Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to dziwne....

facet "z wyższej półki...." nie wiem jak się zachować przy nim...

Polecane posty

Gość może to dziwne....

Jest bardzo przystojny, z klasą, inteligentny, zadbany, elegancki... ma sporo kasy, jeździ niezłym autem ale nie imponuje mi to gdyby ktoś tak pomyślał. On się mną interesuje ostatnio na imprezie u znajomych wychodziłam zapalić, on wyszedł za mną i zaczeliśmy rozmawiać, zapytał mnie o numer zapytałam dlaczego jeszcze go nie ma a on, że ma takie zasady że jeżeli sam nie zdąbedzie to nie będzie miał trudno, podałam mu numer, jesteśmy umówieni o 20, jestem gotowa i zastanawiam się jak to będzie,... stresuję się przy nim, zapo,inam języka w buzi, on jest dla mnie "facetem z wyższej półki"......

Gość tyjfjy
Na co jesteś gotowa? ;-)

Gość o amtkooooooooooooooooo
kobietop bądź sobą i tyle!!!

Gość może to dziwne....
nie rozumiem pytania.....

Gość może to dziwne....
jestem gotowa na spotkanie = ubrana, umalowana i uczesana :P:P:P

facet z wyzszej, polki bo jezdzi dobrym autem, prosze cie. Teraz auta kosztuja grosze, to samo jakies iphony czy markowe ciuchy, dziwne,ze tak to traktujesz. Za granica to sa rzeczy podstawowe, nie ma sie czym podniecac

Gość może to dziwne....
chyba sobie wypiję lampke wina :P:P

Gość tyjfjy
Aha... ;-)

Gość tyjfjy
Nie pij!

to i Ty traktuj siebie jak kobiete z pierwszej półki. Każdy z nas może być "pierwsza klasa" i nie koniecznie decydują tu pieniadze ale zachowanie. Kobieta powinna być tajemnicza, zmysłowa, sexowna, interesuj się tym co on mówi ale pokaż też mu , że nie tylko on może "CIĘ MIEĆ" uśmiechnij się do jakiegoś innego chłopaka "nie zbyt czesto" niech to bedzie jeden delikatny uśmiech ! i co najważniejsze nie dzwoń pierwsza po spotkaniu ... a i zapomniałam o tym co niestety robią teraz wsółczesne kobiety na pierwszej randce NIE IDŹ Z NIM DO ŁÓŻKA!!! Jak się ubierasz?

Gość mariannn
To ty wieśniara z niższej półki jestes :) Pamiętaj, facetom chodzi tylko o twoja szparke, poruchaja i cie zostawia :) Wiec daj sobie spokoj, znajc sobie jakiegos misia, na twoim poziomie i zaloz z nim rodzine !

Gość ghjnfd
religijne kobiety to ścierwa zera szkodniki smieci i zera

Gość może to dziwne....
A skąd wiesz na jakim jestem poziomie? Maakra... po prostu krępuję się przy nim i tyle, jest dla mnie z zachowania z wyglądu idealny. Ubrałam czarną, klasyczną sukienkę z baskinką 3/4, ciemne ienkie rajstopy i konturny

Będzie dobrze :) oczywiście jak będzie sie kleic rozmowa nie zalezy tylko i wylacznie od ciebie . powodzenia!

Myślę, że jak na razie oceniasz go tak trochę po wyglądzie :) czy faktycznie ma aż taką klasę jak wygląda dopiero sie okaże

Gość A co on takiego robi,że jest z
tak wysokiej półki,że masz już kisiel w gaciach.Co to za auto.

Gość może to dziwne....
no nie wiem po prostu jest wyjątkowy na tle jego kolegów umie się zachować w każdej sytuacji musiałabym przetoczyć konkretne przykłady a teraz za bardzo się stresuję piję to wino :D

Gość A co on takiego robi,że jest
To napisz,że ci się podoba,a ty już o tym,że on jest z jakiejś wysokiej półki.Bo co,bo ma żel na głowie i jezdzi jakimś starym rzęchem.

Gość A co on takiego robi,że jest
Ludzie mają swój świat nie wnikam w to,chociaż trochę mi śmiać,kiedy ktoś używa takich słów jak facet z wyższej półki,nic nie wiedząc nic o kimś.

Gość tyjfjy
Baba pijana - d..a sprzedana.

Gość o zgrozo dlaczego ?
pokaż też mu , że nie tylko on może "CIĘ MIEĆ" uśmiechnij się do jakiegoś innego chłopaka "nie zbyt czesto" niech to bedzie jeden delikatny uśmiech xxxx nie słuchaj pojebanej rady jakiegoś lachociąga takie cos działa na osiedlowych dresów ! spalisz się dziewczyno gówniarskim zachowaniem w jego oczach ,nie rób tego bo będziesz żałować