Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżelika1963

Mam 50 lat i ciało którego zazdroszczą mi 20-stolatki, a to dzięki temu

Polecane posty

słaba prowokacja ja mam lat 26 i widzę, że skóra i ciało zaczynają mi się już lekko zmieniać biegam od 4 klasy szkoły podstawowej, odżywiam się zdrowo, więc to nie tryb życia, a po prostu czas nie cofnę, ani Ty nie cofniesz kijem Wisły znam bardzo dużo ładnych zadbanych 30,35latek, ale żadna nie wygląda jak 20stka tym bardziej 50tka nie będzie tak wyglądać, nawet jeśli będzie wyglądać super, jak na swój wiek to i tak będzie "jak na swój wiek"

smutne, ze teraz jestes sama, a swieta ida! nic ci fota w tym nie pomoze, chyba ze sa z nia do kolacji siadasz, jak na 50 latke, rozum 15latki, a moze 15latka pisze jako 50cio latka

Gość 4647484950
Do niedowiarkow, kobieta, ktora ma ciagla motywacje do dbania o siebie, nie spedza wolnego czasu wylacznie w kuchni, przed Tv, z ksiazka, czy z szydelkiem, moze jako 50 latka wygladac wlasnie tak, jak autorka. Urodzenie dzieci nie ma tu nic do rzeczy.

ale autorka sugeruje sie tym, ze temu ma taka figure bo nie rodziła, choc znam przypadki po 3ce dzieci z taka figura. moim skromnym zdaniem pisze ten post ktos w wieku 15-17lat i tyle

dbanie o siebie to jedno, a natura to drugie ze mną pracowała nie tylko bardzo zgrabna, ale i też bardzo ładna babeczka w wieku 42 lat śliczna dziewczęca buźka, ale wystarczyło, że latem wpadła po coś do biura w sukience z cienkimi ramiączkami, by zauważyć, że jej wygląd 30latki to wygląd w ubraniu, a nie bez niego bardziej wiotka skóra, inne ramiona etc. nie uwierzę w żadną starą, ale jędrną młodzieńczo wyglądającą piękność za to uwierzę w narcyzm i niedowidzenie jak ktoś chce może z siebie zrobić żylastą madonnę i wierzyć, że wygląda jak nastolatka skóra to nie wieczne tworzywo niepodatne na działanie czasu, ot co

Gość 4647484950
kamelia, troche generalizujesz- to, ze widzialam taka a nie inna 42 latke, nie zmienia faktu, ze b y w a j a kobitey dojrzale, ktore naprawde i bez ubrania prezentuja sie calkiem , calkiem..nieprzecietnie:-)

Gość 4647484950
dbanie o siebie, to nie tylko ruch, dotlenienie, odzywianie, ale i zycie bez stresu, papierosow , alkoholu, wysypianie sie

to był tylko przykład można super wyglądać, o ileś lat młodziej, wyglądać młodo jak na swój wiek, ale nie da się tak przeskoczyć pokolenia, chyba że 90latek wygląda na 70latka:) 50latka wyglądająca jak 20latka - takie cuda tylko w erze choćby nie wiem jakie super geny miała, jak o siebie dbała i ile zabiegów przeszła

Gość 4647484950
..nikt nie chce przeskakiwac pokolenia- autorka pokazala, ze ma cialo w lepszej formie niz niejedna duzo mlodsza kobieta.

Gość kot bez butów
DOSADNIE: Zdjęcie od doopy strony i nikt nie wie, czyje - tak to i ja mogę wyglądać jak miss polonia, jak wrzucę czyjeś zdjęcie. A z wiekiem najgorzej wygląda brzuch,a nie zad. Tym bardziej, jak się już przedstawia powód jako nierodzenie. Chciała baba udowodnić, że ciążę się w doopie nosi?

Gość 4647484950
zdjecie moze byc jedynie sprowokowaniem dyskusji i nie ma w tym nic zlego

Gość Smigła
i czym ty się chwalisz. tym ze nie miałaś dzieci. myślisz, ze do śmierci będziesz takie mia la.

Gość ereertrtyy
mylicie sie, jest taki murzyn co ma 60 lat a wygląda na 30, ale on cale zycie jadl same owoce, nie pamietam jak sie nazywa ale na necie mozna znaleźć na zagranicznych stronach o surowej diecie, ma cialo 30 latka

Gość acguinna
40 tka co sie nie opala jest szczupła zdrowo odzywia cwiczy joge moze miec lepsze ciao niz 20 letnia solara spasiona co żre slodycze i fastfudy