Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna to dziewica

moja dziewczyna to 28 letnia dziewica

Polecane posty

Jak w temacie ..wszystko ładnie pięknie poznaliśmy się , czas spędza się miło , fajnie i przyjemnie ,nachodziły mnie myśli ,ze w końcu to dziewczyna na którą czekałem bo się świetnie z nią czuje i ona ze mną też. No i wiadomo ze spotkania na spotkanie ja jak to facet chciałem coraz więcej i więcej a tu czuję opór , stres z jej strony aż w końcu wydusiła ,ze jest dziewicą..no i tutaj aż mnie zmroziło bo niestety ,ale to mi się źle kojarzy...mianowicie długie zwlekanie z seksem ..potem 1 seks to najlepiej ciąża , potem dzidzia ,a potem szlaban na seks ;] ...fajnie nie ? ...no wiec pytam czy są tutaj kobiety które czekały długo z jakiś tam powodów ,ale potem jak znalazły tego niby odpowiedniego faceta to się rozkręciły seksualnie PRZED ŚLUBEM

spytaj dziewczynę jak widzi wasze życie seksualne, ale nie w formie przesłuchania, tylko tak an luzie :) każda kobieta jest inna, a ty mas zw głowie jakiś głupi stereotyp

Gość takaaaajaaaaaaaaa
Ja mam 24 lata i też jestem dziewicą. Bynajmniej nie ze względów religijnych, nie jestem wrogiem seksu przed ślubem. Gdybym wcześniej spotkała odpowiedniego faceta zrobiłabym to z przyjemnością, ogromnąąą :) Niestety spotykałam samych idiotów. Teraz z kimś jestem i stanie się to pewnie lada dzień :)

no właśnie ,a ona z tego co tak mi gadała to religijna jest ;| ...KK umie namieszać dziewczynom w głowach.

Fiku ja sobie poradzę tak czy inaczej ..chciałem bardziej znać zdanie ludzi tutaj siedzących ...tak jak w pierwszym poscie zadałem pytanie czy tutaj jest jakaś dziewica pod 30 która się jednak otworzyła na sprawy związane z seksem ...

Gość gfy54euur
To wszystko zależy od człowieka, nie skreślaj jej od razu. Z doświadczenia wiem że nie wszystkie dziewice to ciche myszki chociaż w większości tak jest. Ja w wieku 25 lat poznałem dziewczynę 24 lata która była dziewicą a zachowywała się jak by nią nie była, ja myślałem że coś jest na rzeczy a ona mi po jakimś czasie powiedziała że jest dziewicą i nie zamierza tego zmieniać aż do ślubu a jeśli chodzi o sam seks to coś tam wie i na pewno jest pewna że wchodzi tylko opcja na misjonarza i to raz w miesiącu może dwa zależy od miesiąca :D Byłem w szoku :D tym bardziej że ja kocham seks i nie wyobrażam sobie życia bez dobrego rżnięcia :D

Gość amerykaniepiszglupot
ja taką znam, która zwyczajnie nie trafiała na odpowiednich facetów, ale chciała seksu... w końcu trafiła i wcale nie był to seks raz na ruski rok w celach reprodukcyjnych, tylko normalnie :) najlepiej z nią pogadaj dlaczego jest dziewicą - czy nie chciała nigdy seksu, czy chce czekać do ślubu, czy czekała na "tego jedynego" a nie trafiała na odpowiednich gości. Jak chce po ślubie to cóż - tu pojawia się pytanie czy ją kochasz i jesteś w stanie się dla niej poświęcić. jeśli nie to najlepiej jej to wytłumacz i podaj logiczne argumenty dlaczego seks jest dla Ciebie ważny.

Gość Mialam 29 lat i bylam
Mialam z pierwszym lepszym isc do lozna tylko dlatego, ze inni uwazaja to za brzemie, zwlaszcza w tym wieku. Slubu nie mam i raczej nie planuje ale tak, rozkrecilam sie ;)

Gość dobre dobre dobre dobre
a po czym poznajesz ze facet NIE jest ten "pierwszy lepszy" ?

Gość cfgcfgn
mianowicie długie zwlekanie z seksem ..potem 1 seks to najlepiej ciąża , potem dzidzia ,a potem szlaban na seks ;] boze ale jestes tepy i ogranczony:O Zostaw dziewczyne, niech straci dziewictwo z kim wartosciowym, ktory to doceni:O

Gość kjhgbfcc
To SKARB.....w dzisiejszych czasach jest pelno puszczalskich co daja w krzakach i pod dyskoteka.

Gość Tomek z Katowic
Religijna osoba=osoba Wartosciowa Kieruje sie sercem i nie jest dla niej najwazniejsza kasa i auto jak dla blachar.

Gość Mialam 29 lat i bylam
dobre dobre dobre dobre---> Po tym, ze cos do niego czuje, chyba to proste, nie?

