Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę schudnąć ale jak?

DIETA ROZDIELNA - kto się dołączy? :)

Polecane posty

ja nie dałam rady ustalić sobie 5 posiłków - plan dnia mam taki, że wychodza maksymalnie 4 i czasem przegryzę jakiś owoc jak mam smaka po południu śniadanie ok 9: - twaróg z rzodkiewką, szczypiorkiem, cebulą i odrobiną smietany lub - omlet z 2 jaj z pomidorem i innymi róznościami - zalezy co jest w lodówce, albo jajecznica czy jajko sadzone lub - 2 parówki z ogórkiem kiszonym lub - krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki lub -jakaś sałatka warzywna, albo grecka z jajkiem na twardo lub - kiełbaski z grila - można tez jakieś muesli z jogurtem, ale mi akurat na śniadanie nie podchodzi, więc nie jem wszystko to bez chleba, bo tego staram się w ogóle nie jeść, ale kanapka z pomidorem, ogórkiem, czy papryką też jest dozwolona; czasem pomiędzy śniadaniem a lunchem wypijam szklankę soku z pomidorów, do surówek przeważnie dodaję przyprawy i oliwę z oliwek oraz sok z cytryny, albo ocet winny, do sałatek trochę śmietany, czasem majonezu, parówki i kiełbaski z musztardą albo chrzanem lunch ok. 12-13 zupa warzywna - przewaznie nie gotuję na mięsie/ bigos vege/ jakiś kawałek mięsa, sera albo kiełbasy z grila z surówką/ sałatka warzywna obiad ok. 15-16 jakieś mięso lub ryba z grila, albo pieczone, nalesniki ze szpinakiem, czasem robie tortille warzywne z fasolą - to chyba nie do końca dobre połączenie, ale cóż... jak jadłam o 15 to najczęsciej ok. 15 jakiś owoc sobie przegryzę kolacja 19-20: - muesli z jogurtem - sałatka warzywna - surówka - talerz serowy: jakieś śmierdziuchy z winogronami i orzechami ok. 21 wypijam kefir z otrębami dwa dni w tyg. są płynne - tylko zupa warzywna i kefir jeden wieczór uczta:) 5 dni godzina na rowerku, trochę gorzej z brzuszkami mi idzie - muszę się zmobilizować:)

No ja właśnie też mam zbyt krótki dzień - wychodzi 4 posiłki. Dopiero w to wchodzę, więc na razie jem bardzo proste rzeczy. Np śniadanie bułeczka z ogórkiem plus troszkę masła Przekąska jabłko Obiad jajecznica ze szczypiorkiem A na kolację jeszcze nie wiem co zjem ;) Dosyć ubogo, ale ja tak jadłam zawsze. O której chodzisz spać? Ja o 18 ostatni posiłek i potem nic a nic (przynajmiej przez dwa dni tak było hehe) a kładę się ok 22, czasem wcześniej.

witam przyłaczysz sie do nas ? ,jestem juz pada deszcz wiec pies nie chcial wyjsc nawet z domu nastawilam obiad mozna jogurt z musli? ja bardzo lubie z tym jogurtem - ale jogurt sa bananowe i truskawkowe w duzych butelkach , takie nieraz jadłam snaidanie i tylko z tym jogurtem pychotka serio wiec snaidania beda przewaznie takie u mnie co 2 dzien

chodzę spać ok. północy, czasem później, dlatego nie wyrabiam z ostatnim posiłkiem przed 18, zresztą w tym czasie szykuję dzieciom kolację, więc wcześniej nie moge zjeść, bo mi się dobierają do talerza, a później.. to właśnie wychodzi 19 jak położę młodsze spać; a ile miałam do zrzucenia to napiszę jak zrzucę:)

tak ale na stronie idy pisał ktos ze nie mozna tak samo ze nie mozna twarozku z chlebem a ja mam w ksiazce ze mozna

margośka - jak musisz twaróg z chlebem to jedz - jak nie będzie efektów to odstaw jak dla mnie twaróg to grupa białkowa a chleb węglowodanowa i ja tego nie łączę

jestem ponownie na chwilę :P) ex-D.Bill to nie jest tak ze musze po prostu lubie zjesc wase czasem z almette nieduzo serka albo wase z pasztetem sojowym ktory uwielbiam a chleb i soja nie bardzo tak jak dawniej pytałam na topiku o diecie rozdzielnej i tak mi odpoweidziano

myslisz ze chleb sojowy moze byc ? soja to białko a pewnie jest maki a to wegle chyba ze maka sojowa ale w sklepie sa mieszane raczej chyba by trzeba piec

nie wiem, ale na dłuższą metę nieprzegryzanie czegoś chlebem chyba mnie będzie męczyć... Muszę jeszcze poczytać, a gdyby był prosty w miarę przepis, to jestem w stanie piec ;) Mi taki chleb wystarczy na kilka dni.

z samej maki sojowej raczej nie wyjdzie bo nie wyrosnie chyba az tak jak na chleb przystało ale nie wiem

chyba moga drozdze byc ale ta maka sojowa mam w domu ja i watpie zeby z samej wyszedl wszedzie sa mieszanki mak

czesc ja melduje sie teraz dopiero moje menu- sałatka owocowa owsianka na wodzie z miodem i jabłkiem tartym zupa jarzynowa na wkaldce z piersi kurczaka duzy jogurt naturalny zapiekanka z pieczarkami , i papryka ogorek małosolny wypiłam duz wody i kawe capuccina

Ja dzisiaj zabiegana, więc rano tylko bułka, w międzyczasie 2 śliwki, a obiad dopiero o drugiej - ryba z folii ;) Kupiłam sobie to http://www.lara.pl/product.php/1,447/5438/Termoaktywne-serum-rozgrzewajace.html :D Ty zamierzasz używać jakichś wspomagaczy? Boję się strasznie o to że moja skóra będzie obwisła :O

przeciez nie ammy po 10 czy wiecej kilo , bedzie dobrze moja nie je st obwisła a widze ze w pasie jakby mniej

ja mam już teraz trochę jakby nadmiar skóry :O jednak wolę coś nad nią popracować, nić potem płakać że obwisła ;) ale jak Ty nie masz tego problemu to luz :) już też miałam łądny brzuszek tylko druga ciąża mnie pogrążyła

ja mam taka oponke ale mi nie zwisa nic i konczy mi sie krem i nie wiem czy nie zmienie na inny bede w sobote moze w rosmanie to jakis zakupie a jak nie to w drogerii