margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 jestem na chwilke ja się mam zamiar trzymac tego co tu pisze http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3674026&start=0 POCZYTAJ ILE SCHUDŁĄ DZIEWCZYNA KTORA ZAŁOZYŁA TEN TOPIK JA p przeczytałam duzo stron i tych 1 i tych ostatnich sa tam proste przepisy na jedzenia i przykąłdy nikt nie dołacza sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 musze jechac z psem do weterynarza , i cos zjesc bo juz pozno dzis na sniadanie serek wiejski ze szczypiorkiem 2 pomidory na przekaske zjem duze jabłko a potem zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 piesek chory? ja śniadanko jak pisałam, przekaska jabłko a potem ta zupka? muszę się wziąć za ugotowanie jej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 nie ale do szczepienai ma termin moze ta rozpiska jest dobra? z tej strony http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3674026&start=180 a jaka zupe robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 no taką jak pisałaś na początku, tą oczyszczającą - warzywną cały dzień ją będę jadła, żeby wyrzucić z organizmu to co się nazbierało złe ;) co myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 moze byc ja dzis nie gotuje tylko dla rodzinki mam z wczoraj gołabki ja jem dzis białka i warzywa i to 1 jabłko , okey jade z pieskiem do weta zagladne tu pozniej smacznego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 margoska a szynki jakie? podobno wedzone dobre a suche czy podsuszane tez? czemu akurat wedzone bo tego nie rozumiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 jeszcze wkleje to - pieczywo z masłem i miodem (dżemem) - naleśniki z dżemem - naleśniki z owocami - ryż z jabłkami i cynamonem z niewielkim dodatkiem jogurtu lub śmietany - ryż, kasza z olejami roślinnymi i warzywami - mięso, ryby lub jajka z warzywami - jajko z majonezem i warzywami - jajecznica na oliwie z warzywami - twaróg z warzywami lub owocami - mozarella z pomidorami, oliwą i bazylią ,myslalam ze juz 12 dochodzi a tu 11 pojechałabym godz przed czasem wiec mam chwilke jeszcze poszperam po necie moze cos znajde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 oo - np. nalesniki to jajka i mąka - ja juz nic nie rozumiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 do nalesnikow dajemy samo zoltko a ono jest neutralne a maka i dzem to weglowodany wiec mysle ze jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocy ido :) Napisano Listopad 27, 2012 margo a co pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 woda niegazowana wypijam ok 2 litrow na dzien juz mam taki nawyk, sok pomidorowy, lub inny warzywny , kawe, jakies herbatki owocowe lub ziołowe jogurt pitny czasem tez wypije sok owocowy bez cukru tak pje od 2 lat Czasem jak cos zle sie polaczy to mysle ze tragedi nie bedzie ja po 2 tygodnaich w weekend pozwole sobie na cos innego - np pizze z serem salami lub inna pychotke mysle ze nie bede az tak rygorystycznie podchodzic do diety pomąłu do celu ale nie mam zamiaru sie katowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 no i nie mam zamiaru zjesc całej pizzy: P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 no właśnie też miałam pytać o picie :) ja na razie postaram się (:D) rygorystycznie do tego podejść, zobaczymy, boję się że slodycze mnie skuszą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 to tez zalezy jak waga bedzie spadac ale mysle ze w weekendy ( jeszcze nie w tym ) cos takiego zjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 a ile masz do zrzutu? to twoja 1 dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 a owsianka? na wodzie? mleku? lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 tak, pierwsza jeszcze w czasach młodości stosowałam mż (coś na granicy głodówki) teraz mam 25 lat, 2 dzieci, 164 cm i 54 kg, chcę te 4 zrzucić i brzuszek jakoś (wkrótce może dołączę ćwiczenia...) A Ty? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 ja bardzo lubie ale na mleku a tu nie mozna wiec zostaje woda do tego mozna zetrzec jabłko i dac jakies suszone owoce tak wyczytałam na forum ze dziewczyny jadły i chudły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 a musli? takie gotowe, które się zalewa wodą? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 ja mam 32 l , 169 w i 63 kg dziecko 12 lat tez chce z 5 kg na minusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 na wodzie chyba mozna dobry pomysł zjem takie jutro na snaidanie :) zbieram sie bo mam do tego weta jechac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 a diet to mialam chyba z 10 ale zawsze nadwaga najwyzej 3-5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 będę czekać ;) i wpisywać jak coś będzie ciekawego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margoska123 0 Napisano Listopad 27, 2012 okeyn ja tez bede wpisywac jak cos znajde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 no właśnie ta "dieta" się nie wydaje byc dietą nie? gdyby tak już zostać, zmienić nawyki :) myślę że jakby nad tym popracować, to jest to realne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 ja już po obiadku czuję się syta zrobiłam jednak kurczaka z surówką, bo sobie przypomniałam że mi z wczoraj został i nie chciała potem wyrzucać ale może jeszcze zupkę zrobię, zjem na kolację, a może dzieci mi pomogą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 wstaję rano około 8, 9 wtedy śniadanko po godzinie herbatka po godzinie przekąska o 12 obiad a potem 4 godziny przerwy tak? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam ;) i po tej przerwie jakaś przekąska a potem już ok 18 kolacja aż do snu tylko woda (czy sok) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 tłuszcze są w neutralnej, więc np jajko na maśle i cebulce jest ok tak? albo ziemniaczki z cebulką smażoną na oleju? dobrze ja to myślę? ;) albo np. zupa zabielona śmietaną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę schudnąć ale jak? 0 Napisano Listopad 27, 2012 do chleba masełko (ilość bez przesady w jedna i w druga stronę), twarożek ze śmietaną, tłusty ser >60%, wędzone wędliny, ogórek pomidor, papryka, sałata i inne warzywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach