Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronikabryka24

Dlaczego kobieta wychowująca samotnie dziecko jest gorsza?

Polecane posty

Aaaa no to fasola sadzimy w okresie wiosennym, w temperaturze ok 20 stopni, najlepiej w maju, często podlewać i dbać.

Gość do autorki...
a ile lat miałaś jak zaszłaś wciążę? A kto Ci tego męzusia wynalazł? Jak sobie pościelisz, tak się wyspisz, a Ty widocznie przerżnęłaś się w toalecie publicznej.

Półko - Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci. :classic_cool: Polecam. Wszystkie dzieci tych kobiet już w niemowlęctwie recytowały Brodskiego, Miłosza i Keatsa (ze zrozumieniem). :classic_cool: Same dbały o swoja higienę i nawet w sytuacji kryzysowej z perlistym uśmiechem na twarzy przyjeżdżały po rodziców, którzy przeholowali z alkoholem, po czym kładły ich spać, a nad ranem podsuwały 1,5 wody mineralnej. :classic_cool:

Webster ---> utrudniony jesli bedzie szukać nadętego lovelasa z dyskotek :classic_cool: wartosciowy facet na takie duperele nawet nie bedzie zwracał uwagi...kwestia ustawienia priorytetów:D

Nie wiecie jak to jest gdy facet cię uderzy. Na drugi dzień przytula, przeprasza i obiecuje, że się zmieni. Kobieta mu wierzy i ma nadzieję że będzie dobrze. Zaczął mnie bić po urodzeniu małej.

vera :D:D:D niesamowicie trafna recenzja:D:D:D

weronikabryka24 Nie wiecie jak to jest gdy facet cię uderzy. Na drugi dzień przytula, przeprasza i obiecuje, że się zmieni. Kobieta mu wierzy i ma nadzieję że będzie dobrze. Zaczął mnie bić po urodzeniu małej. x wiesz? skoro na to zezwalasz i dajesz sie wplatac w te kłamstwa to czyja jest wina?:classic_cool: nie oceniam Ciebie ale wiem że taka kobieta na równi mocno jest niedojrzała jak ten doopek ;)

Potwierdzasz moje słowa - jesteś głupia. :) Ja dostałam w mordę :classic_cool:, nie było fajnie. Co prawda od złego człowieka, który bił swoje psa, ale dostałam, więc nie mów mi, ze nie wiem jak to jest. :classic_cool:

Gość cirrusik
Nie wiem dlaczego Pani Vera ma pretensje. Może w życiu jej nie wyszło a może zazdrości nam samotnym matkom tego, że sobie w życiu radzimy a może jest tak zgorzkniała i nie ma sie na kim wyżyć, to nas wyzywa. Pewnie to ona sama się po kątach puszcza z każdym i wszędzie.

Gość ArmagedoNN
raz - to przypadek dwa razy - zadziwiajacy zbieg okolicznosci trzy razy - akt wroga tak więc uratowałaś dziecku normalne dzieciństwo i tego sie trzymaj :classic_cool:

Gość a gdzie to trzeba szukać żeby
znaleźć takiego faceta co to w mordę leje? Patologię ciągnie zawsze do patologii i z tego szybko rodzą się dzieci. Nie wiem czemu się autorko dziwisz. To zrozumiałe dlaczego inni tak o Tobie myślą. A jak mają myśleć? Sama sobie jesteś winna, że nie myślałaś, a teraz pretensje do całego świata, że żaden gach cię nie chce.

a gdzie to trzeba szukać żeby znaleźć takiego faceta co to w mordę leje? Patologię ciągnie zawsze do patologii i z tego szybko rodzą się dzieci. Nie wiem czemu się autorko dziwisz. To zrozumiałe dlaczego inni tak o Tobie myślą. A jak mają myśleć? Sama sobie jesteś winna, że nie myślałaś, a teraz pretensje do całego świata, że żaden gach cię nie chce. x chyba nie masz pojecia kim jest "inteligentny skurwiel w białych rękawiczkach" czesto ma nawet wysoką pozycje w społeczenstwie:P i oby Ci nie dane było skosztowac:P