Gość Rozbawiony_z_rana
Tomek z Katowic - Dobre równianie, ale skoro tak, to rozumiem, że te religijne i pełne wartości osoby należą tylko do KK?? Nie sądzę. Wiele z tych "wierzących" osób jest niespełna rozumu. Wystarczy udać się na pielgrzymkę z Rodziną Radia Maryja, pooglądać relację z czasu obrony Krzyża itp itd. Niestety. Osoba wierząca nie zawsze jest równa osobie wartościowej.

Gość dobre dobre dobre dobre
12:32 Mialam 29 lat i bylam dobre dobre dobre dobre---> Po tym, ze cos do niego czuje, chyba to proste, nie? ­ To jak sie zakochasz od pierwszego wejrzenia i dasz dupy na pierwszej randce a potem koles cie kopnie to nie bedzie "pierwszy lepszy" bo sie zakochalas"? Ale jak koles bedzie skakal kolo ciebie rok a Ty w koncu sie puscisz bo uznasz ze jestes porzadna to bedzie pierwszy lepszy ?

Gość alvilllkkaaa
jestem kretynką - i jestem z tego dumna :classic_cool:

Gość kaloryfer i piec
aleś ty głupi. to że jest dziewicą znaczy tylko tyle- dostał ci się świetny, niemacany towar, świeża bułeczka itp może po prostu czekała na kogoś wyjątkowego, HM??? faceci, pamiętajcie, jesli kobieta jest dziewicą, to jest to tylko i wyłącznie wasza wina :-))

Gość nie no eeeeeee
nie jesteś Jej godzien, bo piszesz tu o Niej bez Jej wiedzy powinieneś być szczęśliwy, że trafiłeś na taką wartościową kobietę i uszanować to, że tak ceni sobie pewne wartości tymczasem robisz z tego parodię żal mi Jej, bo trafiła na gnoja, który rąbie Jej dupę w Internecie

Gość kaloryfer i piec
dokładnie. ale z ciebie palant.

Gość Zuzanna Amelia & 2
No i co ostatecznie ustalono ?

Ja byłam dziewicą do 23 roku zycia, moim pierwszym i jedynym mężczyzną był mój mąż. Seks był przed ślubem.....i jakbym wiedziała, że będzie tak fajnie to bym się wcześniej zdecydowała ( z moim mężem jako chłopakiem). Rozkręciłam się.....

Może być plus , może być minus. Jednak obydwoje powinniście sobie znacznie więcej zaufania okazać. Pani; czy wie o co chodzi? Czy tylko prokreacja? Czy coś jeszcze? A jeżeli tak to gdzie we dwoje znajdziecie swoje bez granic wspólne. Pan; czy bez ryzyka lepiej nie brać sobie tu Panie bardzo przepraszam deski do końca życia - do łóżka ? Stan jaki u swojej dziewczyny opisujesz ; to fizjologia i warta jest szacunku. Ale trudności najlepiej rozwiązywać wspólnie. Warto. Ciepło pozdrawiam

mam 24 lata i też jestem dziewicą. jestem ateistką, więc bynajmniej nie KK zawdzięczam ten stan. Nie spotkałam odpowiedniego mężczyzny, tylko samych erotomanów... dla mnie SEKS=MIŁOŚĆ . Jesli milosc nie nadejdzie to seks tez nie. :] ja tak mam. Nie chcę dzieci (na razie). A seks jak bym już zaczęła to nie oszczędzałabym się ;)))). Sądzę, że teżspokojnie będę 28-letnią dziewicą: czas szybko leci a w moim zyciu nikt ciekawy sie nie pojawia... . Bywa. :).

Gość ppps
a ja mam 24 lata... tak czas szybko leci i niebawem będziesz mieć 50 lat, ani się nie obejrzysz

Gość wiecie coooo
Jak laska ma ileś tam lat i jest dziewicą to jest DZIWNA, na pewno jest z nią coś nie tak, na pewno będzie chciała uprawiać seks tylko w celach reprodukcji, z kolei jak laska miała iluś tam na koncie to jest puszczalska. Zdecyduj się więc, jeśli kawałek błony jest przeciwwskazaniem do tego, żeby kontynuować znajomość to ją zakończ i daj dziewczynie spokój. Wy sami nie wiecie czego chcecie, jeśli dziewczyna za szybko rozłoży nogi to jest dziwką, jeśli ich nie rozkłada to jest oziębła, w dodatku ma zryty łeb bo jest katoliczką. :o

Gość nimrod
a ja bym chciał poznać taką co jest dziewicą, i nie bedzie szybko sexu :) tak zeby zrobić apetyt i przedewszystkim chciałbym dziewczyne która sie bardzo szanuje, niestety takich jak to niektórzy nazywają "cnotek" jest niewiele :(