Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kreacji na świeta

Czy wypada założyć czarne pończochy do białej sukienki?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmm*
nie lepiej zaloz biale do czarnej

Białe odpadają, nie załoze bialych rajstop nigdy bo się głupio bym czuła. Rajstopy musza być czarne, ale nie wiem co z sukienką?

Gość Nie wymyślam pseudonimu
No to zamów biała sukienkę. A jak czarną to zwykle naturalne rajstopy

Gość załóż czarne ale
takie z 20den nie grubsze

Gość cieliste załóż
i po problemie

Gość czy to moze...?
czy to moze forum MODA?

Nie moda, ale na modzie rzadko kto się pojawia a ja chcę zamówić ta sukienkę i wybrać kolor. A ze jestem mamą i na tym forum bywam wiem ze tu ruch i mamy na modzie się znają.

Gość no nie wiem.......
troche kurewsko wyglada ta sukienka jak na swieta, kompletny brak elegancji. Chyba, ze ktos tu robi darmowa reklame....

kurewsko? właśnie według mnie elegancko. Tylko ja jestem niska więc ją będę miała lekko przed kolano a nie do uda jak ta pani. Widziałam tą sukienkę na znajomej i wygląda bardzo ładnie. Nie wiem co dla Ciebie oznacza elegancja w takim razie, zresztą nie pytałam o opinie o niej bo się zdecydowałam tylko o to czy będzie pasowała do czarnych rajstop.

Gość a czemu słodycze nie
Zdecydowanie czarna sukienka, czarne pantofle i naturalne rajstopy. Czarne rajstopy odpadają. Czarna sukienka jest zawsze elegancka, a biała, no cóż ... tym bardziej w grudniu śmiesznie by to wyglądało. Przynajmniej moim zdaniem.

Do bialej sukienki naturalne rajstopy zwlaszcza dla takiego modelu jaki pokazalas. Czarne do kolorowej np czerwonej chociaz moim zdaniem ta sukienka jest na tyle krzykliwa(w sensie bardzo koronkowa i faktycznie malo elegancka ale o gustach sie nie dyskutuje) ze nie powinnas w ogole dobierac do niej kolorowych tajstop, tylko cieliste

Gość adelaida
kolor -to ktory Ty wolisz-czarny to czarny i bialy to bialy-i dlaczego nie bialy na swieta ;-)Natomiast czarne ponczochy to nie!Naturalny kolor...

Gość elaelżbieta
Czarne rajstopy do białej sukienki mogą dobrze wyglądać, ale wydaje mi się, że akurat do tej sukienki, którą chcesz kupić nie za bardzo. Gdyby była z grubego materiału, "ciężka" to czarne rajstopy byłyby ok, ale ona jest taka delikatna, więc raczej naturalne, cieliste.

Gość bo własnie ogladałam biale
sukienki i czarne rajstopy na celebrytkach i wyglądało fajnie http://www.stylistka.pl/ktora-lepiej-ginnifer-czy-kim/ Zakładają czarne nie tylko do ciążkich ale też do delikatnych sukienek. Boje się ze jak się zrobie cała na czarno to będę wyglądać beznadziejnie, ciemno i ponuro. Musze mieć czarne rajstopy bo mam mały problem z nogami i musze czarne kryjące rajstopy lub ponczochy i koniec.

No to kup czarną sukienkę albo inna białą. Nie taką. Do takiej tylko naturalne pończochy. Ta biała z czarnymi pończochami będzie wg mnie wyglądać tandetnie...

a ta jest tez chyba koronkowa a rajstopy kryjące http://idolo.pl/styl-gwiazd/styl,gwiazdy,emily,blunt,tepy,styl,,a,4250.html

A nie mozesz kupić kryjących rajstop w kolorze naturalnym? Moja mama ma okropne żylaki i w tych kryjących nie widać tego. Tylko nie wiem czy pończochy takie są- podejrzewam, ze tak.

kryjace brązowe rajstopy kojarzą mi się ze starą babą i według mnie wyglądają fatalnie. Jak cieliste to cienkie a kryjące czarne, ewentualnie szare dla odważnych kolorowe, ale nie dla mnie.

No to po co pytasz skoro wiesz, że założysz i tak czarne do białej kiecki? Dla mnie czarne rajstopy do tej sukienki będą wyglądały tandetnie, ale to Twój wybór w co się ubierzesz.

Pytałam kilka godzin temu, teraz już zamówiłam i problem z głowy. Moim zdaniem będzie ok. Przyjdzie przesyłka to zmierzę, a jak będzie źle to strace te kilka zł i wymienie na czarną trudno.

Gość adelaida
patrze na Emily Blunt i wcale nie jest to dobre polaczenie tych czarnych rajstop z biala sukienka-mimo,ze ta jej sukienka jest bardziej stylowa... Ale jesli masz swoja wizje to ok. :-)

Gość adelaida
i dopiero teraz przeczytalam,co pod tym zdjeciem napisane ;-) W wersji bardziej codziennej aktorkę mogliśmy zobaczyć ostatnio w białej młodzieżowej tunice z czarnymi rajstopami - dość trywialne, niekoniecznie schlebiające połączenie.