Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqu-qu

Koszt przyjęcia weselnego

Polecane posty

Gość aqu-qu

Hej ile może kosztować przyjęcie na 50 osób, do 23, max 24? Nie wiem zupełnie, ile liczyć...W restauracji o normalnym standardzie, bez szaleństw :)

ja właśnie taką opcję wybrałam, z tym że nie w sobotę (miał być piątek, a wyszła niedziela). Tyle, że nie była to restauracja, a sala weselna. Już mówię dlaczego: bo jak przejrzałam oferty restauracji (Warszawa), to koszt takiej imprezy - skróconej, do 23,24max był porównywalny z weselem całonocnym w sali weselnej. W jakim mieście bierzesz ślub? Jeśli w Wawie to mogę szerzej opisać co i jak.

acha. co do kosztów nas przyjęcie wyniosło - 140zł za osobę. w tym wliczony byl obiad, przystawki na stołach, zimny bufet, gorąca przekąska, tort. W restauracjach koszt menu składającego się z obiadu, deseru i tortu to był koszt około 200 - 250zł. Szukaliśmy eleganckiej restauracji - wydaje mi się, że była bez szaleństw. Ale każdy trochę inaczej to rozumie.

Gość aqu-qu
Ślub w Olsztynie lub okolicy. Kurczę, to sporo, jeśli w restauracji 200 zł za osobę hmm...

Gość szukam szukam szukam szukam25
dziki-dzik a w jakiej restauracji robilas? bo ja szukam wlasnie w Warszawie...

interesowałam się restauracjami: villa nova w wilanowie; boathouse na wale miedzeszyńskim i kilkoma innymi o podobnym standardzie. w końcu imprezę zrobiliśmy w sali weselnej akant II.

Gość gość
Koszta takiego przyjęcia jest zależny od ilości osób, często tez od menu i od tego w jakim miejscu jest robiony i w jakim mieście. Trzeba by było wybrać kilka miejsc i pochodzić po pytać aby mieć jakieś rozeznane.

zgadzam się, trzeba popytać, bo może okazać się coś zupełnie innego. pozdrawiam i życzę udanego przyjęcia :)