Gość ghngfg
wera uszatek jesteś takim matołem i imbecylem że głowa boli, totalne zero, zgroza - gdzieś ty się chowała w stajni z bydłem

cirrusik - jak ty mnie dobrze znasz. :classic_cool: 120% prawdy. Tak, zazdroszczę samotnym matkom. Bycie samotna matką to największe dobrodziejstwo, którego może zaznać kobieta, tylko niektórym (tym głupim, wiadomo )nie było dane, tkwią latami u boku mężczyzn, wspólnie wychowując dzieci, w szczęściu, zdrowiu, miłości. Te to przegrały życie. :D Chrrr tfu. :)

zona_swojego_meza sie wychowalem na slasku w miescie , ja wiem ze na wsiach to rodzenie dzieci jest sportem narodowym ale wyluzuj :D

My matki możemy bydz dumne z tego, że jesteśmy silne i dajemy sobie same radę. Nasze dzieci mają się lepiej niż nie jedno dziecko wychowywane w pełnej rodzinie. Otrzymują od nas o wiele więcej miłości i ciepła.

Vera a który temat polecają na ciazy? A ja sie zgadzam z większością bycie z facetem który bije jest czysta głupota i trzeba odejść a ńie tkwić bo przeprosił i przytulił :O

Gość 67iy67oy7ol
Pewnie dalej z nim była bo przystojniak a taki pewnie może sobie na więcej pozwolić.

Gość tata_z_dziećmi
Nie zapominajcie że są też ojcowie wychowujący samotnie dziecko/dzieci i też nie jest ich tak mało. Moja żona wyjechała za granicę tylko na 3 miesiące do pracy sezonowej i tam kogoś poznała i nie ma zamiaru wracać.Suka dzwoni tylko do dzieci a ze mną nie chce rozmawiać. Brata kolega jest wdowcem,żona zmarła w wieku 31 lat i został z dzieckiem 5 i 3 letnim.Co on ma powiedzieć ?!

Webster jest dobry. Morze? Ocean? Piasek, plamy, słońce, goła klata, adidasy i skarpetki prawie do połowy łydek. :D O stopkach w wielkim świecie nie słyszano? :D

zona_swojego_meza nie raczej sie nie dorzuce do tego balaganu zdecydowanie wole kobiety przed ciaza :D

Gość ghngfg
vera może coś zaśpiewasz baranie wiesz Majkel te sprawy może coś Lady Pank, się marnujesz takie beztalencie

Gość cirrusik
Vera naprawdę uważasz że przegrałam swoje życie??? hahaha no to byś sie mocno zdziwiła

Gość radwan
Jesteście normalnie skarbnicą mądrości. Jakie to kurwa proste? - uderzył Cię, odejdź, zostaw go. Są różne sytuacje - a jak nie masz domu, to dokąd kurwa pójść? Jak mieszkasz w małej miejscowości, to jak nie żyć w strachu, że się spotka psychola na ulicy? Jak uregulować jego kontakty z dzieckiem? Nie trzeba być też wystarczająco mądrym, żeby wiedzieć, że miłość nawet gdy jest tylko iluzją przesłania racjonalne myślenie i sprawia, że jesteśmy bardziej skłonni do wybaczania czy tłumaczenia. Ale zgorzkniali debile, dla których uczucie to wspólne oglądanie M jak miłość przy kanapkach z pasztetem mają prostą receptę na wszystko

Mogłabym zaśpiewać. A co chcesz? Tylko wybierz coś na poziomie, nie słucham Zetki, RMFu, umpa umpa hitów z dyskoteki dla ludzi z brudnymi uszami. :classic_cool:

Gość cirrusik
Do taty z dzieckiem: olej babe skup sie na sobie i dziecku a bedziesz szczęsliwy 3mam kciuki ;)