Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkur....aŻona

Zdjęcie nagiej laski w tel męża

Polecane posty

Gość Wkur....aŻona
dobre ;) jak już nie będzie nadziei to zastanowie sie nad zmianą modelu ;) ale na razie zależy mi na tym małżeństwie dzięki za rade

Gość gość
Hej czytam wsze wpisy i się zastanawiam czy normalne jest jeśli mąż dostaje na tel SMS z nagimi zdjęciami lasek po czym prosi o kolejne przy czym pisze ze laska jest z******ta, czyli normalnie z nią koresponduje. Czy powinnam się przejmować czy odpuścić?

Gość gość
Nie wiesz? Hm, absolutnie normalne, wszyscy mężowie korespondują z laskami innymi niż żony, więc odpuść :P

Gość gość
Normalne? Ale mi się to nie podoba, wkurza i wogul!!!!

Gość gość
A co? Nie jest z******ta?

Gość gość
E tam, odpuść sobie. Nie ma się czym przejmować :P

Gość gość
Nie chodzi ze jest czy nie, tylko ze prosi o jej nagie zdjęcia i to jeszcze miejsc intymnych. Przecież ma to w domu nie musi o to prosić ani za to płacić!! A może powinien? Kurna jesteśmy razem 12 lat 5 lat po ślubie, ma wszystko czego chce, wszystko każda perwersyjną zachciankę!!! Ale tak normalne że piszę do obcych bab i prosi o jej nagie zdjęcia!!!!!

Gość gość
no co to z tym no na serozne no w********ic chyba latwo te sprawe o a jakze kazdy facet penisem pomacha 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
i traktuje cię jak te baby, bo wszystko od ciebie ma. dajesz d**y kiedy chce i jak chce.

Gość gość
Zaraz zaraz bo schodzimy z tematu, skąd wniosek ze tak mnie traktuje?? Traktuje mnie dobrze, mnie o zdjęcia nie prosi bo i tak by ich nie dostał. No czyli generalnie moja wina bi za dużo dostaje, ale jak nie dostanie to pójdzie gdzie indziej, tak?? Wtedy będę miała inny problem. Ha dobre!!!!

Gość gość
ja bym go zjebała i spytała co tamta seksowniejsza ,szukasz nowych wzorów piersi? co to znaczy niech ci odpowie, ze jak chce naga to ma ciebie w łóżku i tyle, a nie jakas naga szmatę w tel, urozmaicenia szuka czy co, u mnie miałby przejebane. Zresztą oni lubią jakieś dziwki w tel ale przecież ma ciebie, pstryknij sobie zdjęcie nagie i mu daj, powiedz ze od tamtej szmaty wara.

Gość gość
moj facet tez ma laski wfonie,nie wiem czy realne czy sciagniete z neta.Wali mnie to szczerze mowiac, ba- sama sobie sciagnełam ciacha z netu i mam je na ekranie- Panów z paieknymi mięsniami. Ona tak, to ja tak.

Gość gość
Niech sobie mężczyzna chociaż popatrzy na ładną kobietę skoro na brzydką żonę

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy Cię zdradza , napisz do mojej wrozki Sofii . Jest świetna. Podaje Ci namiary- tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ella nago? Bosze gdzie? :)