Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szafirekszafirek

Co zaśpiewać na ślubie ku pamięci zmarłej mamy?

Polecane posty

Gość wyjątek
Już Ci tłumaczę, Z tego co piszesz masz jakieś zaburzenia, Pewnie wynikają to z wychowywania w dysfunkcyjnej rodzinie, Myli Ci się slub z pogrzebem, ojciec nie zachowując okresu żałoby znajduje sobie kochankę po 2 tyg. Ty zamiast cieszyć się ślubem rozmyslasz nad uczczeniem pamięci swojej matki. Jak zamierzasz żyć z takim mętlikiem w głowie? I co przyszły mąż na to?

masz rację milka, dobrze by było gdyby się ułożyło jemu tak jak mnie. szczerze mówiąc nie wiem jak wygląda jego życie, bo nie mam z nim kontaktu. Ciężko było mi zrozumieć jego zachowanie, teraz jest już lepiej. Może przyjdzie dzień kiedy się odezwie do mnie

Gość oddaj fartucha
pomysł z kwiatami na grób jest o niebo lepszy niż to śpiewanie a do tego jak masz głos może jak mandaryna to wiesz jaką goście polewkę z ciebie będa mieli

co racja to racja, nie umiem się cieszyć z życia. Mój narzeczony zna mnie długo, znał moją mamę, rozumie że nie umiem się odnaleźć. Raz jest lepiej a raz gorzej, czegoś mi brakuje zawsze. On jest dla mnie wszystkim, nie mam nikogo poza nim. Staram się żyć normalnie ale wspomnienia wracaja

Przyjdzie zobaczysz, mój był tak zagubiony po smierci matki, że podstawowych rzeczy nie potrafił zrobić do tego topił smutki w alkoholu ale rozumiałam go ja miałam wtedy narzeczonego, mój brat żonę a on został sam, dziś mam męża i dziecko nie wyobrażam sobie gdybym teraz miała stracic męża może dlatego lepiej go rozumiem. Bądź dorosła nie oceniaj, staraj się zrozumieć a jeśli faktycznie odwróci się od ciebie-odpuść kiedyś zmądrzeje. Ja czekałam jakieś 3 lata na to by mój ojciec zmądrzał, zrobił to dopiero jak się rozeszli i co teraz mi go żal idą święta które spędzi sam.

Gość ggsdgsgs
śłub powinien byc radosnym świętem wspominanie zmarłych na nim jest niezręczne zwłaszcza dla gości, pójście w dniu ślubu na grób i żlożenie kwiatów, albo po ślubie jest jak najbardziej ok, ja nie chiałabym żeby moja córka na swoim ślubie urzadziła mi mikrostypę...

Wiec co się dziwisz? ja też w 1,5 roku po śmierci mojej mamy brałam ślub bolało pamiętałam ale to był mój dzień i mojego mężą. Pamietaj, że twój narzeczony na pewno chce aby ten dzień był wyjątkowy nie przyćmij tego swoja żałobą. Swoja drogą mój mąż twierdził, że załobę nosi się w sercu a nie na pokaz i tu zawsze się z nim zgadzałam. Mama twoja chorowała? Czy to była nagła śmierć? Bo ja swojej nawet nie zdąrzyłam w szpitalu odwiedzić, nikt sie nie spodziewał, że umrze tym większy ból był.

Gość ewa.s
ktoś ci zapodał tu list do matki Villas - piękna piosenka, ale nie dałabyś rady jej zaśpiewać... Ja nie mogę p[o 10 latach, po paru taktach łamie mi się głos... Odpuść to sobie. Niech wesele będzie weselem dla was i dla gości. Po prostu pojedźcie razem na cmentarz - tak będzie lepiej.

Czyli też bardzo nagle współczuję. Ale zyć trzeba dalej zakładasz swoją rodzine i skup sie na mężu, ból po jakimś czasie sie zmniejszy. Moja nie żyje od niecałych 4 lat teraz ja mam malutką córeczke i czasami odczuwam brak mojej mamy, fajnie by było gdyby wpadła w ciągu dnia itp. Teściowa bardzo rzadko wpada, mąż w pracy cóz życie. potoczyło się jak sie potoczyło teraz musisz się wziąśc w kupę i znieść to po męsku bo jeśli nie ogarniesz sie z bólem to i w życiu będzie Ci trudniej.

Cieszę się, że podjełaś taką decyzję:) Powiem Ci tak bąź szczęśliwa dla mamy na pewno by tego chciała:)

Gość zegda
żałosne, pompatyczne i wielka żenada dla gości skąd taki chory pomysł? jak ze snu szaleńca

Gość slychaj endriiu
okropne te wszystkie piosenki straszne!!!!!!!!!!!!!!!! ja dam co propzycje ZNAJDZ SOBIE NIEWIDZIALNA DLAON. NATALI KUKULSKIEJ JEST TO PIOSENKA KTORA PASUJE NA TA OKOLICZNOSC, JEST PIEKNA I Z KLASA

Gość slychaj endriiu
A NIE JAKIES PRZYSPIWEKI, WIEJSCKIE

Gość domino z terssa
piekna piosenka pasuje:) tylko nie spiewaj jej Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość vgt67bo nie maja b
sliczna