Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcę schudnąć ale jak?

Aby skóra nie obwisła po odchudzaniu - rady?

Polecane posty

Witam. jestem od kilku dnia na diecie rozdzielnej. Mam tzw oponkę. Boję się zwisającej skóry (której już teraz jest nadmiar po ciązach). Kupiłam sobie to http://www.lara.pl/product.php/1,447/5438/Termoaktywne-serum-rozgrzewajace.html stosowałyście? Proszę o opinie, takie prawdziwe :) I jeszcze chciałabym zacząć ćwiczyć ale nie bardzo wiem co. Pomożecie? :)

Ja kiedyś robiłam ocet jabłkowy, zupełnie inny smak wychodził niż kupny, jak kupiłam kiedyś butelkę, to nie mogłam tego pić. Teraz całą jesień się zbieram, żeby zrobić i nie mogę się zebrać:)

Gość Aarionaa
Ocet jabłkowy kosztuje grosze i starcza na bardzo długo, szkoda się babrać w robienie samemu :) Co ja polecam? Kremy z eveline, są dość fajne, mają ciekawe składy. Podobno elancyl też się dobrze spisuje, ale jest drogi, tak samo jak te z vichy. Ćwiczenia - każde pomogą, nawet spacery czy jazda na rowerze. Polecam też kupić sobie oliwkę jakąś tanią i wieczorem robić masaż oponki :D

Gość mrrrrrr3241
na oponkę dobre jest hula-hop takie z wypustkami, używam i oponka znika w oczach:)

A na oponkę pomaga masaż ostrą gąbką posypaną solą morską, a potem wklepanie balsamu.

Gość allataka
ten z rossmana jest 100 % naturalny

Gość Aarionaa
Nie koniecznie solą morską, może być cukier brązowy, albo ogólnie coś z granulkami. Nawet zwykły peeling gruboziarnisty :D Gąbka - zgadzam się, ta jest fajna i ostra: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27372 Jeszcze słyszałam o mieszance cynamonu i kawy fusiastej, dodać czegośtam jeszcze i tym się wysmarować a później zawinąć w folię. Nie polecam! Szkoda zachodu, szczypie, łazienka cała brudna (z fusów), ja cała brudna, ciuchy też bo wypływa spod folii.

Ja robiłam kiedyś takie peelingi kawowe, przestałam, jak zapchałam fusami odpływ w wannie. A gąbkę posypuję solą do kąpieli.

Ja robię peeling kawowy ale na twarz i jest super. Fakt, że jakbym chciała się cała wysmarować, to bym potem nie wysprzątała chyba przez całą noc ;) Nie słyszałam o hulahop z wypustkami, musze zobaczyć, co to takiego ale brzmi fajnie ;) A jeszcze czytałam na wątku dziewczyn z dietą na płaski brzuch, że dobry jest taki "napój" z mięty świeżej, dodatkiem imbiru i coś tam jeszcze. Skoro one piją na płaski brzuch to ja mogłabym może do mojej diety to włączyć? Jak myślicie? Co lepsze? To z miętą, czy ocet? Z eveline właśnie sobie dzisiaj kupiłam, fajnie rozgrzewa :D

Ja mam takie:) O mięcie nie słyszałam, imbir piłam kiedyś z wodą, tylko nie pamiętam proporcji, muszę poszukać.

Margoska, nauczysz się, ja tez tak mówiłam, a teraz kręcę. To kółko z linku polecam, na takim szybciej nauczyłam się kręcić.

jestem , no ja probowalam nieraz a potem wyrzucilam ale to bylo dawno temu jeszcze nie bylo takiego z wypustkami

Gość tezmamusia
Ja po ciąży schudlam już 26 kg w ciągu roku. Planuje jeszcze 4. Zero zwisajacej skóry. Polecam masaż pod prysznicem. Kup rękawice do masażu( w rossmanie jakieś 4 zł za szt.) ja masuje całe ciało kilka minut podczas każdej kąpieli. Postaraj się robić na koniec kąpieli zimny prysznic. Dla twardzieli ale można się przyzwyczaić. Potem koniecznie jakieś balsamy do ciała. Jakie to już nie ma wielkiego znaczenia. Ja kupowała vichy, elancyl, koncentraty na rozstepy, preparaty drenujace i antycelulitowe. Wydawałam krocie ale okazuje się że więcej daje systematyczny masaż niż te mazidla. Teraz kupuje zwykle balsamy odżywcze np. Lipikar z la rocha. No i ćwiczenia codziennie minimum 20 min. Wiem może mało ale dla mnie 20- 30 min ćwiczeń + codziennie minimum godzina spaceru z mała wystarczy. Po odchudzaniu pójdę sobie jeszcze na jakąś serie zabiegów na ciało np mezoterapie. Plane jeszcze zluszczanie rozstepow atodermem. ciao juz wetlands Daniel a bedside jeszcze lepiej ;)

Gość tezmamusia
Przepraszam za koniec wpisu. Włączył mi się słownik obcojęzyczny na tablecie a że nie patrzę jak pisze to czasem wysyłam takie kwiatki...

ja jeszcze czytałam o podszczypywaniu, też stosuję :) masaż nieregularnie ale robię :) używam balsamu z eveline tego rozgrzewającego do tego cwiczę - a6w, hula hop i trochę aerobik sama w domu dzięki za rady

Gość gość
stosuj suplement premium collagen 5000 to najlepszy kolagen który właśnie bierze odpowiedzialność za włosy, skórę i paznokcie