ulubionych słodyczy i to mnie najbardziej cieszy :)

Gość hffcccccccccccc
no i widać jak ludzie sie różnią wydawałoby sie że kosmetyki i biżuteria to coś co kobietę zawsze ucieszy a jednak nie każdą ;) przyznam sie że też jestem zawiedziona jak nie ma słodkości a czym jestem starsza tym dostaje ich mniej! za to na mikołajki same słodycze nie pisze już zresztą listów do mikołaja no bo to by było dziwne :D ale chyba jestem grzeczna bo jak budze sie rano szóstego to na mnie czekają czekolady :D może w tym roku już nic nie dostanę a może dostanę? to nawet ciekawe....kiedyś wierzyłam w mikołaja to czułam ekscytację potem wiedziałam że od rodziców sie dostaje prezenty ale wiadomo było że coś będzie a teraz jestem coraz starsza więc sie zastanawiam czy dostane czy nie dostane i znowu nie jest nudno

Gość hffcccccccccccc
szczerze to myślę że za stara już jestem na mikołajki więc jak coś ewentualnie dostanę to będe mieć przynajmniej niespodziankę :)

koszatkalpejskja ale to nie chodzi o to, zeby calymi latami obsypywac kogos tylko prezentami zrobionymi wlasnorecznie ale jak np. w przypydku maliny one nie dostaje nigdy nic, i jak chlopak naprawde nie moze uzbierac chocby paru groszy na jakas drobnostke, to moze moglby cos wykombinowac sam. Mysle, ze to tylko lenistwo i zwalanie na brak kasy

hffcccccccccccc mam podobnie. Zawsze czekam na Mikołaja 6 grudnia. I zawsze dostaję telefon, iż przyszedł. :classic_cool: Sama sugeruję rodzicom, że jeszcze nie wyrosłam co bym nie czuła się zwiedziona. Za to mój dziadek ''spotyka'' Mikołaja co roku i daje wszystkim łącznie z moimi rodzicami :D

Chciałabym dostać: -cieplutki polarowy koc :D -dobrą książkę no w sumie ze wszystkiego byłabym zadowolona oprócz zbędnych bibelotów :P

Gość hffcccccccccccc
uff to dobrze.. ja tam wole nic nie sugerować nie chce żeby to było wymuszone jak będą chcieli mi coś dać to dadzą uznają że jestem za dorosła to nie fajnego masz dziadka ;) ja wygrałam złotówkę w zdrapce też z lotto może komuś dorzucę do torebki :classic_cool:

Gość hffcccccccccccc
no co,może to nie 6 w dużego lotka ale zawsze coś ;)

Gość concordia
chciałabym dostać bilet na Kubę planuję podróż... ale czy mój mikołaj ma tyle kasy?

Gość podlasianka***
a ja nie wiem co bym chciała dostać, chyba mam wszystko czego potrzebuję, chyba też bilet na fajna wycieczkę dla 2 osob:)

Gość tomek białystok
nowe zycie , niechciał bym nigdy poznac mojej obecnej zony, cofnac sie w czasie i jej nie poznac.

Gość gwiazda polarna.
a co Ci takiego zrobiła?

O tak podroz to bylby na pewno prezent z efektem WOW, na peno nie bylabym zawiedziona. Dziewczyny czy wy zauwazylyscie tutaj ta tendencje czego sobie zycza faceci? kochanki, dziewczyny, milosci, tego zeby nie poznac zony, z rzeczy materialnych jak na razie smierdziele i sloik:D Kurcze a tez bylam ciekawa czego sobie faceci zycza pod choinke.

Gość uftuuftut
słoik to chyba do naciągania sobie moszny na niego wzorem Mastera111 (albo to on pod pomarańczką :classic_cool:)

ja sobiście, tego roku sprawiłam swoim dzieciakom niespodziankę:) co roku wysyłamy list do Św. Mikołaja żebyśmy z mężem wiedzieli co chcą dostać nasze pociechy. W tym roku, buszując pewnym popołudniem w internecie natknęłam się właśnie na mikołajowe listy, ale wygląda to inaczej niż wszędzie, wysłaliśmy list poprzez stronę internetową www.imikolaj.pl - dzieciaki wręcz dały upust swoim wyobrażeniom co do tegorocznych prezentów :) no i słuchajcie, za kilkanaście złotych dostałyśmy list zwrotny, ale w formie wideo, mikołaj mówił po imieniu do moich dzieciaków (trzeba było wybrać imię) i w oparciu o to co mu napisaliśmy o sobie, można było też załączyć zdjęcia to daliśmy po jednym małej i małego, fajnie były wplecione w całość,polecam serdecznie wszystkim rodzicom stronę www.imikolaj.pl

hej julenka.32 fajny pomysl z tym mikolajem - reakcja dzieci - na pewno wow. Ludzie piszcie jeszcze co chcielibyscie dostac, fajnie sie czyta i zawsze mozna jakis pomysl skubnac :)

ja chce nowe czerwowe alfa romeo, i mam zamiar je dostac! :) no, wygrac, na listdomikolaja.pl - zabawke dla dziecka kupilam, napisalismy list, teraz czekam na szczesliwe losowanie :)

Gość chuda_jak_słomka
My tez piszemy listy do świętego Mikołaja żeby nie było pod choinką rozczarowania :) Ja w swoim liście poprosiłam o komplet bielizny do spania Corin dodając numer i kolor żeby dostać dokładnie ten który mi się podoba, ponadto poprosiłam o parowar również dodając model i numer :D oraz o komplet satynowej pościeli bielbaw, od dawna o takiej marzę :D mam nadzieję że Mikołaj się połapie :D

Gość ewkawlkp
najbardziej dzień w mega miłej atmosferze tylko z nim spędzony na przytulaniu, kochaniu, spacerze tak by nie istniała przeszłość i przyszłość niestety nie realne :((((

Gość traf-l
a ja chcę dostać dopasowaną czerwoną klasyczną elegancką bluzkę, sexi pidżamę i profesjonalny zestaw do manicure...

Hmm...nie dostaje prezentów pod choinkę, nawet jako dziecko nie dostawałam (no czasem czekoladę), więc nie mam na co liczyć. U mnie nawet wigilii nie ma prawdziwej a co dopiero jakieś mikołajki i podarunki.