Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Opiszę Wam dwóch chłopaków a Wy mi powiedzcie, który ładniejszy :)

Polecane posty

1. Bardzo ciemne brązowe włosy, gęste i dośc długie, takie na kilka cm, ale takie do góry, nie do dołu,troche krecone skóra bardzo jasna, byc moze doleczek w brodzie, lekki zarost, ale bez futra na dłoniach, dlonie sredniozadbane, styl obuwniczy: trampki wzrost okolo 180cm(178 ?) jasna skora, wielkie jasne osy, szerokie nozdrza, nosek maly zgrabny, usta male Podobny do sławnej osoby: Tak, do Wampira Edwarda ze Zmierzchu 2. Wlosy ciemny blond, albo blond,proste krotkie ale nie za krotkie, oczy zielone, skora jasna, zero zarostu, dłonie bardzo zadbane, ladne palce, obuwie jak sportowe jak skejtowskie jakies, wzrost tak mniej wiecej 180cm ale lekko wyzszy niz nr.1 usta szerokie ale wąskie,ma ladniejsze zeby niz nr1, nos normalny Podobny do sławnej osoby: Tak, do Marcina Ruchacza z M jak miłość Obaj są piękni, ale którego Wy uważacie za piękniejszego?

Gość Nie jadlem od 2 dni
Znajdz sobie lepiej jakiegos faceta z kafeterii :)

szczypiory :D oni wcale nie są chudzi, pierwszy to ma nawet mały brzuszek a drugi jest mega zbudowany,mojej koleżance ślinka pociekła jak go zobaczyła 😠 172 cm i 70 kg to troche duzo moj ex mial 174 i wage 60 kg..wygladal normalnie, nie za chudy nie za gruby poza tym ja też jestem chuda, wiec wole chudych :) Faceta z kafeterii?! :O :(

ten brazylia ładny ale takich typow znam na peczki (bruneci, o ciemnej karnacji, nawet przystojnych żydów znam wielu :) ) ale jakoś słowiańska uroda to jest coś co kręci mnie najbardziej, delikatne rysy, jasna skóra, rumieńce o a ten calkiem niezly http://podroze.gazeta.pl/podroze/56,114158,10810695,Norwegia,,5.html ale juz troche mi sie odwidziali blondyni i albinosi chociaż wole takich niż południowych :)

Gość Nie jadlem od 2 dni
A co jest nie tak z facetami z kafeterii??

jakis dziwny ten ranking...sami ciapaci prawie,Polacy na 15 miejscu :( Australijczycy na szarym koncu, a oni są mega ładni i symetryczni :)

Nie chcę wyjść na ordynarnego chama, ale weź dziewucho znajdź se chłopa co Cię dobrze wymłóci albo potrzyma za rękę, bo dywagujesz o każdym detalu wyglądu chłopów których imienia nie znasz :classic_cool:

napisałabym, że jeden, ale brzuch go dyskwalifikuje. :O drugi ma minus za brak zarostu i jest wyższy. choć i tak nie za wysoki. podsumowując: pan numer 2. :classic_cool: 🖐️

będziesz mi teraz siał pociski, bo nie gustuję w puszystych :classic_cool: znam ich imiona i oni znają moje nawet (niezle co ?:D) zresztą ja bardzo lubię moje dywagacje :) nikt nie zmusza Cię do ich czytania :) pomarańczowy - bo tutaj nie ma facetów ;( może poza Chłopakiem21lat...

kłółik - pan nr2 narazie prowadzi w rankingach :classic_cool: więc dobry wybór, a ten pierwszy ma minimalny brzuszek :) jeśli chodzi o wagę - jestem zodiakalną wagą :classic_cool: więc widzę takie rzeczy :D a tak poważnie to faceta nr.2 zapytałam o wagę...ale na 3 randce :D

Gość Henri Lie
weż pana numer 2

Gość Pan numer 2
Za zielone oczy które są bardzo rzadkie i piękne