Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekspres do kawy

nie ma już miejsc w szkole co teraz

Polecane posty

Gość ekspres do kawy

Nie chodziłem od września byłem tydz temu w szkole pytać o miejsca i nie ma ! Co teraz mam szesnaście lat

Gość deerreoriererere
cos prywartnie?

Gość ekspres do kawy
Proszę nie pytajcie czemu nie chodziłem - powiedzcie co robić :/ czy samobójstwo to jedyne rozwiązanie? Przegrałem

Gość ekspres do kawy
Eh ja chce publicznie z innymi ludźmi.. :/

Gość sdfgfdsasdfdes
idź do liceum dla dorosłych, przyłóż się do maturki z bio i chemii

Gość ekspres do kawy
Jak zwykle oleją człowieka :D idźcie idźcie, oglądać mikro fiuta prawika 🖐️

Gość ekspres do kawy
Dla dorosłych :O ja chce do normalnej szkoły z ludźmi w moim wieku wszystko przez jebana chorobę mogłem zdechnac

Gość ekspres do kawy
A nie można się cofnąć do gimnazjum czy coś? Przecież tam mnie muszą wziąć..

Gość sdfgfdsasdfdes
kurwa nie użalaj sie nad sobą co za dziecko z ciebie jak pójdziesz do takiej szkoły to ukończysz ją w wieku 18 lat, przynajmniej na studiach nie bedziesz odstawał nie wkurwiaj mnie i nie wybrzydzaj bo ci dobrze radze a wiem swoje, uwierz mi chciałabym zeby mną tak ktos pokierował jak byłam w twoim wieku

Gość ekspres do kawy
Kurwa mam czekać do września i siedzieć w domu na dupie. Rozjebie kogoś i się od razu miejsce zwolni :O

Gość sdfgfdsasdfdes
idź ciołku do cosinusa czy innej szkoły i weź się za naukę a nie głupoty piszesz w ogóle smark w twoim wieku powinien już od 1,5 h spać

Gość ekspres do kawy
Sama se idź do cosinusa :O zero konstruktywnych rad pojebane forum z pojebanymi ludźmi żebyście wszyscy na raka pozdychali

Gość musi gdzies byc miejsce
jak nie masz 18 lat to masz nadal obowiazek szkolny jakas szkola dzienna musi cie przyjac. Cosinus by cie nie wzial, bo to szkola dla doroslych, ani zadna inna zaoczna. Musisz uderzyc do kazdego lo w miescie do dyrekcji i szukac gdzies miejsce na pewno bedzie. Masz obowiazek szkolny i nie moze byc tak ze nie nalezysz do zadnej szkoly.

Gość ekspres do kawy
jestem kretyneeeeeeeeeeeeemm !!!! i skonczonym debilem nie zrobie szkoly :(

Gość Cosinus by cie nie wzial
żadna szkoła nie weźmie takiego obszczymurka co to najpierw sam sprawę spierdolił a teraz ma pretensje do całego świata :D i choćbyś pół szkoły rozpierdolił, ręczę, że miejsca dla ciebie i tak nie będzie :D miłego zdychania z nudów :D

Gość ekspres do kawy
co ja bede qrwa robil ??????? skoncze jako zamiatacz ulic a ja chce byc prezesem w wielkiej korporacji

ale to co po gimnazjum nie skladales nigdzie papaierow? czy zlozyles, przyjeli cie, a przed niechodzenie wywalili? w Twoim miescie na pewno znajdzie sie szkola z miejscem, ale mozliwe, ze po prostu nie zdasz, bo obecne polrocze sie konczy i nie wiem jakbys go nadrobil, brak ocen, obecnosci. Nie bedzie podstaw do zaliczenia ci semestru. Ale nie moze byc tak ze uczen siedzi w domu bo w zadnej szkole nie ma dla niego miejsca. Jesli powaznie chorowales to na podstawie wyspisu ze szpitala/zaswiadczen lekarskich musi dac sie cos zdzialac. Tryeba sie nachodzic w kazdym lo w miescie byles? jesli nigdzie nikt cie nie chce to zglos sie z problemem to jakiejs wyzszej placowki oswiaty tam cie pokieruja co zrobic z tym fantem lub znajda ci gdzies miejsce.

Gość ekspres do kawy
czuje sie jak nalesnik :(

Gość Cosinus by cie nie wzial
W szpitalach są normalne lekcje i oceny, przepisywane później do dziennika klasowego. Jak ktoś ma rehabilitację w domu to do niego przychodzą nauczyciele i ma tzw indywidualny tok nauczania. A ten ciołek po prostu wagarował :D. Naważył piwa - niech pije, witamy w dorosłym świecie :D.

Gość ekspres do kawy
Ciekawe kretynko czy ty byś myślała o lekcjach ocenach gdyby ci amputowali nogę i leżała cały czerwiec i wakacje w szpitalu

nie masz nogi zatem jestes niepelnosprawny powinienes zostac przyjety do szkoly integracyjnej na podstawie orzeczenia. Nie wierze, ze ktos ci robi problemy. Ewidentnie masz problem zdrowotny, i kwalifikujesz sie do nauczania w szkole z oddzialami integracyjnymi. Rodzice w ogole interesuja sie obecna sytuacja? bo nie wierze, ze nikt nie moze ci pomoc i nigdzie nie mozesz zostac pprzyjety szczegolnie, ze przechodziles powazne problemy zdrowotne czego efektem byla amputacja, co zycia nie ulatwia. Z jakiego jestes miasta?

Gość hjkhgtj
"Naważył piwa" Na wadze aptecznej?